Privétour: dagtrip naar de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten vanuit Dubai

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 98,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap aan de stad en breng een dag door met het ontdekken van de hoogtepunten van de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten met een privégids! Deze dag vol actie bevat een bezoek aan het vissersdorpje Dibba en bezoekjes aan de grotere havensteden Khor Fakkan en Fujairah. Bekijk en ontdek historische bezienswaardigheden zoals de Badiyah-moskee, het fort van Fujairah en de Vrijdagmarkt in Masafi, en geniet van vrije tijd voor een verfrissende duik in de zonovergoten Indische Oceaan.

Talen tour

Gids Engels
Aan het begin van de dag wordt u opgehaald bij uw centraal in Dubai gelegen hotel. Vervolgens reist u naar de zonnige oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. Op zo'n 130 km van Dubai vormt de regio een trekpleister voor stedelingen en lokale bewoners die graag genieten van de smetteloze stranden en afgelegen dorpjes aan de kust.

Uw eerste stop is Dibba, een slaperig vissersdorpje bij Oman. Strek uw benen tijdens een wandeling door de haven en bekijk hoe de lokale vissers hun netten sorteren. Vervolg dan uw weg langs de kust. U passeert een aantal van de beste stranden van de regio en stopt vervolgens om te zonnebaden op een openbaar strand of bij Sandy Beach Hotel & Resort; laat uw gids op de dag zelf weten waar uw voorkeur naar uitgaat. Er worden entreekosten gerekend voor het Sandy Beach Hotel & Resort, maar het zwembad en de strandfaciliteiten - plus een gratis buffet - maken deze uitgave zeker de moeite waard.

Ga daarna naar uw gids en reis verder naar Badiyah, een stad die bekendstaat om zijn prachtige moskee. Een van de oudste heiligdommen is de Badiyah-moskee, die dateert uit de 15e eeuw. Stop buiten de bescheiden moskee van bakstenen van modder om foto's te maken en ontdek alles over de wachttoren die uitkijkt over de klotsende oceaangolven.

Op korte afstand van Badiyah bevindt zich de levendige havenstad Khor Fakkan, waar u een wandeling kunt maken aan de waterkant. De groene palmbomen en weelderige tuinen zijn goed vertegenwoordigd in Khor Fakkan en bieden een aangenaam contrast met het droge, verstrekkende landschap langs de kust. Reis door het dorp Murbah en stop vervolgens in Fujairah: de grootste van de steden aan de oostkust.

De belangrijkste attractie van de stad is het fort van Fujairah. U wandelt met uw gids rond de bezienswaardigheid om foto's te maken en bekend te raken met zijn geschiedenis. Het indrukwekkende 17e-eeuwse fort raakte zwaar beschadigd tijdens een Brits bombardement in de vroege jaren 20, maar is inmiddels hersteld in zijn voormalige glorie.

Na uw fotostop bij het fort van Fujairah kunt u weer in uw minibus stappen en terugkeren naar Dubai. Maak een stop om door de aangeboden waar te snuffelen op de Vrijdagmarkt in Masafi, en zoek naar Emerati-aardewerk of tapijten als souvenir als u wilt. Uw tour eindigt vroeg in de avond bij uw hotel in Dubai.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
09:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: dagtrip naar de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten vanuit Dubai

Private Tour: UAE East Coast Day Trip from Dubai

Inbegrepen:
 • Privégids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Entree voor het Sandy Beach Hotel & Resort
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • We raden gasten aan om strandlakens en zwemkleding mee te nemen voor het strand
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.