Elafieten-eilandencruise vanuit Dubrovnik

 • Locatie: Dubrovnik, Kroatië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 60,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Breng een dag varend rond de mooie Elafieten-eilanden van Kroatië door, aan boord van een replica van een historisch galjoen. Vaar van Dubrovnik rond de zonovergoten archipel en geniet van vrije tijd om de eilanden van Koločep, Lopud en Šipan te ontdekken. Een traditionele Kroatische lunch met live folkmuziek is ook inbegrepen!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
Verken de prachtige eilanden voor de kust van Kroatië per zeilboot, een replica van een historisch galjoen, en ervaar adembenemende zichten op de regio van Dubrovnik. Tijdens deze cruise brengt u een bezoek aan de drie mooiste eilanden van de Elafieten-archipel: Koločep, Lopud en Šipan. De legende van de Elafieten-eilanden is verborgen in de naam, die afkomstig is van het oude Griekse woord voor hert, een dier dat de Grieken gebruikten om te jagen op de eilanden.

Na aanmering op elk eiland kunt u genieten van uw vrije tijd om de weelderige tuinen, boomgaarden van sinaasappels en citroenen en de ruige kust te ontdekken en verkennen. Wandel door de pittoreske dorpen van het eiland en geniet van de bezienswaardigheden, waarbij u oude herenhuizen met uitzicht over de schilderachtige vissersdorpen en kerken dicht bij de kust zult zien.

Ga halverwege uw zeilavontuur, terwijl uw boot is aangemeerd bij de pier van Šipan, zitten om te genieten van een heerlijke lunch met gegrilde vis, schaal- en schelpdieren met wijn. Neem tijdens het eten het uitzicht op het eiland in u op en luister naar live traditionele muziek, uitgevoerd door muzikanten aan boord. Aan het einde van uw dag keert u terug naar de haven van Dubrovnik en wordt u afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Gruz-haven in Dubrovnik

Ophalen is eveneens mogelijk bij bepaalde hotels in Dubrovnik
Vertrektijd:
8:50 uur

U wordt vóór de vertrektijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Elafieten-eilandencruise vanuit Dubrovnik

Cruise of the Elafiti and Green Islands from Dubrovnik

Inbegrepen:
 • Vervoer
 • Plaatselijke gids
 • Lunch aan boord
 • Wijn
 • Livemuziek
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U moet de naam van uw hotel en uw telefoonnummer opgeven tijdens uw verblijf in Dubrovnik. Dit is belangrijke informatie die de touroperator vereist voor het geval er contact met u moet worden opgenomen met betrekking tot wijzigingen in de begintijd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.