Privétour: sightseeing Abu Dhabi met vervoer vanuit Dubai

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 88,20

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga op ontdekkingstocht naar Abu Dhabi met een privégids. Uw sightseeingtour naar de tweede stad van de Verenigde Arabische Emiraten duurt de hele dag! Terwijl u de adembenemende bezienswaardigheden van de stad bekijkt, zoals de Sjeik Zayed-moskee, komt u meer te weten over de geschiedenis van Abu Dhabi, de cultuur en de attracties. Bovendien brengt u een bezoekje aan het erfgoedmuseum van Abu Dhabi. Als er een andere attractie is waar uw interesse naar uitgaat, laat het dan de gids weten. Het reisplan is flexibel en kan naar wens worden aangepast.

Talen tour

Gids Engels
Verlaat het centraal gelegen hotel in Dubai met uw privégids en reis in ongeveer 1,5 uur naar Abu Dhabi. Abu Dhabi, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, wordt ook wel het 'juweel van Arabië' genoemd, een naam die getuigt van de prachtige monumenten en opvallende, moderne architectuur.

Tijdens de rondleiding in de stad hoort u verhalen over de stad en de bezienswaardigheden van uw gids, zoals de moskee die is vernoemd naar sjeik Zayid bin Sultan al Nuhayyan of 'grote moskee', zoals het gebouw in de volksmond wordt genoemd. Ga naar binnen om meer over het monument te weten te komen en bewonder de enorme ruimte en de grandeur. Het adembenemende gebouw biedt ruimte aan 40.000 gelovigen, wat het tot een van de grootste moskeeën ter wereld maakt.

Geniet van een lunch (op eigen kosten) voordat u naar het Abu Dhabi Heritage Village gaat, een openluchtmuseum met taferelen uit het dagelijks leven in de stad toen er nog geen olie was gevonden. Wandel op uw gemak rond en bewonder de nagebouwde soeks en een traditioneel Bedoeïenenkamp compleet met tenten van geitenhaar.

De rondleiding wordt afgesloten met een rit langs de dhow-scheepswerf, waar houten schepen worden gebouwd aan de hand van eeuwenoude methoden. Reis vervolgens terug naar Dubai waar u bij het beginpunt afscheid neemt van uw gids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: sightseeing Abu Dhabi met vervoer vanuit Dubai

Private Abu Dhabi City Sightseeing Tour
©3086

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
 • Voor bezoek aan een moskee gelden strenge kledingvoorschriften: vrouwen moeten een losse, lange broek, lange mouwen en een sjaal om het hoofd dragen. Mannen moeten hun schouders en knieën bedekken. U mag niet naar binnen als u zich niet aan deze kledingvoorschriften houdt
 • Het is verboden om Arabische vrouwen te fotograferen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Antonie P , april 2015

Een mooie excursie naar Aby Dhabi waarbij de gids alles in perfect engels uitlegt wat er te zien is en de historie verteld. Je start met een bezoek aan de Grand Mosque, deze is zeer indrukwekkend! Daarna nog een bezoek aan een tweetal musea en een rondtrip over de diverse gecreeerde eilanden met oa ferarriworld de F1 baan etc. Al met is de excursie zeer de moeite waard.