Tour van de top vijf bezienswaardigheden van Dubai inclusief diner

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 221,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze luxe tour neemt u mee langs de meest aantrekkelijke sightseeingplekken in Dubai, inclusief Burj Alarab, Palm Jumeirah, Dubai Marina, Dubai Mall, de Burj Khalifa, en een diner in het Armani Hotel.

Talen tour

Gids Engels
De tour begint wanneer u bij uw hotel in Dubai met een auto met airconditioning wordt opgehaald. De eerste stop is Saga World Dubai, een winkelcentrum waar uitsluitend de mooiste spullen die mensen kunnen maken worden geëtaleerd en verkocht. Dit is het enige winkelcentrum dat vergeleken kan worden met een museum.

De tweede stop is een fotomoment bij het beroemde zevensterrenhotel Burj Al-Arab. Vervolgens gaat u verder naar de Dubai Marina en maak een boottocht op een traditionele dhow langs de jachthaven van Dubai met zijn fascinerende bezienswaardigheden en de wolkenkrabber terwijl u geniet van inbegrepen frisdrank aan boord.

De volgende stop is Palm Jumeirah, het grootste kunstmatige eiland ter wereld, en een fotomoment bij Atlantis Hotel. Uw onvergetelijke reis gaat verder naar Dubai Mall met de spectaculaire Burj Khalifa, waar u kunt genieten van een prachtig, onbelemmerd uitzicht rondom over de stad, de woestijn en de Golf vanaf de 124e verdieping van de Burj Khalifa.

Na dit oogstrelende schouwspel kunt u zich opmaken voor het fusion-avondbuffet in het Armani Hotel, één van de meest begerenswaardige culinaire bestemmingen in Dubai. U kunt ook genieten van de beroemde dansende fonteinen van Dubai vanaf het terras van het restaurant.
Transfer terug naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vanuit uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
middag

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij uw centraal gelegen hotel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour van de top vijf bezienswaardigheden van Dubai inclusief diner

Burj Khalifa

Inbegrepen:
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
 • Entree
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Sightseeingcruise
 • Dinerbuffet
 • Frisdrank tijdens de boottocht
Niet inbegrepen:
 • Frisdrank en alcoholische dranken in het Armani Hotel (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Kledingvoorschrift is informeel maar netjesl
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie