Viator

Trio-pakket vanuit Dubai: stadstour, woestijnsafari en dinercruise met show

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: Flexibel
Van USD 125,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een uniek voordelig Trio-arrangement, bestaande uit drie tours met eerst een vier uur durende stadstour door Dubai, een tweede tour bestaande uit een woestijnsafari met diner en buikdansshow en als derde het beroemde cruisediner over de Dubai Creek in een dhow met lokale Tanoura-dansshow. Alle drie de tours kunnen op verschillende data naar keuze worden georganiseerd. U kunt ook twee tours op dezelfde dag doen en de derde op een andere dag.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Neem een geliefde mee naar iets speciaals
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Avondbuffet inbegrepen
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Stadstour: U wordt tussen 8:30 en 9:00 uur opgehaald bij uw hotel en start de tour gezamenlijk. De totale duur van de tour is ongeveer 4 uur en daarna zal u bij uw hotel worden afgezet. U zult het beroemde Dubai Museum - dat u een kijkje geeft in de Arabische cultuur van de 18de eeuw - bezoeken dat stukken van de historische Verenigde Arabische Emiraten tentoonstelt. Na het museum gaat u naar het strand van Jumeirah waar u kunt genieten van de Arabische zee en een unieke mix van Islamitische en moderne architectuur die samenkomen in de beroemde moskee van Jumeirah. Later op uw reis kunt u genieten van het uitzicht vanaf het enige zevensterrenhotel in de wereld, het Burj Al Arab. Uw chauffeur neemt u daarna mee naar Palm Island wat het meest prachtige kunstmatig aangelegde eiland op aarde is. Het is een all-inclusive project met fantastische stranden, geweldige voorzieningen voor watersportactiviteiten en accommodatie, en restaurants van wereldklasse. Daarna gaat u naar het Atlantis-hotel en vervolgens naar de Burj Khalifa. Deze prachtige stalen constructie is met zijn 825 meter het hoogste gebouw ter wereld.
Woestijnsafari: U wordt tussen 16:00 en 16:30 uur opgehaald bij uw hotel en ook dit is een gezamenlijk tour. U wordt naar het woestijngebied gereden waar u de woestijn in gaat met een 4WD Land Cruiser om over de zandduinen te racen, en na ongeveer 30 minuten over duinen te zijn geracet, gaat u naar een woestijnkamp voor een kopje thee of koffie en een diner met een buikdansshow en een show met tanoura-volksdans. Als u wilt kunt u henna op uw handen of armen laten schilderen. Opmerking: thee, koffie en frisdrank zijn gratis, maar alcoholische dranken niet. Na het diner en de shows wordt u teruggereden naar het hotel.
Dhow-cruisediner: U wordt tussen 19:00 en 19:30 uur bij uw hotel opgehaald en de cruise begint tussen 20:00 en 20:30 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Vaar op een traditioneel Arabische dhow over de rustige Dubai Creek met een uitbreid dinerbuffet aan boord en ervaar de prachtige omgeving, ongeëvenaarde gastvrijheid en hoffelijke bediening. Een dinercruise is de perfecte manier om in een gezellige en uitnodigende sfeer te genieten van het prachtige uitzicht op Deira en Bur Dubai, en is absoluut een van de hoogtepunten van uw vakantie in Dubai. Op de rivieroever vindt u verscheidene attracties, maar de oever zelf is ook een van de meest iconische bezienswaardigheden van Dubai. Als u op de Dubai Creek aan boord stapt van de prachtig gerestaureerde houten dhow, krijgt u een drankje aangeboden en kunt u gaan dineren zodra de cruise start waarbij u de keuze hebt uit een reeks verse, culinaire specialiteiten waaronder traditionele Emirati-gerechten die worden gevolgd door een weelderig aanbod van toetjes. Op het bovendek is gelegenheid om te roken. U wordt daarna weer afgezet bij uw hotel of verblijf in Dubai.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
U wordt tussen 9:00 en 09:30 uur opgehaald voor de stadstourWoestijnsafari 16:00 uur tot 16:30 uur Dhow-cruise 19:00 uur tot 19:30 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Uw hotel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Trio-pakket vanuit Dubai: stadstour, woestijnsafari en dinercruise met show

Dubai Trio Package city tour

Inbegrepen:
 • Toegang tot het museum inbegrepen
 • Fles water
 • Dinerbuffet
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Gedeelde transfer - retour
Niet inbegrepen:
 • Alcoholische dranken (te koop)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen te worden begeleid door een volwassene
 • Maaltijden voor kinderen niet inbegrepen
 • Houd er rekening mee dat er geen restitutie kan worden geboden als u de tour/activiteit mist omdat het cruiseschip laat of niet aankomt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.