Sightseeingtour naar de stad Sharjah - de Parel van de Golf

  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 27,15

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Verken de 'Parel van de Golf' tijdens deze tour vanuit Dubai naar Sharjah, de op twee na grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Er wachten u opmerkelijke attracties en bezienswaardigheden in de nabijgelegen stad, waaronder het fort van Sharjah (Al Hisn Sharjah) en de indrukwekkende Faisal-moskee. Bezoek het Sharjah Heritage Museum voor een kijkje in de Arabische geschiedenis, religie en cultuur, en koop wat souvenirs in soek Al Arsah en soek Al Markazi, de grootste markten van het emiraat.

Talen tour

Gids Engels
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Dubai, rijdt u 25 minuten richting het noorden naar Sharjah, de op twee na grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten, gelegen aan de Perzische Golf.

Bezoek het fort van Sharjah (Al Hisn Sharjah), een gerenoveerde vesting die in 1820 werd gebouwd als de koninklijke residentie van sjeik Sultan bin Saqr Al Qasimi. Dit meesterwerk van de traditionele Arabische architectuur heeft vele sociale, politieke, commerciële en militaire ontwikkelingen en veranderingen in de regio doorstaan. Tegenwoordig is het voor het publiek geopend als museum.
Het hoogtepunt van uw tour is de Faisal-moskee, de grootste van de 300 moskeeën in het emiraat Sharjah, dat zich uitstrekt over meer dan 12.000 vierkante meter.

Ga daarna naar het Sharjah Heritage Museum voor een uniek kijkje in de Arabische cultuur. Elke galerij behandelt een ander aspect van het lokale leven, zoals religieuze waarden, trouwfeesten, begrafenisrituelen en het leven in de woestijn.
Struin op uw gemak door de naastgelegen markt, Souk Al Arsah, een van de oudste soeks in het land. Eens deden handelaren uit Perzië, India en de omringende Arabische landen hier hun inkopen, nu verkopen plaatselijke ondernemers er ambachtelijke producten als pashmina's, dallahs (koffiepotten), kruiden, specerijen en sieraden aan toeristen. Het is een geweldige plek om authentieke spulletjes op de kop te tikken.
Als u hier niet slaagt, kunt u ook souvenirs kopen in de soek Al Markazi, waar een schat aan Midden-Oosterse tapijten, sieraden en handwerken te vinden is.
Na afloop van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel in Dubai.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Dubai
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Sightseeingtour naar de stad Sharjah - de Parel van de Golf

Sharjah City Sightseeing Tour - The Pearl of the Gulf

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

Belangrijke informatie:

Voertuigen: bussen die worden gebruikt voor excursies, zijn van de hoogst beschikbare kwaliteit. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een microfoon.

Kledingvoorschrift: De Verenigde Arabische Emiraten kennen conservatieve tradities op kledinggebied. Mannen en vrouwen moeten schouders en knieën bedekt houden in het openbaar, met name in soeks, winkels en dorpen. Mannelijke gasten mogen geen sieraden dragen, zoals oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.

Fotografie: normale toeristische fotografie is aanvaardbaar, maar het fotograferen van Arabische vrouwen wordt beschouwd als een belediging. Het is ook vriendelijk en beleefd om toestemming te vragen voordat u mannen fotografeert. Foto's van overheidsgebouwen of militaire installaties zijn niet toegestaan.

Voorwaarden: de reisorganisator behoudt zich het recht voor een deel van deze tour te annuleren vanwege overheidsbeslissingen, officiële feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: connie v , juni 2014

Gids was geweldig
Weer veel geleerd
Aan te raden

Beoordeling door: Raihân , juli 2018

met een niet al te grote groep naar Sharjah gegaan, leuke gids die veel wist te vertellen. Jammer van het drukke verkeer onderweg en dat we even op de gids moesten wachten. Veel gezien en een prima excursie om er even bij te doen als je een weekje in Dubai bent