Viator

Royal Mile - wandeling met gids in Edinburgh

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 44,03

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze wandeling met een van onze unieke gidsen, Stuart Usher of zijn zoon Richard Usher, is zowel vermakelijk als boeiend. Het gezin heeft een historische band met Edinburgh (Stuarts verre oudoom Andre Usher schonk de magnifieke Usher Hall aan de stad). Dankzij hun grondige kennis van de culturele, historische en architectonische aspecten van de stad kunnen ze een uniek perspectief geven over onze prachtige hoofdstad.

Uw gidsen vertellen alles over de culturele schatten van Edinburgh, de geheimen van het verleden en beroemde personages, en zijn terecht beroemd vanwege hun vermakelijke en grappige commentaar.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Familievriendelijk
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
De wandelingen duren meestal drie uur maar kunnen worden gewijzigd en aangepast aan verzoekjes van deelnemers (dit geldt ook voor de route en het reisplan). Bezoekers bewonderen de pracht en praal van de beroemde Royal Mile in Edinburgh terwijl ze genieten van het prachtige commentaar van Stuart of Richard over de beroemde personages uit de stad. Mensen zoals de grote historische romanschrijver Sir Walter Scott, de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, de schepper van Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle en de eerste 'Jekyll and Hyde', Deacon Brodie.

Daarnaast vertelt uw gids met gezag over de andere wereldberoemde mensen verbonden met Edinburgh, zoals de nationale dichter van Schotland, de grote Robert Burns, de filosoof David Hume, en de grondlegger van de moderne economie, Adam Smith. De meeste historische bezienswaardigheden zijn inbegrepen. Bovendien brengt u een bezoek aan de prachtige St Giles Cathedral.

U brengt ook een bezoek aan een aantal van de beroemde 'closes' van Edinburgh, inclusief de closes die gekoppeld zijn aan een aantal beroemde zonen van de stad zoals David Hume en Deacon Brodie.

Er is voldoende opwinding en plezier, evenals ruime mogelijkheden om een aantal gedenkwaardige foto's te nemen van de bekendste bezienswaardigheden van de glorieuze en oude hoofdstad van Schotland!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Buiten de centrale ingang van Usher Hall, Edinburgh
Vertrektijd:
10:00 en 14:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
The Mound, Edinburgh EH2 2EL

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek in de ochtend
Code: TG1

Een begeleide wandeling van maximaal 3 uur (afhankelijk van uw wensen) rond het centrum van Edinburgh met Stuart of Richard Usher. Vertrektijd 10:00 uur

Engels
Van
USD 44,03
Prijsgegevens
Vertrek in de middag
Code: TG2

Een begeleide wandeling van maximaal drie uur (afhankelijk van uw wensen) rond het centrum van Edinburgh met Stuart Usher. Vertrektijd 14:00 uur

Engels
Van
USD 44,03
Prijsgegevens
Evening Departure summer only
Code: TG42

A guided walk of up to three hours (subject to your requirements) around the centre of Edinburgh with Stuart or Richard Usher. Start time 6pm

Engels
Van
USD 44,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Royal Mile - wandeling met gids in Edinburgh

Your guide, Stuart Usher

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wandeling
 • Kleine groepen (maximaal 10 deelnemers)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis
 • Kinderen van 12 tot 16 jaar oud betalen 75%
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Maandag t/m vrijdag worden de tours gehost door Stuart Usher
 • Op zaterdag en zondag worden de tours gehost door Richard Usher
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.