Viator

Tour met elektrische fiets in Dublin

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 37,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Te lui om te wandelen? Pak de fiets hier bij Lazy Bike Tours. Geniet van een volledig begeleide tour met een lokale gids op een elektrische fiets. Uw gidsen zijn allemaal inwoners van de stad en weten allerlei interessante feiten en vertellen geweldige verhalen over de stad en de locaties die we bezoeken. De tour duurt ongeveer twee uur en biedt alles wat u nodig hebt voor een leuke ervaring.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Fantastische verkenning van de stad
De luie fietstocht stopt bij een aantal van Dublins grootste bezienswaardigheden zoals Dublin Castle, St. Patrick's Cathedral, Teelings whiskydistilleerderij, Guinness-fabriek en Christ Church Cathedral, evenals een aantal van de meest traditionele en oudste delen van de stad die u niet zult vinden in reisgidsen. Nu weten we dat sommige toonaangevende attracties op uw lijst met plaatsen om te bezoeken staan dus beloven we niet alles hierover te verklappen. We zullen u wel meer informatie geven en minder bekende verhalen vertellen over de attracties en de locaties.

De elektrische fietsen zijn een aantal van de beste en meest comfortabele op de markt, zodat u kunt genieten van uw tour in een ontspannen tempo en echt te genieten van de bezienswaardigheden en geuren van de stad. U krijgt de gelegenheid veel vragen te stellen en foto's te maken. Alle gidsen zijn inwoners van Dublin, dus als u hulp nodig hebt, kunt u bij hen terecht. Wees niet bang om tips te vragen.

De luie fietstocht is ook een geweldige manier om u te oriënteren in de stad. Als u geen zin hebt in een wandeling rond Dublin, stap dan op de fiets en laat de gidsen u hun stad laten zien.

Een Lazy Bike Tour duurt ongeveer twee uur en geeft u alles wat u nodig hebt voor een veilige en leuke ervaring.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dublin
Vertrektijd:
10:00, 12:30 en 15:00 uur

Geldig vanaf eerste gebruik voor de geselecteerde periode.

Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met vertrek om 10:00 uur
Code: TG1

Volledig begeleide tour per elektrische fiets. Al onze gidsen zijn lokale bewoners en hebben een uitgebreide kennis. Tour vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 37,74
Prijsgegevens
Tour vertrekt om 12:30 uur
Code: TG2

Volledig begeleide tour per elektrische fiets. Al onze gidsen zijn lokale bewoners en hebben een uitgebreide kennis. Tour vertrekt om 12:30 uur

Engels
Van
USD 37,74
Prijsgegevens
Tour vertrekt om 15:00 uur
Code: TG3

Volledig begeleide tour per elektrische fiets. Al onze gidsen zijn lokale bewoners en hebben een uitgebreide kennis. Tour vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 37,74
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour met elektrische fiets in Dublin

The Lazy Bike Tour Company

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Gebruik van een fiets
 • Gebruik van helm
 • Fietstour
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Leeftijd: minimaal 14 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.