Tour van Abu Dhabi plus shoppingtour met lunch vanuit Dubai

 • Tourcode: 8455P8
 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Ervaar de weelderigheid van Abu Dhabi, de grootste van de 7 emiraten, op een 9 uur durende tour vanuit Dubai. Ervaar het contrast tussen oude tradities en het moderne Abu Dhabi met indrukwekkende gebouwen en een winkeluitstapje op een traditionele markt en Souk.

Talen tour

Gids Engels
Deze tour geeft een overzicht van de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en het eiland waarop de stad ligt. Uw gids ontmoet u om 8:30 in de lobby van uw hotel in Dubai en leidt u rond door Abu Dhabi, de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Na aankomst in Abu Dhabi brengt u een bezoek aan Saadiyat, het beroemde kunstmatige eiland. Naast talrijke hotels zal hier een cultureel centrum met musea zoals het Louvre Abu Dhabi en het Guggenheim worden gevestigd.

Vervolgens rijdt u naar Corniche. Dit is een Arabisch woord voor een landtong die langs de kust is gevormd. Dit is een prachtige plek die het bewonderen waard is. U zult genieten van dit kunstmatige wonder dat langs de prachtige kliffen is aangelegd.

Tijdens deze tour van Abu Dhabi hebt u uitzicht op de buitenkant van het Emirates Palace Hotel. Dit prachtige hotel is gelegen aan een privéstrand. Buiten het Emirates Palace Hotel kunt u genieten van het panoramisch uitzicht over de Corniche.

Daarna kunt u heerlijk winkelen op de centrale souk van Abu Dhabi, die zeer populair is bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanwege de populariteit werd besloten om een overdekte souk te bouwen zodat de bezoeker een meer authentieke Arabische ervaring krijgt. Lange gangen, balkons, binnenplaatsen, steegjes en kleine winkels geven in combinatie met de kruidige Arabische geuren u het gevoel dat u zich in het Arabië van lang geleden bevindt. Er zijn veel verschillende winkels, zoals sieraden-, kleding- en cadeauwinkels

U luncht bij een traditioneel restaurant en proeft lokale gerechten.

Rijd vervolgens naar de Sjeik Zayed-moskee, één van de grootste moskeeën ter wereld, die plaats biedt aan meer dan 30.000 gelovigen. De moskee is volledig bekleed met marmer en beschikt over talrijke complexe Islamitische versieringen.

Ga lekker winkelen in het Yas-winkelcentrum dat zich bevindt in het hart van het dynamische Yas-eiland, op 20 minuten van het centrum van Abu Dhabi en op slechts 10 minuten van het internationale vliegveld van Abu Dhabi. Het Yas-winkelcentrum biedt een ongeëvenaarde winkelervaring aan lokale bewoners, toeristen, en internationale gasten. Het winkelcentrum is goed te bereiken, overzichtelijk en beschikt over een geweldige klantenservice.

Voordat u terugkeert naar Dubai brengt u een bezoek aan Yas-eiland, de thuisbasis van het Formule 1-circuit en Ferrari World.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
8:30 - 9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij uw centraal gelegen hotel in Dubai

Aanvullende informatie

Tour van Abu Dhabi plus shoppingtour met lunch vanuit Dubai

Sheikh Zayed Mosque

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Transfers in een auto met airconditioning (maximaal 8 personen) of bus met airconditioning (voor grotere groepen)
 • Professionele gids
 • Alle belastingen en servicekosten
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • High tea in het Emirates Palace
 • Fooien (optioneel)
 • Souvenirs
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Voor een bezoek aan een moskee gelden strenge kledingvoorschriften: vrouwen moeten een wijde lange broek, lange mouwen en een sjaal om het hoofd dragen. Mannen moeten hun schouders en knieën bedekken. U mag niet naar binnen als u zich niet aan deze kledingvoorschriften houdt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.