Dagtrip met kleine groep naar Stirling Castle en Loch Lomond vanuit Edinburgh

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 51,21

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis per Mercedes-minibus in stijl naar Stirling Castle en Loch Lomond tijdens een dagtrip met een kleine groep vanuit Edinburgh. Dankzij de maximale groepsgrootte van 16 personen krijgt u gegarandeerd een onvergetelijke en persoonlijke ervaring op deze speciale excursie naar Stirling en Loch Lomond.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Kleine groepstour per minibus
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kortingen bij geselecteerde restaurants, winkels en attracties
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service

We verlaten Edinburgh en reizen door de historische gratie van Linlithgowshire. Uw gids wijst u op paleis Linlithgow, de geboorteplaats van Mary, koningin van Schotland.

Op weg naar Loch Lomond stoppen we bij het Kelpies Monument. Deze twee paardenkoppen staan voor de paardenkrachten die de industriële ontwikkeling van Centraal Schotland aandreven.

Vanaf hier gaat u naar de oevers van Loch Lomond, Schotlands grootste loch dat wordt beschermd als eerste nationale park van Schotland.

Dit is de perfecte plek om te genieten van een wandeling langs de 'bonny banks' en het fantastische uitzicht op de bergen. Deze rustige omgeving was ooit de thuisbasis van Schotlands beroemde folkzanger van de hooglanden, Rob Roy MacGregor. Op de paden langs het loch treedt u in de voetsporen van een van Schotlands grootste legendes.

Vervolgens rijdt u naar de Trossachs of 'De Schotse Hooglanden in miniatuur', waar de laaglanden de hooglanden raken. Steile bergen, glinsterende meren en dichte bossen: dit gebied is adembenemend.

Stop voor een lunch in Aberfoyle, een charmant dorp in het hart van het nationale park (op eigen kosten) en ga daarna verder naar de stad Stirling, waar u een bezoek kunt brengen aan een van Schotlands mooiste kastelen. U kunt ervoor kiezen om op eigen gelegenheid (en op eigen kosten) de binnenkant van het kasteel te bekijken en te ontdekken waarom dit kasteel zo belangrijk was in de Schotse geschiedenis.

Vanaf hier is het een korte trip terug naar Edinburgh. We passeren nogmaals de Kelpies, voordat we aankomen in de hoofdstad.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Edinburgh
Vertrektijd:
9:15
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Waverley Bridge tegenover treinstation Waverley rond 18:15 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Stirling Castle en Loch Lomond vanuit Edinburgh

Stirling Castle, Scotland
©329495

Inbegrepen:
 • Professionele chauffeur/gids
 • Kortingskaart met kortingen voor plaatselijke restaurants, winkels en attracties
 • Moderne minibus van Mercedes met 'gedwongen ventilatie' (maximaal 16 personen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegangsprijzen (kortingskaart biedt kortingen)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal leeftijd 5 jaar. Kinderen jonger dan 5 jaar laten wij niet toe.
 • Af en toe wordt de mogelijkheid geboden om door de natuur te wandelen. Het wordt daarom aanbevolen om geschikte kleding en schoenen te dragen. In Schotland kan het behoorlijk nat worden!
 • De eerste touroperator in Edinburgh die is bekroond met 5 sterren door de Scottish Tourist Board.
Zorg voor het milieu:de touroperator streeft naar het behoud van de nalatenschap van het prachtige landschap van Schotland, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten. De tour geeft u bijna dezelfde ervaring als rondrijden in uw eigen auto, maar met als extra voordeel dat uw koolstofvoetafdruk met 75% lager is (in vergelijking met 2 personen die dezelfde afstand in hun eigen auto afleggen). De inzet van de operator voor het milieu is beloond met twee Gold awards uit het "Green Tourism scheme" en de "Keep Edinburgh Clean"-awards.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Leon B , juli 2015

Prachtige dag gehad! Onze gids Laura was geweldig!

Beoordeling door: G.J. N , december 2013

Geweldig leuke trip met kleine groep. Fantastische chauffeur: heeft de hele dag verteld over geschiedenis van Schotland, wist veel, was vriendelijk en gezellig. Fijne dag gehad!

Beoordeling door: Marcus , september 2016

Mooie excursie. Bij Stirling Castle meeste tijd ter bezichtiging gehad. Dat kasteel heeft wel indruk gemaakt! Loch Lomond en de andere lochs waren mooi, maar er ontbrak tijd. Nooit vergeet ik de heerlijke cider in de Oaktree Inn langs het Loch. De excursie was Schots, maar de cider kwam uit Zweden...