Privésafari met overnachting: zandsurfen, kameelrijden, barbecue en buikdansen

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 150,72

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Slaap onder de sterrenhemel tijdens deze actieve excursie in de woestijn van Dubai die door een gids wordt geleid! Geniet na een tour met een 4x4-voertuig in de woestijn van een valkenshow waarin de jachtvaardigheden van de favoriete vogel van de Emiraten worden getoond en leer waarom de prachtige valken zo speciaal zijn voor het land. Vervolg uw rit naar onze kampeerplaats in de woestijn waar u geniet van een rit op een kameel en zoef de woestijnduinen af op een zandboard. Bent u dol op avontuur? Dan kunt u een upgrade boeken voor een rit in een quad van 30 of 60 minuten. Smul van het eten van de barbecue, kijk naar een folkloristische buikdansvoorstelling, laat een henna-tatoeage zetten en overnacht in een tent. De tour is inclusief ontbijt en vervoer terug naar Dubai de volgende dag.

Talen tour

Gids Engels
Dag 1: Dubai – woestijn van Dubai (A)
Een 4x4-voertuig met airconditioning haalt u op bij uw centraal gelegen hotel in Dubai, waarna koers wordt gezet naar de woestijn die de stad omringt. Bewonder het dorre, maar toch betoverende landschap onderweg, terwijl u luistert naar de verhalen van uw privégids over de regio en de fascinerende geologie.

Geniet van een valkenshow waarin de jachtvaardigheden van de favoriete vogel van de Emiraten worden getoond en leer waarom de prachtige valken zo speciaal zijn voor het land.

De eerste stop tijdens uw kennismaking met de woestijn is een traditionele kamelenboerderij, waar u kuddes van deze magnifieke gebochelde planteneters kunt bekijken. Ontdek of u uw evenwicht kunt houden op een kameel tijdens een ritje langs de omheiningen en leer de verschillende soorten kamelen kennen die veel voorkomen in de woestijn rondom Dubai.

Na een rit door de woestijnvlakten kunt u uw geluk beproeven tijdens een populair lokaal tijdverdrijf: zandsurfen! Leer de kunst van surfen op zand en race met uw reisgenoten van de duinen tijdens een adrenalineverhogende ervaring. Als u voor een upgrade met een quadtocht van 30 of 60 minuten hebt gekozen, kunt u dit doen na het zandsurfen. U krijgt eerst veiligheidsinstructies en daarna volgt u uw lokale gids langs de ravijnen en valleien van de woestijn.

Daarna reist u met uw gids naar een kampeerplek diep in de woestijn, waar u zich bij de andere gasten die dezelfde reis maken, aansluit. Neem een stoel mee naar buiten en geniet van het spektakel als de zon ondergaat boven de rotsachtige ravijnen en door de zon gedroogde vlakten, en bereid u voor op een avond vol amusement. Laat een tatoeage met henna zetten op uw handen of voeten, kijk naar een traditionele tanoura-volksdans en smul van een heerlijke barbecue. Zie het reisplan voor een voorbeeldmenu.

Na het diner kunt u een shisha (Arabische waterpijp) roken als u dat wilt, en genieten van een live buikdansvoorstelling bij het kampvuur. Relax onder een baldakijn van twinkelende sterren en geniet van een ervaring die recht uit Duizend en één nacht lijkt te komen!

Als u klaar bent om het feestgedruis achter u te laten, keert u terug naar uw tent die voorzien is van een comfortabel matras, kussens en slaapzak. Ga lekker liggen en geniet van een overnachting midden in de woestijn!

Overnachting: Arabisch kamp in de woestijn

Dag 2: woestijn van Dubai – Dubai (O)
Geniet van een ontspannen ontbijt, ontmoet uw privéchauffeur en laat u terug naar Dubai brengen. Uw excursie met overnachting eindigt nadat u bent afgezet bij uw hotel.

Let op: tijdens de Ramadan (27 mei tot 26 juni 2017) zal entertainment geen onderdeel uitmaken van de activiteit en zal er geen alcohol worden geschonken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
Tussen 14:00 en 15.45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
2 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 9:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour en quadtocht van 30 minuten
Code: ENSAF30

Overnachting in de woestijn met quadtocht van 30 minuten

Engels
Van
USD 227,05
Prijsgegevens
Tour en quadtocht van 60 minuten
Code: ENSAF60

Overnachting in de woestijn met quadtocht van 60 minuten

Engels
Van
USD 265,20
Prijsgegevens
Alleen tour
Code: ENSAF

Overnachting in de woestijn

Engels
Van
USD 150,72
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privésafari met overnachting: zandsurfen, kameelrijden, barbecue en buikdansen

The evening includes a belly dancer performing her show around the campfire by starlight, before pitching a tent beneath the star studded sky
©1622246

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij geselecteerde hotels in Dubai
 • Vervoer per 4x4-voertuig
 • Privégids
 • Valkenshow
 • Kameelrit
 • Dranken (frisdranken en water)
 • Zandsurfen
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, D=diner)
 • Henna-tatoeage
 • Buikdansuitvoering (behalve tijdens de Ramadan)
 • 1 overnachting op een camping (tent, matras en slaapzak)
 • Quadbike en helm (indien optie gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij Anantara Qasr al Sarab, Anantara Desert Islands, Tilal Liwa Hotel of Liwa Hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid

 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen
 • Niet aanbevolen voor deelnemers met rugklachten
 • Deze tour is niet geschikt voor kinderen van 3 jaar en jonger
 • Voor vegetariërs zijn rijst, daal curry en samosa's met groenten beschikbaar
Reisplan:
Voorbeeldmenu
Eerste gang (maak een keuze uit de volgende selectie):
 • Hummus, groene salade met tomaat en komkommer, olijven, koolsla en Arabisch brood
Tweede gang (maak een keuze uit de volgende selectie):
 • Lamskoteletjes, gemarineerde kip, rundvleesburgers, aardappels van de barbecue, gebakken ui, gestoomde rijst en linzencurry
Derde gang:
 • Arabische koffie en dadels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.