Viator

Wandeltocht met Iers eten in Dublin

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 75,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze Ierse culinaire wandeling is de beste gastronomische tour in Dublin. Het is een leuke en boeiende wandeling, die voert langs de beste dingen die u in Dublin kunt doen. Verken de populairste en verborgen Ierse restaurants en traditionele Ierse pubs.
Een geweldige manier om bij te praten met oude vrienden en een paar nieuwe vrienden te maken! Kom met ons mee en maak kennis met de lokale bevolking. Eet, drink en geniet.

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Diner inbegrepen
 • Hapjes en drankjes inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Meestal snel uitverkocht
Op deze wandeling door Dublin maakt u kennis met het verborgen Dublin, ontmoet u de lokale bevolking en ervaart u de cultuur en de geschiedenis van onze geweldige stad.

U ontmoet uw eigen lokale gids in het centrum van Dublin. (Kaart geleverd via e-mail)
U brengt een bezoek aan drie unieke Ierse restaurants en u proeft allerlei gerechten en Ierse drankjes in elke locatie die we aandoen tijdens de tour. U krijgt de smaak te pakken van de keuken van Dublin. (U hebt geen honger meer aan het einde van de tour!)

U proeft allerlei Ierse gerechten met een glas Craft bier (Iers bier) op elke locatie. Drinkt u geen bier? Maak u geen zorgen, we kunnen aan de meeste verzoeken voldoen. Neem vóór de tour wel even contact met ons op. Deze tour draait niet alleen om de geschiedenis - wij willen u ook graag vertellen wat er gebeurt in Dublin, wat u moet zien en wat de beste plekken zijn om te bezoeken. We laten u de 'verborgen kant van Dublin' zien. U verkent de eeuwenoude Ierse cultuur van het uiterst moderne heden tot ons mythologische verleden.

Dublin zit boordevol romantiek en geschiedenis - geniet van de atmosfeer in de straten, de restaurants, en de cafés van Dublin, en van de ongedwongen sfeer van enkele verborgen juweeltjes. Onze gidsen willen dat u de smaak van Dublin te pakken krijgt. Deze gastronomische wandeltocht biedt het perfecte gezelschap van gelijkgestemde mensen. Ontspan en ontmoet nieuwe vrienden of blaas gewoon even stoom af na het werk.

U voelt zich ongetwijfeld ontspannen in onze kleine groepen van minimaal 6 tot maximaal 18 personen. Genoeg mensen om ervoor te zorgen dat u een paar leuke uren doorbrengt in ons gezelschap. Maar niet zo groot dat u geen nieuwe vrienden kunt maken!

De tour wordt geleid door vriendelijke gidsen die Dublin kennen als hun broekzak en die u inwijden in enkele verborgen geheimen van de stad en aanbevelingen doen buiten de gebaande wegen. De restaurants blijven geheim totdat u op de drempel staat - dat maakt deze Ierse culinaire tour in Dublin extra boeiend.

Al onze restaurants zijn zorgvuldig gekozen, omdat ze het plezier en het sociale aspect benadrukken van wat het is om Iers te zijn. Sommige plaatsen kent u misschien wel goed of hebt u over gehoord, maar er zijn ook een paar verborgen juweeltjes die u misschien nog nooit bent tegengekomen - maar wij weten zeker dat ze op uw lijstje komen van plaatsen om naar terug te gaan!

Wat betreft de loopafstand, het tempo van onze tours is ontspannen; het is wel prettig om comfortabele schoenen te dragen. Hoge hakken zijn mogelijk (misschien een paar platte schoenen in uw handtas voor het geval dat!)

We plannen elke tour als een unieke en bijzondere ervaring. De tour eindigt in het hart van Dublin.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Centrum van Dublin, nabij Dublin Castle

Vertrektijd:
14:00 uur
18:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Stadscentrum van Dublin

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ierse culinaire tour - 's middags 14:00 uur
Code: TG1

Een leuke en boeiende culinaire wandeling door Dublin. Deze 3 uur durende tour is inclusief eten en drinken. De beste manier om de populairste traditionele Ierse pubs en verborgen Ierse restaurants van Dublin te verkennen.

Van
USD 75,49
Prijsgegevens
Ierse culinaire tour - 's avonds 18:00 uur
Code: TG2

Een leuke en boeiende culinaire wandeling door Dublin. Deze 3 uur durende tour is inclusief eten en drinken. De beste manier om de populairste traditionele Ierse pubs en verborgen Ierse restaurants van Dublin te verkennen.

Van
USD 75,49
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltocht met Iers eten in Dublin

Irish Food Trail Dublin

Inbegrepen:
 • Eten proeven
 • Wijnproeven
 • Plaatselijke gids
 • Professionele gids
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Specifieke alternatieve drankjes en gerechten kosten extra
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.