Historische wandeling langs de oevers van Dublin inclusief Trinity College

 • Tourcode: 2626PRTWALK
 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: 2 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Ga, wanneer u in de haven van Dublin bent, mee met de historische wandeltocht langs de oevers. Deze tour mag u niet missen. De tour begint bij de hoofdingang van Trinity College, de beroemde universiteit van Dublin, waar ook de Book of Kells te vinden is. Samen met uw afgestudeerde Trinity College-gids verkent u het terrein van Trinity College en bekijkt u het oude Ierse parlement, Dublin Castle en het stadhuis. U brengt ook een bezoek aan de middeleeuwse Vikingwijk rond Christ Church Cathedral en het Temple Bar-district aan de oevers van de rivier de Liffey.

Talen tour

Gids Engels
Deze historische excursie in Dublin is geen normale wandeltocht. Deze wordt geleid door een gids die geschiedenis heeft gestudeerd aan Trinity College, de oudste universiteit in Ierland. Uw gids heeft een passie voor alle aspecten van geschiedenis en bespreekt graag alles met u wat u wilt weten.

U start de wandeling bij Trinity College, waar u het beroemde Book of Kells kunt zien (toegang op eigen kosten). Vervolgens gaat u met uw gids naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dublin is een stad met vele gezichten, met een middeleeuwse wijk, statige 18e-eeuwse architectuur en een levendige moderne culturele beweging. Achter de deuren en op elke straathoek vindt u herinneringen aan onder andere revolutionaire en literaire personages die de stad hebben gemaakt tot wat deze vandaag is.

In slechts twee uur kunt u met deze onderhoudende 'seminar op straat' meer te weten komen over de Ierse geschiedenis, over de ontwikkeling en de invloed van de Amerikaanse en Franse revoluties tot de Grote Hongersnood, de Paasopstand, de onafhankelijkheidsoorlog en het vredesproces in Noord-Ierland.

De tour eindigt in Temple Bar, de culturele wijk van Dublin. Dit doolhof van geplaveide straten bevindt zich op de zuidelijke oever van de rivier de Liffey in het centrum van Dublin.

Zorgeloze walexcursie:
We zorgen ervoor dat er na uw excursie genoeg tijd over is, zodat u ruim op tijd terug bent voordat uw schip vertrekt uit de haven van Dublin. Mocht uw schip al zijn vertrokken, wat zelden voorkomt, verzorgen wij uw vervoer naar de volgende aanleghaven. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
De tour begint in Trinity College in het centrum van Dublin
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in Temple Bar in het centrum van Dublin

Aanvullende informatie

Historische wandeling langs de oevers van Dublin inclusief Trinity College

Dublin Shore Excursion: Historical Walking Tour including Trinity College
©999141

Inbegrepen:
 • Wandeling
 • Afgestudeerde geschiedkundige van het Trinity College
 • Toegang tot een aantal 18e-eeuwse gebouwen en binnenplaatsen van de stad (in het weekend kunnen beperkingen van toepassing zijn)
 • Gegarandeerd zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Entreeprijs tot het Book of Kells in het Trinity College (ca. 9 euro)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij haven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk. Als u rolstoelgebruiker bent, vermeldt u dit tijdens het boeken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie