Dagtrip naar Hatta Heritage Village en de woestijnrotsen in een privé-4×4-voertuig

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 101,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Hatta Heritage Village en de adembenemende rotsformaties van Jebel Maleihah (fossiele rots) en de Kameelrots met een privégids! De dagtrip vanuit Dubai per 4×4-jeep levert u adembenemende plaatjes van de omgeving van de Verenigde Arabische Emiraten op, van woestijnduinen tot de rotsachtige bergpassen van het Hadjargebergte. Leer meer over het leven in het 16e-eeuwse Hatta tijdens een tour naar het Heritage Village. Maak een stop voor een picknickontbijt in de woestijn en poseer voor foto's bij indrukwekkende rotsformaties. Geniet van een valkenshow waarin de jachtvaardigheden van de favoriete vogel van de Emiraten worden getoond en leer waarom de prachtige valken zo speciaal zijn voor het land.
Het reisplan voor deze privétour is flexibel en kan worden aangepast aan uw behoeften.

Talen tour

Gids Engels
U wordt in een 4x4-jeep opgehaald bij uw hotel in Dubai en rijdt vervolgens in oostelijke richting door het zwoele woestijnlandschap van de Verenigde Arabische Emiraten. Maak onderweg een praatje met uw gids over de Verenigde Arabische Emiraten en de bezienswaardigheden die u graag wilt zien. Het reisplan zoals het hieronder is beschreven, is flexibel en kan worden aangepast aan uw voorkeuren.

Wanneer u richting de grens met Oman rijdt, is uw eerste bestemming Hatta: een sjeikdom en eeuwenoud handelscentrum hoog in het Hadjargebergte. Relax en kijk hoe het terrein overgaat van de smetteloze straten van Dubai naar de zachtrode duinen van de woestijn en de rotsachtige bergpassen van de Hadjar.

Na een rit van ongeveer twee uur komt u aan in Hajar en bezoekt u de 16e-eeuwse attractie aldaar: Hajar Heritage Village. U wandelt met uw gids langs de moskeeën, uitkijktorens en huizen in het dorp en krijgt te horen hoe deze gebouwen werden gemaakt van materialen als modder, riet en steen. Bezichtig het Hatta Fort en zie hoe het dagelijkse leven van de dorpelingen in Hatta eeuwen geleden eruitzag.

U hebt 1,5 uur om door het dorp te struinen en stapt dan weer in de 4×4-jeep om dieper de woestijn in te gaan. Bij de eerstvolgende stop is het tijd voor een picknickontbijt. Vervolgens rijdt u naar Jebel Maleihah, door de plaatselijke bevolking 'fossielrots' genoemd. Kijk of u mariene fossielen ziet — afdrukken van oceaanleven miljoenen jaren geleden, toen Arabië onder water lag — wanneer u over de rotsachtige woestijngrond rondstruint. Daarna gaat de tour naar de nabijgelegen Kameelrots in Fujairah. Deze bijzondere rotsformatie biedt een indrukwekkend fotomoment, met op de achtergrond golvende duinen en zandstenen heuvels. Kijk ook naar een valkenier die de jachtvaardigheden van de favoriete vogel van de Emiraten laat zien en leer waarom de prachtige valken zo speciaal zijn voor het land.

Op de terugreis naar Dubai kunt u nog een tijdje genieten van de verbluffende woestijnvlakte voordat de dagtrip vroeg in de avond eindigt bij uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
Tussen 8:30 en 9:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Hatta Heritage Village en de woestijnrotsen in een privé-4×4-voertuig

Private Hatta 4x4 Safari - Mountain Springs
©41224180

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Privégids
 • Transport per 4x4-jeep
 • Picknickontbijt
 • Valkenshow 
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • De duur van de tour is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Op de dag van de trip hebt u een geldige kopie van uw paspoort nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.