Viator

Klassieke Fiat 500 Tour vanuit Florence waarbij u zelf rijdt: Toscaanse villa en picknicklunch

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 180,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Rijd een klassieke Fiat 500 naar een prachtige 15e-eeuwse Renaissance-villa in de schilderachtige Toscaanse heuvels net buiten Florence. U reist in een konvooi achter een deskundige gids, over rustige particuliere wegen en daarna hebt u 2,5 uur vrije tijd. Neem een duik in het zwembad van de villa, geniet van een picknicklunch met wijnproeverij.

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Lunch inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
De schattige, sexy en hele kleine, klassieke Fiat 500 staat symbool voor de beroemde, stijlvolle Italiaanse cultuur. De moderne modellen zijn tegenwoordig vaak te zien in de straten van Italiaanse steden zoals Florence, maar de vintage modellen zijn vandaag de dag nog maar heel zeldzaam. Gelukkig rijdt u één van deze charmante klassiekers tijdens uw 5 uur durende Fiat 500-tour.

Ontmoet uw vriendelijke gids aan de rand van Florence, en luister naar de veiligheidsinstructies en kennismaking met de auto. Ons Fiats hebben een versnellingsbak, dus als u rijdt, moet u goed weten hoe u deze moet gebruiken. Na een korte oefensessie, rijdt u vanuit Florence het Toscaanse platteland op, en volgt u uw gids in een konvooi van verschillende Fiat 500's.

U maakt een tocht over rustige, afgelegen wegen, langs de prachtige olijf- en wijngaarden die deze mooie regio zo typeren. Na een rit van ongeveer twee uur, met onderweg verschillende gelegenheden om foto's te maken, komt u aan bij een 15e-eeuwse villa, diep in de Toscaanse heuvels.

Hier kunt u 2,5 uur heerlijk op uw gemak ontspannen, de wonderschone omgeving rond de villa bekijken en zonnebaden bij het zwembad - vergeet dus niet om zwemkleding mee te nemen! U krijgt een heerlijke picknicklunch aangeboden aan de rand van het zwembad, compleet met wijnen van de villa. Maaltijden variëren maar u kunt iets typisch Toscaans verwachten, zoals verse bruschetta, milde kazen, vleeswaren met venkel, pasta en rijke olijfolie.

Na de heerlijke picknick en het verkennen van de villa rijdt u in een kleurrijke stoet terug naar Florence. U eindigt de middag met een korte rit over de privéweg terug naar het clubhuis.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Via Gherado Silvani, Florence
Vertrektijd:
11:30 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: Tour only

Fiat 500-tour met picknicklunch

Van
USD 180,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Klassieke Fiat 500 Tour vanuit Florence waarbij u zelf rijdt: Toscaanse villa en picknicklunch

Tuscan Villa and Picnic

Inbegrepen:
 • Picknicklunch
 • Gebruik van het privézwembad van de villa
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Maximaal 4 personen per boeking
 • Eerdere ervaring met het gebruik van handmatige versnellingen is essentieel voor iedereen die gaat rijden tijdens de tour. Uw gids behoudt zich het recht voor om naar zijn of haar eigen goeddunken de deelname van chauffeurs te beëindigen die niet veilig met de auto om kunnen gaan
 • Er wordt rekening gehouden met vegetarische en speciale diëten. Geef dit aan in het veld Speciale wensen bij het boeken
 • Kinderen van 12 jaar of jonger reizen gratis. Geldig identiteitsbewijs vereist
 • De minimumleeftijd voor het besturen van een auto is 18 jaar. U moet uw rijbewijs meenemen
 • Als u ervoor kiest om de wijnen van de villa te proberen, raden wij aan dat de voorgedragen chauffeur van uw groep de wijnen uitspuugt in plaats van deze door te slikken. Dit is gebruikelijk bij wijnproeverijen, dus u hoeft zich niet opgelaten te voelen. Dat deze tour op de website van Viator wordt aangeboden, betekent niet dat Viator en aan Viator gelieerde ondernemingen autorijden na alcoholconsumptie goedkeuren
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.