Privévervoer bij aankomst: Dublin Cruise Port naar hotels

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: Varieert
Van USD 10,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Begin uw vakantie in Dublin zonder stress door deze privétransfer van de cruisehaven van Dublin naar uw hotel in de stad te boeken. Uw vriendelijke en professionele chauffeur zal u verwelkomen bij aankomst en u rechtstreeks naar uw hotel brengen in een comfortabele personenwagen met airconditioning. Zo eenvoudig is het!
Wanneer het cruiseschip aanlegt in de cruisehaven van Dublin rijdt onze vriendelijke chauffeur u rechtstreeks naar uw hotel in de stad. Of u nu alleen, met een partner of in een groep reist, uw vervoer over de weg is geregeld met deze privétransfer vanaf de cruisehaven. Vermijd gedoe met taxi's of openbaar vervoer en geniet van een zorgeloos begin van uw vakantie!

Bij het boeken moet u informatie over uw cruiseschip en uw accommodatie opgeven. Uw vervoer wordt direct bevestigd en u ontvangt een reisvoucher die u aan de chauffeur moet laten zien. U wordt verzocht om ongeveer 24 tot 48 uur voordat u in Dublin aankomt, de exacte ophaaltijd en -plaats opnieuw te bevestigen (contactgegevens staan vermeld op uw reisvoucher).

Prijs is per persoon, gebaseerd op acht volwassenen per auto/voertuig.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Cruisehaven Dublin
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar)
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Privévervoer bij aankomst: Dublin Cruise Port naar hotels

Dublin Cruise Port Private Arrival Transfer

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
Niet inbegrepen:
 • Fooien naar keuze
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra bagage of grote spullen (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag voor u op reis gaat aan uw organisator of uw extra bagage wordt geaccepteerd.
 • Prijs is per persoon, gebaseerd op 8 volwassenen per auto/voertuig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.