Viator

Dagtrip naar Alnwick Castle en de Schotse grens vanuit Edinburgh

 • Locatie: Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur 30 minuten (circa)
Van USD 52,68

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het prachtige landschap van de Schotse grens tijdens deze dagtour naar Kelso, Alnwick Castle en Berwick. Ga naar het mooie grensstadje Kelso en geniet van de sfeer op het grote marktplein. Bezoek de ruïnes van Kelso Abbey, steek vervolgens de grens over en reis naar Alnwick Castle, de locatie voor Zweinstein in de Harry Potter-films. Ga verder langs de kust van Northumberland naar het ommuurde stadje Berwick-upon-Tweed. Alle entreeprijzen zijn voor uw eigen rekening.

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
Verlaat Edinburgh met uw chauffeur/gids en reis naar de ruige en mooie grensgebieden tussen Schotland en Engeland. U stopt eerst bij het grensstadje Kelso voor een wandeling rond het grote marktplein en komt van uw gids meer te weten over de fascinerende geschiedenis van het stadje. Verken Kelso Abbey, de plek van vele gewelddadige conflicten tussen de Schotten en de Engelsen.

Reis verder zuidwaarts per minibus naar het imposante Alnwick Castle. Alnwick Castle, vaak genoemd als een van de mooiste kastelen in Northumberland, werd oorspronkelijk gebouwd ter bescherming van het noorden van Engeland tegen aanvallen van de Schotten. De faam van deze bezienswaardigheid heeft zich alom verspreid in de afgelopen jaren nadat het werd gekozen als de locatie voor Zweinstein in de Harry Potter-films.

Betaal de entreeprijs en geniet ongeveer drie uur lang van Alnwick Castle en het omliggende terrein. Wandel door de prachtig aangelegde gazons en neem daarna de eeuwenoude geschiedenis van dit spectaculaire gebouw in u op. Na het verkennen van het kasteel reist u door langs de kust van Northumberland. Dit traject met ruige kustlijn wordt beschouwd als een van de prachtigste natuurgebieden van het Verenigd Koninkrijk en is zeker een hoogtepunt voor liefhebbers van de geweldige natuur!

Bewonder enkele bezienswaardigheden langs de route met inbegrip van het oude kustplaatsje Berwick-upon-Tweed, een ommuurd stadje bij de monding van de rivier de Tweed. U hoort hoe het stadje afwisselend onder Schots en Engels bestuur heeft gestaan door de eeuwen heen, en kunt uw benen strekken tijdens een korte wandeling rond het centrum.

Drankjes zijn verkrijgbaar op diverse plekken tijdens de tour, op eigen kosten. Na een hele dag verkenning van de hoogtepunten van dit prachtige deel van het land, reist u terug naar Edinburgh waar de tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Edinburgh
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
9 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug naar Waterloo Place, Edinburgh om ongeveer 19:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dagtrip naar Alnwick Castle en de Schotse grens vanuit Edinburgh

Small- Group Day Trip to Alnwick Castle, Berwick and the Borders from Edinburgh

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Min. leeftijd 5 jaar. Kinderen jonger dan 5 jaar laten wij niet toe.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.