Loch Ness en de Hooglanden, dagtour vanuit Edinburgh met een kleine groep

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 65,76

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem deel aan deze tour met kleine groep (maximaal 16 passagiers) voor een klassieke dagtour naar Loch Ness. U reist door het spectaculaire landschap van de Schotse Hooglanden: de perfecte manier om veel van Schotland te zien en naar het beroemde Monster van Loch Ness te zoeken. Hoogtepunten zijn onder andere de prachtige Glen Coe en de optionele boottocht op Loch Ness, 's werelds meest mysterieuze water. Dit twaalf uur durende avontuur biedt veel waar voor uw geld.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Geleid door een plaatselijke gids
Aan het begin van de dag reist u langs Linlithgow Palace, de geboorteplaats van Maria I van Schotland (Mary Queen of Scots), richting het historische Stirling Castle en het National Wallace Monument. Uw gids vertelt u het echte verhaal van 'Braveheart' en de overwinningstactieken van William Wallace tegen de Engelse bezetters.

We werpen een korte blik op Doune Castle voor fans van Monty Python, Game of Thrones en Outlander voordat we voor een kopje koffie stoppen in Loch Lomond en het Trossachs National Park. De mogelijkheden zijn hier onder andere het dorp Callander, dat aan de poort van de Hooglanden ligt, of het uitzicht op de bergen bij het prachtige Loch Lubnaig.

De reis gaat verder naar een prachtig uitkijkpunt en fotomoment bij Loch Tulla en over de wildernis van Rannoch Moor naar de beroemde Glen Coe. Het beruchte bloedbad van de Clan MacDonald vond op 13 februari 1692 plaats te midden van dit prachtige en dramatische landschap. Wellicht herkent u dit deel van de Schotse Hooglanden dat is gebruikt in de film 'Skyfall' en 'Harry Potter en de Gevangene van Azkaban'. Een majestueuze omgeving in elk seizoen!

Na een reis langs de westkust richting Fort William stopt u voor de lunch. Verder reizend naar Loch Ness hebt u een kans om Ben Nevis (hoogste berg van Groot-Brittannië op 1344 m) vanaf het beroemde Commando Memorial te zien. Hier kunt u het spectaculaire uitzicht bewonderen over het ruige landschap van Lochaber.

De reis leidt u langs het Caledonian Canal voordat u aankomt in Fort Augustus aan de oever van het legendarische Loch Ness. Hier, aan de oever van 's werelds meest mysterieuze water, hebt u tijd om op het monster jagen met de boot of vanaf de kust van het loch zelf.

Tijdens uw terugreis naar Edinburgh komt u door Glen Spean en langs Loch Laggan. Als u het Cairngorms National Park binnenkomt, is er misschien tijd voor een korte boswandeling met een praatje in dit prachtige deel van Schotland. Op de weg naar het zuiden reist u langs Dalwhinnie, een van Schotland's hoogste distilleerderijen, en door de Grampian Mountains richting Blair Castle, waar de hertog van Atholl woont.

De laatste stop is in het hart van de Schotse Hooglanden (Big Tree Country in Highland Perthshire) waar u kunt genieten van een avondwandeling door een van de pittoreske dorpjes of een snel drankje voor de reis naar huis.

Op de weg terug naar Edinburgh reist u over de Forth Road Bridge van waaruit u de magnifieke Forth Rail Bridge kunt zien. Deze spoorbrug wordt beschouwd als de grootste bouwkundige prestatie van het Victoriaanse tijdperk en is een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Schotland.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Waterloo Place, Edinburgh
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Loch Ness en de Hooglanden, dagtour vanuit Edinburgh met een kleine groep

Glen Coe

Inbegrepen:
 • Tour met kleine groep (maximaal 16 mensen)
 • Live commentaar aan boord
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per Mercedes-minitouringcar met airconditioning
 • chauffeur en gids
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.