Viator

Gedeelde tour met luxe jacht

  • Tourcode: 21100P7
  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 58,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Ervaar een tocht met een luxe jacht en ontdek de wonderen van Dubai vanaf de zee, zonder het prijskaartje en de zorgen van het samenbrengen van gasten.

Talen tour

Gids Engels
Iedere vaartocht is inclusief een ingang met rode loper, persoonlijke service van onze gekwalificeerde bemanning, met verse sappen, frisdranken en water, en een keuze uit ontbijt of een heerlijke barbecue aan boord. Kom gewoon opdagen, en geniet. 

Ontmoet gelijkgestemde mensen, en breng uw tijd door aan boord van de nieuwste jachtervaring: mensen leren kennen en netwerken. Het 20 meter lange jacht heeft alle comfort en gemakken van een modern, luxueus superjacht. De ruime woonkamer, kombuis en eethoek zijn het bewijs van deze luxe. De drie prachtige hutten zijn allemaal ondergedompeld in natuurlijk daglicht.

Het jacht heeft een ongelofelijk ruime flybridge, een zit- en loungegedeelte met meer dan voldoende zon en schaduw, en is perfect voor stelletjes, familie en vrienden. Het jacht is toonaangevend, en weet met zijn perfecte balans tussen prestaties, efficiëntie en luxe accommodatie de grenzen te verleggen.

U kunt ervoor kiezen om een ochtendtour te maken. Tijdens de ochtend- en de moonlight-tour wordt door de jachthaven en de Atlantis gevaren.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pier 7 valet bevindt zich bij Dubai Marina Mall, onmiddellijk rechts na het Dubai Marina winkelcentrum, volg het bord voor restaurant Pier 7. Als u per taxi reist, vraag de chauffeur dan om u af te zetten bij Pier 7 Dubai Marina.
Vertrektijd:
Instaptijdstip - 10:45 uur
Vaartijd - 11:00 - 13:00 uur

Pier 7 Valet parking, naast Marina Mall
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Gedeelde tour met luxe jacht

64 ft Yacht

Inbegrepen:
  • Drankjes
  • Ontbijt
Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Alle gasten zijn bij wet verplicht om een geldig identificatiebewijs mee te nemen. Mensen met een nationaliteit buiten de Emiraten moeten hun paspoort meebrengen
• Reddingsvesten moeten worden gedragen wanneer de kustwacht dat noodzakelijk acht, en tijdens waarschuwingen over weersomstandigheden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.