Privétour: Halfdaagse sightseeingtour door Dubai City

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 54,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u dingen zoekt om te doen in Dubai, kunt u erop uittrekken om de vele bezienswaardigheden van de stad en de kosmopolitische cultuur te ontdekken tijdens een privé-sightseeingtour! Deze uitgebreide stadstour door Dubai bevat een keur aan de allerbeste attracties van Dubai, van de prachtige Jumeirah-moskee tot beroemde bezienswaardigheden als het zeilvormige Burj al Arab-hotel. Bekijk vanuit een privévoertuig de pittoreske buurten van Dubai en ga vervolgens te voet op ontdekkingstocht in de oude wijk van Dubai, Al Bastakiy, en het museum van Dubai. Steek Dubai Creek over per 'abra' (watertaxi), bezoek de beroemde specerijensoek en ga tijdens het vrije deel shoppen in de goudsoek. Leer ondertussen ook de fascinerende details over de stad van een privégids!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
U wordt opgehaald bij uw centraal in Dubai gelegen hotel om vervolgens heerlijk ontspannen in uw comfortabele privévoertuig naar weinig bekende verhalen en grappige weetjes over de stad Dubai te luisteren, evenals het emiraat met dezelfde naam.

Eerst gaat u naar het strand van Jumeirah, waar u een prachtig uitzicht hebt op het opvallende zeilvormige Burj al Arab-hotel, een van de hoogste hotels ter wereld met zijn 321 meter. Ga verder langs de kust van Jumeirah naar Jumeirah zelf, een van de rijkere woonwijken van Dubai. Wandel met uw privégids door de kronkelende lanen en verborgen binnenplaatsen, en neem de huizen van bakstenen van modder met traditionele windtorens die zijn ontworpen om een verkoelende bries op te vangen in u op.

Rij vervolgens door naar het oude fort Al Fahidi in Al Bastakiya (een van de oudste gebouwen van de stad) en wandel om de traditionele binnenplaatshuizen heen. Hier bevindt zich ook het museum van Dubai, dus ga naar binnen en bekijk de collecties met uw gids. Blader door de verzameling lokale antiquiteiten, kanonnen, versterkte muren en geschutkoepels van de oude stad, en ontdek meer over het leven in het emiraat voor de olie-boom.

Stap vervolgens in een traditionele watertaxi, die een abra wordt genoemd, en steek de Dubai Creek over naar de wijk Deira. Aan deze kant van Dubai Creek, de centrale waterweg van Dubai, volgt u uw gids naar een specerijensoek om de kleuren en geuren van de stad op te snuiven. Ga vervolgens door naar de legendarische goudsoek van Dubai om souvenirs of glimmende accessoires te kopen.

Uw tour eindigt nadat u bent afgezet bij uw hotel in Dubai.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Reizigers worden opgehaald bij centraal gelegen hotels in Dubai
Vertrektijd:
Indien u een vertrektijd wilt aanvragen, geef deze dan aan ten tijde van de boeking. U ontvangt de precieze tijd zodra de boeking is bevestigd.
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Halfdaagse sightseeingtour door Dubai City

Private Tour: Dubai City Half-Day Sightseeing Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per particulier voertuig
 • Toegangsprijzen: museum van Dubai
 • Watertaxi
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Arabische vrouwen fotograferen wordt als aanstootgevend beschouwd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: BBJ v , maart 2015

De gids was vriendelijk, zeer kundig en sprak zeer goed Engels, in ėėn woord, geweldig !

Beoordeling door: H.G. R , oktober 2013

We hadden een geweldig leuke gids, de assistant manager training and quality control van de lokale organisatie Oriënt Tours, K. Divyesh. Service gericht, alert, georganiseerd en humorvol. Hij weet veel van de stad en de geschiedenis van Dubai en kan daar geanimeerd over vertellen.
De sightseeing was interessant, goed gepland met leuke highlights, persoonlijke invulling (kraampje met heerlijke verse fruitdrankjes, tocht over de Creek) en voldoende mogelijkheden voor eigen inbreng.