Zonsopgang boven Dubai per watervliegtuig inclusief boottocht door Dubai Creek per abra en sightseeing in de stad

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 489,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een spectaculair uitzicht op Dubai vanuit de lucht, over land en vanaf het water met een kleine groep, met een vlucht in een watervliegtuigje en een stadstour in de vroege ochtend. Vlak na zonsopgang stijgt u op vanaf het water en vliegt u over de bezienswaardigheden van Dubai, waaronder de Burj al Arab, de archipel The World en Dubai Creek. Daarna geniet u van een tour over de kreek vanuit een moderne watertaxi en aan boord van een houten abra voor een bezoek aan historische bezienswaardigheden zoals de kruidensouk, de wijk Al Bastakiya, het Dubai Museum en nog veel meer. Deze tour is bedoeld voor maximaal negen personen zodat een meer persoonlijke ervaring gegarandeerd kan worden.
Ga op eigen gelegenheid in de vroege ochtend naar de haven en klim aan boord van het watervliegtuig met ruimte voor 9 passagiers voor een vlucht van 20 minuten met een kleine groep over Dubai.
U ontvangt een veiligheidsbriefing van uw ervaren piloot, waarna uw watervliegtuig, een Cessna 208 Caravan, opstijgt van het water en in het prachtige ochtendlicht over de wolkenkrabbers van Dubai en de Arabische Golf vliegt.
Geniet van het uitzicht terwijl u zich door de wind laat meevoeren naar een hoogte van ruim 450 meter. Glijd over de bezienswaardigheden van Dubai, zoals de Palm Jumeirah, de Burj al Arab and The World, de kunstmatige archipel die op een wereldkaart lijkt.
Vervolgens zweeft u over Dubai Creek tussen Bur Dubai en Deira, waarna u op het water landt en uw tour door Dubai Creek kan beginnen.
Stap in een van de fraaie abra's van Dubai en geniet van een cruise van ongeveer 20 minuten over de kreek, inclusief een kopje thee of koffie terwijl uw ervaren gids u fascinerende feiten vertelt over de bezienswaardigheden.
Stap vervolgens aan wal en bezoek de kruidensouk. Geniet van de drukte van deze aromatische markt en ga daarna verder naar de Gouden Souk. Bewonder het schitterende goud en platina en de sieradenwinkeltjes in de smalle straatjes.
Vervolgens brengt u een bezoek aan het Dubai Women's Museum, een eerbetoon aan vrouwen tijdens de ontwikkeling van de Verenigde Arabische Emiraten. Bewonder de foto's, kunst en tentoonstellingen voor u in een traditionele houten abra stapt, speciaal voor uw kleine groep, voor een cruise naar Bur Dubai aan de andere kant van Dubai Creek.
Bewonder de dhows - de oude, houten Arabische zeilboten - die nog steeds worden gebruikt en ga aan wal voor een bezoek aan het Dubai Museum in het 18e-eeuwse Al Fahidi Fort. Ga naar binnen en leer alles over het verleden van Dubai en de transformatie van de stad in een hedendaagse metropool. Hierna bezoekt u de textielsouk vol verkopers die kleurrijke stoffen verkopen.
Ter afsluiting wandelt u door de oude wijk Al Bastakiya en verkent u de doolhof aan steegjes en windtorenhuizen, waarna u stopt om te ontspannen met een gratis kopje koffie of thee.

De tour eindigt hier, waarna u uw bezoek aan de stad op eigen tempo kunt voortzetten of u laat u terugbrengen binnen Dubai.
Let op: minimaal 2 personen per boeking vereist.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Jebel Ali Hotel, Dubai
Vertrektijd:
8:00 uur of 9:00 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Al Bastakiya of Bur Dubai, maar u kunt ook worden afgezet bij Dubai Mall

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Zonsopgang boven Dubai per watervliegtuig inclusief boottocht door Dubai Creek per abra en sightseeing in de stad

Dubai Sunrise Flight

Inbegrepen:
 • Schitterende vlucht per watervliegtuig van 20 minuten
 • Professionele gids
 • Ervaren piloot
 • Privétocht per abra
 • Thee of koffie
 • Toegang tot het Dubai Museum en het Dubai Women’s Museum
 • Vervoer terug binnen Dubai
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • U dient 45 minuten vóór vertrektijd aanwezig te zijn
 • Let op: bij warm weer vindt de stadstour plaats in een auto
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie