Dagtrip naar de Schotse Hooglanden en Edinburgh Military Tattoo

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 175,21

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Rondleiding door de Schotse Hooglanden tijdens een dagtrip vanuit Edinburgh met daarna de wereldberoemde Royal Edinburgh Military Tattoo bij nacht. Tijdens deze dagtocht ervaart u in één dag de essentie van Schotland dankzij de perfecte combinatie van de Schotse Hooglanden, een rondleiding in een whiskydistilleerderij met een glas whisky ter afsluiting en een gegarandeerd ticket voor de militaire taptoe, waar u kunt genieten van festivalachtige optredens en marsen op de historische esplanade van het kasteel van Edinburgh.

Talen tour

Gids Engels
Nadat u het centrum van Edinburgh hebt verlaten, reist u per minibus met airconditioning naar de stad Stirling voor het historische Wallace Monument en Stirling Castle, een van de grootste kastelen in Schotland. Nadat u elk monument vanaf de buitenkant hebt bekeken, gaat u verder door het schilderachtige Trossachs National Park, luistert u naar de verhalen van Rob Roy (de legendarische Schotse volksheld) en geniet u van het indrukwekkende uitzicht op de ongerepte natuur van de Schotse Hooglanden.

Ga langs de oevers van het rustige Loch Earn naar de schitterende Hooglanden van Perthshire, waar u tijdens een rondleiding door een plaatselijke whiskydistilleerderij wordt ingewijd in de productie van de Schotse whisky. Kom meer te weten over de gerst en de mout die typerend zijn voor de smaak van een goede Scotch en proef ter plekke van de whisky die daar wordt gestookt. Verken vervolgens de vreedzame Hermitage Pleasure Grounds en maak een korte boswandeling om een aantal spectaculaire watervallen plus Ossian's Cave en de rivier Braan te bekijken. U kunt op eigen kosten een lunch nuttigen in de whiskydistilleerderij of op de Hermitage Pleasure Grounds.

In de vroege avond gaat u terug naar Edinburgh, u rijdt langs de middeleeuwse kathedraal Dunkeld en Fort Bridge waarna u de tijd hebt om u te ontspannen en wat te eten (op eigen kosten) voordat u naar de militaire taptoe in Edinburgh Castle gaat.

De Royal Edinburgh Military Tattoo wordt gehouden op de verlichte esplanade van Edinburgh Castle. Aan deze taptoe nemen militairen uit de hele wereld deel. Aan het bomvolle programma nemen honderden deelnemers uit de Gemenebest deel met optredens van de Massed Pipers and Drums, de bands van Her Majesty's Royal Marines, culturele troepen, zangers en de Lone Piper.

Het avondevenement duurt doorgaans ongeveer 1,5 uur en eindigt bij de esplanade. Als u de trip voor zaterdag boekt, wordt de taptoe afgesloten met een spectaculair vuurwerk dat over de hele stad is te zien. Standjes voor eten en drinken zijn ter plekke te vinden. Houd er wel rekening mee dat qua prijs niet alles is inbegrepen in de dagtocht.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Royal Mile, Edinburgh
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De dagtrip naar de Schotse Hooglanden eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt. Royal Edinburgh Military Tattoo eindigt bij Edinburgh Castle

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar de Schotse Hooglanden en Edinburgh Military Tattoo

Edinburgh Military Tattoo

Inbegrepen:
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Professionele gids
 • Rondleiding in een whiskydistilleerderij met een glas whisky ter afsluiting
 • Ticket voor het Royal Edinburgh Military Tattoo
 • Toegang tot een vuurwerkspektakel na de taptoe als u op zaterdag gaat
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De Castlehill bij Edinburgh Castle waar de Royal Edinburgh Military Tattoo plaatsvindt, is bereikbaar via een korte wandeling door een oude geplaveide straat van ongeveer 80 meter met een steile klim erin. Voor sommige mensen kan die klim er teveel aan zijn. Er is nog een wandeling van 60 meter met diverse trappen waarna u het steile, trapsgewijze zitgedeelte bereikt
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie