Sightseeing-dagtour naar Dubai inclusief lunch bij de Muzikale Fonteinen

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 57,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bewonder Bastakiya, Khor Dubai, Deira, de souks, de Jumeirah-moskee en de Burj Al Arab. Lunch bij de Muzikale Fonteinen van Dubai Mall. Bezoek Palm Island, Atlantis, The Palm, de jachthaven van Dubai & Emirates Mall met overdekte skihellingen.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Lunchbuffet inbegrepen
Geniet van uw kans om de spectaculaire en levendige metropool Dubai te ontdekken. De stad was ooit een klein vissersdorp aan de Khor Dubai. De tour bezoekt de volgende locaties: Bastakiya, een wijk in de oude binnenstad van Dubai en het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort. Een ander hoogtepunt is het gebruik van lokale taxi's genaamd Abra's om de Khor Dubai over te steken en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de stad terwijl we richting de wijk Deira rijden. Hier raakt u betoverd door de grote verscheidenheid aan exotische specerijen in de beroemde kruidensouk en kunt u een souvenir kopen tijdens uw bezoek brengt aan de goudsouk. Grijp de kans om unieke foto's te maken van de ontzagwekkende grote Jumeirah-moskee, gebouwd volgens de middeleeuwse traditie van de Fatimiden, of maak een foto van het Burj Al Arab Hotel. We vervolgen onze weg naar de Burj Khalifa waar we lunchen bij de muzikale fonteinen. Hierna brengt onze tour ons naar het winkelcentrum van Dubai, met ruim 1200 winkels en talloze designers. We brengen tevens een bezoek aan de Palmeilanden en het beroemde Atlantis Hotel op Palm Jumeirah. We passeren de nieuwe jachthaven van Dubai voor een korte onderbreking, waarna we langs de Jumeirah Lake Towers rijden en de wijk Al Barsha bereiken. Hier vindt u de beroemde Emirates Mall waarin u het hele jaar door kunt skiën.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Inclusief ophalen en afzetten bij het hotel
Vertrektijd:
8:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij uw hotel in Dubai

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Multilingual tour
Code: TG42

See DUBAI these days in 4 hours is not anymore the solution, the city has so much to offer that only this tour will make it perfect for your appettite.

Engels
Engels
Van
USD 57,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sightseeing-dagtour naar Dubai inclusief lunch bij de Muzikale Fonteinen

Burj Khalifah fountains

Inbegrepen:
 • Lunchbuffet
 • Entreebewijs (alleen voor het Dubai Museum)
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Entreeprijs (voor Burj Khalifah & Atlantis, The Palm)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie