Game Of Thrones-dagtrip vanuit Dublin naar de Giant's Causeway

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 75,36

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Onze 1-daagse begeleide tour van Giant's Causeway - Game of Thrones brengt u naar enkele van de meest geliefde locaties van Noord-Ierland. Verzamel moed en waag de oversteek over de touwbrug van Carrick-a-Rede. Geniet van enkele van de mooiste rotsen langs de Causeway Coast. Ervaar het prachtige landschap en uitzicht over zee van de wereldberoemde Giant's Causeway, één van twee plaatsen op het eiland Ierland die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ga naar de Dark Hedges en bezoek Dunluce Castle, beide bekend van de populaire tv-serie Game of Thrones.

Talen tour

Gids Engels
Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende bustour
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Krijg tips van insiders ter plekke

U vertrekt vroeg in de ochtend vanuit Dublin naar het noorden. Onderweg stoppen we kort en vervolgens gaan we naar het Noord-Ierse platteland.

U rijdt langs de Dark Hedges, een schilderachtige, met bomen omzoomde weg die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te zijn gekomen. De Dark Hedges doen dienst als de King's Road in de beroemde tv-serie 'Game of Thrones'. Het is een laan met beuken waarvan de takken over de weg hangen.

Vervolgens bezoeken we de touwbrug Carrick-a-Rede, die we ook oversteken. Deze verbinding tussen het vasteland en een klein eiland hangt boven een 23 m diepe en 20 m brede kloof en is in de loop der jaren gebruikt door vissers om migrerende zalm met netten te vangen. Na een 20 minuten durende schilderachtige wandeling over de kliffen kunt u de brug oversteken naar het eiland met zijn overdaad aan vogels, en genieten van het spectaculaire uitzicht op de kust vanuit een ander perspectief.

Na de lunch is het tijd voor de Giant’s Causeway. Dit is het hoogtepunt van de trip. Deze plaats die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat bestaat uit een reeks van meer dan 40.000 zeshoekige rotsen die lijkt op een grote trap naar de zee. Vele generaties hebben zich afgevraagd hoe deze rotsen zich zo hebben kunnen vormen. Deze ontzagwekkende stenen waren de inspiratie voor vele mythen en verhalen over hun oorsprong. Uw gids zal u uitgebreid hierover vertellen.

Na de geweldige Giant’s Causeway gaan we verder naar het spectaculaire Dunluce Castle, dat zich vast lijkt te klampen aan de rotsen. Dit was ooit het thuis van de beruchte McDonnell-clan! Deze tour is inclusief een zelfstandige rondleiding door Dunluce waar u meer leert over de fascinerende geschiedenis van het gebouw en de weergaloze familie die het bezat.

Tot slot komt u rond dinertijd weer terug in Dublin om na te genieten van uw noordelijke avontuur.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Dublin
Vertrektijd:
Vertrek: 6:30
Zorg dat u ten minste 10 minuten vóór de vertrektijd aanwezig bent.
Duur:
14 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert omstreeks 20:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Engels

Aanvullende informatie

Game Of Thrones-dagtrip vanuit Dublin naar de Giant's Causeway

See the Giant's Causeway on a full-day trip from Dublin

Inbegrepen:
 • Entree voor de oversteek over de touwbrug van Carrick-a-Rede
 • Toegang tot Dunluce Castle
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • chauffeur en gids
 • Gratis wifi in geselecteerde tourbussen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Jonge kinderen mogen mee als u zelf een kinderzitje meeneemt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: roelina k , Nederland, juli 2013

Goede chauffeur die ook veel vertelde. Wel duidelijk. Ik vond de stenen wat tegenvallen maar de omgeving was fantastisch. De brug ook. Mooie route langs de kust. Belfast was een meerwaarde door de mogelijkheid om met een taxi chauffeur een rondleiding te krijgen. zeer interessant.

Beoordeling door: Cindy T , maart 2015

In 1 dag een optimaal beeld krijgen van Noord Ierland en begleidt worden door een erg goede chauffeuse/ gids, Sarah. Onderweg word je voorzien van nuttige informatie over het land en de streek.
Wat ons betreft een zeer aan te raden excursie.

Beoordeling door: frederikus h , Nederland, maart 2014

Leuke trip en alles goed geregeld