Privétour: Tour langs de hoogtepunten van Düsseldorf

 • Tourcode: 2160DUSPRIVATE
 • Locatie: Düsseldorf, Duitsland
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 89,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Bewonder de Rijnstad Düsseldorf en leer alles over de geschiedenis dankzij uw chauffeur/gids. Het reisplan van deze twee uur durende tour kan naar wens worden aangepast, waardoor deze tour de perfecte manier is om de stad in korte tijd te leren kennen. Geniet van onmisbare plekken zoals de oude binnenstad van Düsseldorf en de winkelstraat Königsallee, luister naar de bewogen geschiedenis van de stad en bewonder de zendmast Rheinturm, de Rheinuferpromenade en nog veel meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Uw tour begint zodra u wordt opgehaald bij uw hotel en het centrum van Düsseldorf induikt om meer te weten te komen over de stad aan de hand van verhalen van uw privéchauffeur en -gids. Terwijl u over de prachtige promenade langs de rivier de Rijn wandelt, oftewel de Rheinuferpromenade, hoort u hoe de stad begon als een boerendorpje langs de rivier en uitgroeide tot de bruisende metropool van vandaag de dag. Informeer uw gids als er bepaalde plekken zijn waarover u meer wilt weten. Uw commentaar en reisplan kan naar wens worden aangepast.

Na een wandeling over de mooie Rheinuferpromenade kunt u de Rheinturm bewonderen, de hoogste en bekendste bezienswaardigheid van de stad. Maak foto's van de televisietoren tussen de levendige drukte van de haven. De haven is een moderne plek die enorm geprofiteerd heeft van de facelift uit de jaren negentig, waarbij de wijk van een industrieel gebied werd omgetoverd tot een chique wijk met dure kantoren en de Gehry-gebouwen.

Het hart van Düsseldorf is natuurlijk de oude stad, waar u een bezoekje brengt aan het oude stadhuis (Düsseldorf Rathaus), een van de twee gebouwen van vóór de Tweede Wereldoorlog die nog overeind staan. Kom meer te weten over de geschiedenis van het gebied en luister naar de verhalen over de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog, toen het grootste deel van de prachtige oude binnenstad werd verwoest.

Op een paar straten ten westen van de oude binnenstad kunt u de belangrijkste winkelstraat Königsallee bezoeken. De pittoreske boulevard wordt door bewoners ook wel 'Ko' genoemd en is niet alleen de drukste winkelstraat van de stad, maar beschikt ook over levendige cafés, restaurants en bars. Hoor tips voor interessante bezienswaardigheden en luister naar grappige weetjes over de geschiedenis die de straat verbindt met koning Willem IV.

Nadat u de stad twee uur lang hebt verkend met uw chauffeur/gids, eindigt de tour en wordt u afgezet bij uw hotel in Düsseldorf.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Düsseldorf
Vertrektijd:
Vertrekt om 10:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Tour langs de hoogtepunten van Düsseldorf

Private Tour: Dusseldorf Highlights Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Privéchauffeur/-gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie