Tweedaagse treinreis langs Cork, Blarney Castle en de Ring of Kerry vanuit Dublin

 • Locatie: Dublin, Ierland
 • Duur: 2 dagen / 1 nacht
Van USD 334,72

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem de nachttrein van Dublin naar Cork en begin 's morgens uitgerust aan een tocht langs de fantastische Ierse westkust met Blarney Castle en de Ring of Kerry. Overnachten doet u in het gezellige dorpje Killarney, een geweldige plek om te genieten van de vriendelijke Ierse cultuur en het gezelschap van de sympathieke plaatselijke bewoners.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ontbijt inbegrepen
 • Meerdaagse trip
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Treinreis
Vanaf het treinstation Dublin Heuston pakt u de trein naar Cork en reist dan per touringcar naar het beroemde Blarney Castle. Hier hebt u de tijd om de beroemde steen te kussen en krijgt u tijd om te winkelen en te lunchen in Blarney voordat u naar Cork terugkeert voor een korte stadstour.
Vervolgens reist u naar Cobh waar het Queenstown Story Heritage Centre is gelegen in het prachtig gerestaureerde Victoriaanse treinstation en de transatlantische terminal. Dit was generaties lang het vertrekpunt van Ierse emigranten, van de tijden van de hongersnood tot aan recente jaren.

Ga terug naar Cork-station waar u op de trein stapt naar Killarney waar een comfortabel bed en een ontbijt (met bijbehorende voorzieningen) op u wachten. Uw avond in Killarney is gratis.

De volgende dag rijdt u langs de prachtige Ring of Kerry-kustweg langs het schiereiland Iveragh dat wordt geflankeerd door Dingle Bay. Het prachtige berg- en kustlandschap omvat ook de beroemde Lakes of Killarney.

De trein terug naar Dublin Killarney vertrekt om 17:50 uur en arriveert om 21:15 uur bij Dublin Heuston.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Treinstation Dublin Heuston

U kunt niet bij uw hotel worden opgehaald, maar geef echter wel de naam van uw hotel en uw telefoonnummer op tijdens uw verblijf in Dublin. De tour operator heeft deze gegevens nodig als de vertrektijd van de tour wordt gewijzigd.
Vertrektijd:
7:00 uur
Duur:
2 dagen / 1 nacht
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tweedaagse treinreis langs Cork, Blarney Castle en de Ring of Kerry vanuit Dublin

Cobh, the last port of call for the ill-fated Titanic
©108011870

Inbegrepen:
 • Gastvrouw/gastheer in treinen
 • Informatiepakket
 • Entree
 • Gereserveerde zitplaatsen in treinen
 • chauffeur en gids
 • Reis per trein en touringcar vanaf treinstation Dublin Heuston
 • Een overnachting inclusief volledig Iers ontbijt
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  Aanvullende informatie:
  • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
  • LET OP: geef bij 'Speciale wensen' aan of u de voorkeur geeft aan een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden als u een tweepersoonskamer kamer boekt (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Voor kinderen tot en met 4 jaar moet een bedrag van 15 euro per dag rechtstreeks worden betaald
  • Deze tour bevat haltes op de route om te fotograferen, winkelen, etc.
  • Vanwege operationele redenen kan het af en toe noodzakelijk zijn om de route te wijzigen
  • Rolstoeltoegang: zolang de passagier enigszins mobiel is, is deze tour geschikt voor hem of haar. Treinen in Ierland zijn rolstoelvriendelijk, maar bussen/touringcars zijn dit niet. De gast zou in staat moeten zijn om in de bus te stappen via de traptreden. Scootmobielen kunnen niet worden meegenomen bij deze tour.

  Reisplan:
  Dag 1: Dublin - Cork - Cobh - Killarney:
  Vertrek vanaf station Dublin Heuston met de intercitytrein naar Cork. Bij aankomst wordt u vervoerd naar Blarney Castle waar u de Blarney Stone kunt kussen. Nadat u hebt geluncht (op eigen kosten) en gewinkeld, kunt u genieten van een korte stadstour door Cork en kunt u het Cobh Heritage Center, de locatie van 'Queenstown Story', bezoeken. Ga terug naar Cork-station voor de trein naar Killarney waar u naar uw accommodatie met comfortabel bed en ontbijt (met bijbehorende voorzieningen) wordt gebracht. U bent de hele avond vrij.

  Dag 2: Ring of Kerry - schiereiland Iveragh - Dublin:
  Begin om 10:00 uur aan uw tour van de beroemde Ring of Kerry wat een rit is die grotendeels langs de kust rond het schiereiland Iveragh komt. Aan een kant van het schiereiland ligt Dingle Bay. Bewonder het prachtige berg- en kustlandschap inclusief de beroemde Lakes of Killarney. De trein terug naar Dublin Killarney vertrekt om 18:25 uur en arriveert om 22:20 uur bij Dublin Heuston.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.