Zelfstandige tour van 6 nachten langs de Dalmatische kust van Kroatië: Dubrovnik, Hvar, Korcula en Split

 • Locatie: Dubrovnik, Kroatië
 • Duur: 7 dagen (circa)
Van USD 1.022,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie het beste van de schitterende Dalmatische kust in Kroatië tijdens deze onvergetelijke eilandtour van 7 dagen, van Dubrovnik naar Split! Reis naar het noorden, bezoek de eilanden Korčula en Hvar, ontdek prachtige stadjes tussen middeleeuwse stadsmuren, kiezelstranden en het helderste water van het Middellandse Zeegebied. De reis zit boordevol interessante geschiedenis en omvat wandeltochten door Dubrovnik, Hvar en in Split het paleis van Diocletianus dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De tour is inclusief hotelaccommodatie en vervoer van en naar de luchthaven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Meerdaagse trip
Begin uw 7-daagse tour door Kroatië met een gedeelde transfer van de luchthaven van Dubrovnik naar uw hotel. Als u al in de stad bent, kunt u ook kiezen voor vervoer van hotel naar hotel. Na aanvang van uw tour zijn gedeelde transfers naar alle havens inbegrepen. Als u tijdens uw tour met uw groep wilt reizen, kunt u eenvoudig upgraden naar de optie privétransfer.

Uw reis omvat ook accommodatie in de populairste steden van de regio Dalmatië: Dubrovnik, Korčula, Hvar en Split. Alle hotels zijn centraal gelegen voor uw gemak, en u hebt voldoende tijd om elke stad zelfstandig op uw gemak te bekijken tussen de excursies door.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Luchthaven van Dubrovnik of uw centraal gelegen hotel in Dubrovnik
Vertrektijd:
Als u ervoor kiest om uw tour te beginnen en eindigen met een transfer van en naar de luchthaven, geef dan bij het maken van de boeking de aankomst- en vertrektijden van uw vlucht aan. Als u kiest voor vervoer van hotel naar hotel, specificeert u bij het maken van de boeking de gegevens van uw hotel in Dubrovnik. Voor beide opties moet u uw gegevens minstens 48 uur vóór vertrek bevestigen (contactgegevens staan op uw boekingsvoucher).
Duur:
7 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt op dag 7 bij de luchthaven van Split of uw hotel in Split

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Gedeeld vervoer
Code: 5360NOPRIVATE

Tour met gedeeld vervoer (luchthaven, hotel naar hotel en hotel naar haven)

Engels
Van
USD 1.022,80
Prijsgegevens
Privévervoer
Code: 5360PRIVATE

Tour met privévervoer (luchthaven, hotel naar hotel en hotel naar haven)

Engels
Van
USD 1.213,09
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zelfstandige tour van 6 nachten langs de Dalmatische kust van Kroatië: Dubrovnik, Hvar, Korcula en Split

7-Day Croatia Tour: Dubrovnik to Split, including Korcula and Hvar

Inbegrepen:
 • Transfer bij aankomst vanaf de luchthaven van Dubrovnik of uw hotel in Dubrovnik
 • Zes overnachtingen in een hotel
 • Wandeltochten in Dubrovnik, Hvar en Split
 • Kaartjes voor veerboot (Korčula naar Hvar en Hvar naar Split)
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • Transfer bij vertrek naar de luchthaven van Split of uw hotel in Split
 • Privévervoer (indien deze optie is gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 5 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Reisplan:
Dag 1: Dubrovnik
Bij aankomst in Dubrovnik checkt u in bij uw hotel en daarna kunt u op uw gemak ontspannen. Ontdek de stad met de mooie kiezelstranden of bekijk de mensen in de prachtige oude haven.

Overnachting: Hotel Aquarius, Hotel Ivka of Hotel Lero in Dubrovnik of vergelijkbaar

Dag 2: oude stad van Dubrovnik (O)
Na het ontbijt in uw hotel ontmoet u uw gids in het centrum van de stad voor een ontspannen wandeling van twee uur door de oude stad van Dubrovnik die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Vanaf de Pile Gate wandelt u over de elegante Stadrun Street en bewondert u de hoogtepunten. U komt langs de fontein van Onofrio, een spectaculaire koepel omgeven door 16 kranen, en u ziet het Franciscaanse klooster met de romaans-gotische architectuur.

Luister naar de verhalen over de geschiedenis en cultuur van de stad die uw gids u vertelt terwijl u langs het paleis Sponza wandelt. Het paleis is zeker het meest verbazingwekkende monument van Dubrovnik. Het bestaat uit een mix van renaissance- en gotische architectuur in een eenvoudige, maar grootse stijl. Terwijl u door de smetteloze straten van de oude stad wandelt, wijst uw gids meer opmerkelijke bezienswaardigheden aan zoals de kerk van Saint Blaise en het Paleis van de Rector. U wandelt naar het centrale plein om de 18e-eeuwse Maria-Hemelvaartkathedraal te zien en keert daarna terug naar het beginpunt waar uw tour eindigt. De rest van de dag brengt u op uw gemak door in de stad.

Overnachting: Hotel Aquarius, Hotel Ivka of Hotel Lero in Dubrovnik of vergelijkbaar

Dag 3: Dubrovnik – Korčula (O)
Na het ontbijt kunt u uitchecken bij uw hotel. Na een korte rit per minibus en veerboot wordt u naar uw hotel in Korčula gebracht. De dag brengt u door met zelfstandige sightseeing op dit mooie eiland. Misschien wandelt u wel over de geplaveide straten van de oude stad van Korčula, het centrum van het eiland, en bewondert u bezienswaardigheden zoals het stadsmuseum in Venetiaanse stijl of de kathedraal van Sveti Marko.

Overnachting: Hotel Liburna of Hotel Marko Polo in Korčula of vergelijkbaar

Dag 4: Korčula - Hvar (O)
Ontspan tijdens een vroeg ontbijt in uw hotel, check uit en ga daarna met een minibus naar de haven. Vanaf hier stapt u op de veerboot voor een tocht van twee uur over de zee naar het eiland Hvar. U laat uw bagage achter in het hotel en ontmoet uw gids voor een wandeling van 2 uur door de grootste stad van het eiland: Hvar.

Hvar is populair om het zonnige klimaat, de architectuur uit de renaissance en de vriendelijke inwoners. Het is heerlijk om de stad vol monumenten te verkennen. Wandel langs het arsenaal waarin een van de oudste Europese theaters zit, het historische theater van Hvar, en bekijk vervolgens het Franciscaanse klooster met de elegante klokkentoren. Bewonder de 7e-eeuwse stadsmuren en geniet van de ontspannen sfeer rond het belangrijkste plein van de stad (Hvar Pjaca). De tour eindigt in het centrum van de stad, ideaal als u zelfstandig verder wilt rondkijken gedurende de rest van de dag.

Overnachting: Amfora Hotel of Riva Hotel in Hvar of vergelijkbaar

Dag 5: Hvar (O)
Geniet van uw ontbijt en dan hebt u de rest van de dag voor uzelf in Hvar. Misschien gaat u heerlijk ontspannen op het strand van een van de afgelegen baaien van het eiland of misschien neemt u een taxiboot (op eigen kosten) naar de nabijgelegen Pakleni-eilanden.

Overnachting: Amfora Hotel of Riva Hotel in Hvar of vergelijkbaar

Dag 6: Hvar - Split (O)
Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel voor de veerboottocht van anderhalf uur over de Adriatische Zee naar Split, de prachtige stad op het vasteland van Kroatië. Laat uw bagage achter en verken vervolgens het enorme paleis van Diocletianus in Split met uw gids.

Split is de grootste en oudste stad aan de Dalmatische kust. De stad ontstond als vestiging rond dit magnifieke paleiscomplex, dat is gebouwd door de Romeinse keizer Diocletianus. Uw tocht begint in de kelders van het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en u krijgt te zien hoe het leven in de middeleeuwen was. Na het verkennen van dit enorme ondergrondse doolhof gaat u weer naar de begane grond en ziet u het plein Peristil (de ceremoniële ingang) en de kathedraal van St Domnius.

Bezoek de kleine Tempel van Jupiter met de opvallende fries en sfinxbeelden uit Egypte. Vervolgens vervolgt u uw tour door het paleis en ziet u andere intrigerende hoogtepunten zoals de ruïnes van de Gouden Poort. De tour eindigt buiten het paleis van Diocletianus en uw gids zal u de juiste richting wijzen voor de Groene Markt, de grootste en meest bruisende openluchtmarkt aan de Dalmatische kust. Breng de rest van de dag op uw gemak door.

Overnachting: Hotel Globo of Hotel President in Split of vergelijkbaar

Dag 7: Split (O)
Geniet eerst van het ontbijt en vervolgens kunt u de ochtend op uw gemak doorbrengen in Split: misschien wat souvenirs kopen of gewoon wat rondkijken. Op een vooraf afgesproken tijdstip in de middag checkt u bij uw hotel uit en eindigt uw tour met vervoer naar de luchthaven van Split of naar een ander hotel in Split.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.