Dan Brown 'Inferno'-tour door Florence, inclusief het Palazzo Vecchio en het Baptisterium

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 82,17

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Volg het spoor van Dan Brown's boek Inferno uit 2013 op een wandeltocht van een halve dag onder leiding van een professionele lokale gids! De internationale bestseller die is gebaseerd op Dante Alighieri's 'De goddelijke komedie', speelt zich af in Florence waarbij enkele van de bezienswaardigheden van de stad een rol spelen in het mysterieuze plot van het boek. Luister naar verhalen over het hoofdpersonage Robert Langdon, een Harvard-professor gespecialiseerd in het kraken van codes, en bezoek belangrijke locaties zoals de geheime gangen van het Palazzo Vecchio en het Baptisterium van Florence. Bonusticket! Bij deze tour krijgt u ook een combinatietoegangskaart zodat u na de tour individuele toegang hebt tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence: het Opera del Duomo Museum, de crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
Tref uw gids in het centrum van Florence en maak u klaar voor uw Inferno-tour door de stad. In de volgorde van het boek begint u met een wandeling over het Piazza della Signoria voor een bezoek aan het Palazzo Vecchio - het indrukwekkende 14e-eeuwse stadhuis van Florence - en gaat u naar binnen om het museum en kamers te ontdekken die het gebouw met de Corridoio Vasariano verbonden.

In de Renaissance tijdens het bewind van de de' Medici-familie werden de gangen van het Palazzo Vecchio en de Vasari Corridor gebruikt door groothertog Cosimo I om zijn Florentijnse vijanden te ontlopen; in Inferno gebruiken Robert Langdon en zijn assistente Siena Brookes ze om soldaten te ontvluchten. Andere hoogtepunten van de locatie zijn de zaal met geografische kaarten en Dante's doodsmasker, een gipsen afdruk van het gezicht van de schrijver dat vlak na zijn overlijden werd gemaakt.

Verlaat het Palazzo Vecchio en maak een wandeling door de stad naar de Duomo, een van de meest iconische plekken van de stad. Aan de voorzijde van de hoofdingang bevindt zich het Baptisterium van Florence (Battistero di San Giovanni), waar naar verluidt Dante werd gedoopt. Ga naar binnen en bekijk de sierlijke bronzen Paradijsdeuren waarmee Langdon een aantal van zijn mysteries heeft opgelost.

Voordat u vertrekt krijgt u van uw gids een toegangskaart voor het Opera del Duomo Museum, de crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi (het hoogste punt van de Duomo van Florence) en de klokkentoren van Giotto. Gebruik uw kaartje gewoon op dezelfde dag als uw Inferno-tour en ontdek de attracties op uw eigen tempo.

U ontvangt ook een interessante stadsgids van Florence met nieuwe suggesties om uw verblijf in Florence en Toscane nog onvergetelijker te maken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
FLORENCETOWN-TOURS & KIOSK, op het Piazza della Repubblica
(Florencetown-kiosk, onder de bogen van de Piazza della Repubblica, aan de linkerkant van de APPLE STORE, op de hoek met de Via Pellicceria)
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in het centrum van Florence

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dan Brown 'Inferno'-tour door Florence, inclusief het Palazzo Vecchio en het Baptisterium

Dan Brown Inferno Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Toegang tot de Doopkapel van Florence, de Duomo en het Palazzo Vecchio
 • De mogelijkheid een bezoek te brengen aan andere locaties van het Museo dell'Opera del Duomo in de daarop volgende 48 uur
 • Toegangsbewijs: Opera del Duomo Museum, crypte van Santa Reparata, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto
 • Bezoek de locaties uit de roman van Dan Brown en de film met Tom Hanks
 • Espresso- of gelato-proeverij
 • Stadsgids van Florence
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Let op: deze tour is niet geschikt voor personen met verminderde mobiliteit
 • Grote tassen en vloeistoffen zijn niet toegestaan in de musea
 • Gepaste kleding is vereist
 • Houd er rekening mee dat een aantal van de zalen van het Palazzo Vecchio, de Dom of Doopkapel gesloten kunnen worden voor institutionele gebeurtenissen en dat daardoor de route van de tour soms onderhevig kan zijn aan een aantal kleine wijzigingen, maar de kwaliteit wordt altijd gehandhaafd
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften 
 • Deze tour vindt plaats onder alle weersomstandigheden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Aly K , juni 2014

Grappig om te zien waar dit boek zich afspeelde. Eleonora was een prima gids en wist veel over het boek en de historie van Florence te vertellen, een aanrader!!