Privétour: sightseeing in Dubai City inclusief bezoek aan Burj Khalifa 'At the Top' en rit per monorail

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 504,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de schitterende monumenten en het uitzicht op Dubai tijdens een 6 uur durende privé sightseeingtour onder leiding van uw eigen gids. Bewonder het zeilvormige hotel Burj al Arab, maak een rit met de monorail om hotel Atlantis The Palm op Palm Jumeirah te bewonderen en geniet vervolgens van het uitzicht vanaf het observatorium 'At the Top' van Burj Khalifa. Kom ondertussen meer te weten over de geschiedenis van de stad in het Dubai Museum, bezoek de sfeervolle goudsoek en specerijensoek en kijk naar een muzikale fonteinshow.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
De tour begint als u met een voertuig met airconditioning wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Dubai. Tijdens de tocht kunt u met uw privégids praten over het reisplan en bezienswaardigheden die u wilt zien, want omdat het een privétour is, kan het reisplan worden aangepast aan uw interesses.
U komt u aan bij Palm Jumeirah, een schitterende kunstmatige archipel vlak voor de kust, en maakt een rit met de monorail naar Atlantis The Palm, het spectaculaire hotel aan de buitenrand van de eilanden.
Stop om foto's te maken bij het opvallende resort en reis daarna terug langs de stam van de palm het opvallende hotel Burj al Arab te bekijken. Ga verder naar het Dubai Museum dat is gevestigd in een oud fort in het historische district Bastakiya. Ga naar binnen met uw gids en ontdek de geschiedenis van Dubai via de tentoonstellingen met nagebouwde huizen, soeks en moskeeën.
Stap aan boord van een abra, een traditionele houten taxiboot en steek Dubai Creek over naar het district Deira. Stap aan wal en wandel door de aromatische specerijensoek voordat u de glinsterende outlets van de goudsoek bezoekt. Geniet van uw vrije tijd om te zoeken naar souvenirs en reis vervolgens naar Dubai Mall, waar de Burj Khalifa staat.
Neem de lift in het hoogste gebouw ter wereld, dat 828 meter hoog is, en geniet van het uitzicht van 360 graden over de stad vanaf het observatieplatform 'At the Top' op de 124e verdieping. Neem vervolgens de lift terug naar beneden om een fonteinshow in de avond te bekijken in het meer van Burj Khalifa.
Bekijk de veelkleurige stralen en cascades die bewegen op de maat van de muziek en laat u daarna afzetten bij uw hotel. U kunt uw tour ook eindigen in de binnenstad om op eigen houtje nog langer te genieten van uw avond.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
14:00
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: sightseeing in Dubai City inclusief bezoek aan Burj Khalifa 'At the Top' en rit per monorail

Visit the Burj Al Arab for a quick photostop

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Privégids
 • Vervoer per auto met airconditioning
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.