Tour naar Loch Lomond, Stirling en de Glengoyne-distilleerderij vanuit Edinburgh

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 41,88

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een 1-daagse tour door het land en ervaar een fantastische kennismaking met Schotland door middel van de drie beroemdste elementen van het land: kastelen, meren en whisky. Tijdens de trip van Stirling naar Doune, de Glengoyne-distilleerderij en vervolgens naar Loch Lomond, ontdekt u Schotland aan de hand van de geschiedenis, de natuur, en de liefde voor de perfecte borrel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Om 9:00 uur begint uw 1-daagse tour in de beroemdste straat van Edinburgh: The Royal Mile. Hier vertelt uw chauffeur/gids meer over het fascinerende verleden van Edinburgh. Terwijl u zich richting Stirling begeeft, hoort u het verhaal over de echte 'Braveheart', William Wallace. Verken één van de grootste en belangrijkste kastelen in Schotland, Stirling Castle (op eigen kosten). Vanaf de kantelen krijgt u een ongelooflijk mooi uitzicht op het monument voor Wallace, dat u ook kunt gaan bekijken (op eigen kosten). Het monument biedt een adembenemend uitzicht over de zuidelijke Hooglanden en de Ochil-heuvels. Als u wilt, kunt u gewoon door de historische straten van de oude binnenstad van Stirling slenteren.

Vervolgens gaan we via de Duke's Pass met prachtig uitzicht op het Torssachs National Park naar het meest romantische loch (meer) van Schotland, Loch Lomond. Onderweg ontdekt u waar de inspiratie voor één van Schotlands beroemdste en meest geliefde nummers vandaan komt. Bij Loch Lomond, onderdeel van het nationale park Loch Lomond and Trossachs, kunt u genieten van het uitzicht op het grootste zoetwatermeer in het Verenigd Koninkrijk Geniet gewoon van het uitzicht of van een ontspannen wandeling langs de rustige oevers of een korte wandeling naar Craigie Fort voordat u terugreist naar het centrum van Edinburgh.

Onze laatste stop van de dag is bij whiskydistilleerderij Glengoyne. Proef echte Schotse alcohol terwijl deskundige gidsen u het langdurige proces van het maken van de Schotse nationale drank uitleggen (op eigen kosten). Als whisky is niet echt uw ding is, kunt u een wandeling maken naar de nabijgelegen Drumgoyne Hill met uitzicht op de waterval verscholen achter de distilleerderij.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Stadscentrum Edinburgh
Vertrektijd:
Vertrek om 9:00 uur

Inchecken sluit om 8:45 uur, dus zorg ervoor dat u vroeg aanwezig bent.
Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour naar Loch Lomond, Stirling en de Glengoyne-distilleerderij vanuit Edinburgh

Loch Lomond

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Live commentaar aan boord
 • Professionele gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie