Dagtrip naar Mostar vanuit Dubrovnik, entreeprijs voor het Turkse huis inbegrepen

 • Locatie: Dubrovnik, Kroatië
 • Duur: 10 tot 12 uur
Van USD 65,14

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de bezienswaardigheden van de stad Mostar, een stad aan de rivier de Neretva in Bosnië en Herzegovina. Tijdens deze dagtrip vanuit Dubrovnik ziet u de oude bazaar, het Turkse huis en historische moskeeën. Na een rondleiding door de stad hebt u wat vrije tijd om een bezoek te brengen aan de oude ambachtelijke winkeltjes of te genieten van een traditionele Turkse lunch in een lokaal restaurant. De tour duurt 10-12 uur. Entreeprijzen voor het Turkse huis en de moskee inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen

Mostar, een stad in Bosnië en Herzegovina, staat bekend als een smeltkroes van culturen en religies, waar oost west ontmoet en noord zuid. Het is een stad waar een reiziger uit het noorden de eerste tekenen van de mediterrane lucht opmerkt vol geuren van citrusvruchten en de zee, en waar een reiziger uit het zuiden een eerste glimp krijgt van het continent dat erachter ligt. Een dagtrip naar Mostar vanuit Dubrovnik is zeker een dag goed besteed.

U rijdt langs de kust naar Neum en door de pittoreske rivierdelta van de Neretva. Verken het vestingstadje Počitelj, een goed bewaard gebleven voorbeeld van oosterse architectuur gelegen op een heuvel boven de rivier. Ga verder naar Mostar, een stad die tijdens de Turkse heerschappij aan de oever van de rivier werd gesticht als een belangrijk handelscentrum op caravan routes.

Tijdens uw tour door deze op de UNESCO-werelderfgoedlijst vermelde stad ziet u de historische oude brug, de kleurrijke oude bazaar met traditioneel handwerk en een goed bewaard gebleven traditioneel Turks huis. De stad heeft bijzondere woningen en monumenten die door de eeuwen heen harmonieus zijn verzameld dankzij de gunstige geografische omstandigheden en een gezond economisch klimaat.

Ga op zoek naar handgemaakte lokale producten of geniet van een lunch tijdens uw vrije tijd. Toegangstickets voor het Turkse Parlement en de moskee zijn inbegrepen.

BELANGRIJK: Paspoort is verplicht


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De haven van Gruz
Ophalen bij het hotel is ook beschikbaar voor geselecteerde hotels in Dubrovnik. Entreeprijzen voor het Turkse huis en de moskee inbegrepen.
Vertrektijd:
7:45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 tot 12 uur
Gegevens terugreis:
Keert terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip in het Engels
Code: ENGLISH

Dagtrip vanuit Dubrovnik naar Mostar met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 65,14
Prijsgegevens
Trip in het Frans
Code: FRENCH

Dagtrip vanuit Dubrovnik naar Mostar met een Franssprekende gids

Engels
Van
USD 65,14
Prijsgegevens
Trip in het Duits
Code: GERMAN

Dagtrip vanuit Dubrovnik naar Mostar met een Duitssprekende gids

Engels
Van
USD 65,14
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Mostar vanuit Dubrovnik, entreeprijs voor het Turkse huis inbegrepen

Mostar day trip from Dubrovnik
©shutterstock

Inbegrepen:
 • Vervoer
 • Plaatselijke gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Naam op het paspoort, het paspoortnummer, de vervaldatum en het land van alle deelnemers moeten bij boeking opgegeven worden
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
 • U moet de naam van uw hotel en uw telefoonnummer opgeven tijdens uw verblijf in Dubrovnik. Dit is belangrijke informatie die de touroperator vereist voor het geval er contact met u moet worden opgenomen met betrekking tot wijzigingen in de vertrektijd van de tour
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.