Viator

Dagtrip naar Montenegro vanuit Dubrovnik

 • Locatie: Dubrovnik, Kroatië
 • Duur: 10 tot 13 uur
Van USD 58,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Montenegro op een dagtrip vanuit Dubrovnik en ontdek de pracht en praal van dit kleine land waarvan wordt gezegd dat het een van Europa's best bewaarde geheimen is. Met een deskundige gids reist u door Cetinje en rondom de baai van Kotor die staat vermeld op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Daarne geniet u op uw gemak van het schilderachtige stadje Kotor en van Budva op uw eigen gelegenheid en in uw eigen tempo. Op de terugweg steekt u de baai van Kotor met de veerboot over om de fabelachtige uitzichten van de regio in u op te nemen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Begin uw dag bij de haven van Gruz, of met het ophalen bij uw hotel in Dubrovnik, en praat wat met uw gids op weg de stad uit richting Montenegro. De bezienswaardigheden die aan de oostelijke route liggen, zijn net zo fascinerend als de bewogen geschiedenis van het land. Dus leun lekker achterover en geniet van het uitzicht en kom van uw gids meer te weten over het verleden en heden van Montenegro.
Uw eerste opvallende locatie is de baai van Kotor, een monument vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO en een van Europa's zuidelijkste fjorden. Kijk uit over de vlindervormige baai vanuit de comfortabele touringcar en geniet van het uitzicht op het water, romantisch geflankeerd door bergen, heuvels en ook een aantal mooie nederzettingen.
Reis door Risan, een van de oudste steden aan de baai, en hoor hoe koningin Teuta van de Illyrische dynastie zich hier terugtrok tijdens de Romeinse invasie. Vanuit Risan gaat u verder naar het prachtige Kotor, een stad op de UNESCO-werelderfgoedlijst en uw eerste stop van de dag. Stap uit de bus en geniet van wat vrije tijd om de verborgen pleinen te verkennen, de bezienswaardigheden te bekijken en misschien een café te vinden voor de lunch. Zorg dat u de kathedraal van St. Tryphon niet mist, net als de prachtige stadsmuren. Alle entreeprijzen en maaltijden gedurende de dag zijn voor uw eigen rekening.
Na het verkennen van Kotor reist u langs de steile hellingen naar Cetinje en geniet u van een korte stop onderweg in het dorpje Njeguši. U komt door Cetinje, ooit de zetel van de heersers van Montenegro en maakt een stop in de stad Budva, bekend om de charmante oude binnenstad en de stranden. Kijk uit over Aman Sveto Stefan, een exclusief eilandresort, als u de stad binnenkomt en haal het beste uit meer vrije tijd in Buva zelf. Bewonder opzichtige jachten in de jachthaven, of ontspan op één van de zandstranden. Hoe u de tijd doorbrengt, bepaalt u helemaal zelf.
In de late namiddag ontmoet u uw gids voor een tocht met de veerboot terug door de baai van Kotor. Tot slot keert u terug naar de bus om in de avond te worden afgezet bij de haven van Gruz of bij uw hotel in Dubrovnik.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Haven van Gruz of bepaalde hotels in Dubrovnik
Vertrektijd:
7:00 uur: 1 april t/m 23 oktober
8:00 uur: 24 oktober t/m 31 maart

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 tot 13 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip in het Frans
Code: FRENCH

Dagtrip naar Montenegro vanuit Dubrovnik met een Franssprekende gids

Engels
Van
USD 58,61
Prijsgegevens
Trip in het Duits
Code: GERMAN

Dagtrip naar Montenegro vanuit Dubrovnik met een Duitssprekende gids

Engels
Van
USD 58,61
Prijsgegevens
Dagtrip naar Montenegro
Code: ENGLISH

Dagtrip naar Montenegro vanuit Dubrovnik met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 58,61
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Montenegro vanuit Dubrovnik

Montenegro Day Tour from Dubrovnik

Inbegrepen:
 • Transport per touringcar
 • Begeleiding
 • Lokale belastingen
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Lokale gids in Kotor
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vanwege nieuwe EU-regels kan de grensovergang in sommige gevallen 2 à 2,5 uur in beslag nemen
 • Deze tour is inclusief 2,5 uur vrije tijd in Kotor en 1,5 uur vrije tijd in Budva, met onderweg een aantal aanvullende korte stops.
 • Houd er rekening mee dat de officiële munt van Montenegro de euro is
 • U moet de naam van uw hotel en uw telefoonnummer opgeven tijdens uw verblijf in Dubrovnik. Dit is belangrijke informatie die de touroperator vereist voor het geval er contact met u moet worden opgenomen met betrekking tot wijzigingen in de vertrektijd van de tour
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
 • Paspoort en relevante visuminformatie zijn vereist op het moment van boeken: naam zoals in uw paspoort, geboortedatum, nationaliteit, vervaldatum en het paspoortnummer
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.