Sightseeingtour door Dubai, inclusief toegang tot Burj Khalifa en afternoon tea in Atlantis The Palm

 • Tourcode: 6267ICONIC
 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 5 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Bekijk de meest iconische 21e-eeuwse monumenten van Dubai van dichtbij op deze indrukwekkende 5 uur durende tour! Deze stad staat bekend om zijn grensverleggende gebouwen, dus is dit uw kans om samen met een deskundige gids veel van de recordbrekers van de stad te bekijken. Bewonder de wolkenkrabbers van Jumeirah Beach Residence en bekijk de zeilvormige Burj al Arab. Ga naar het observatieplatform op de 124e verdieping van 's werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa, voor duizelingwekkend uitzicht. Sluit uw rondleiding af met een bezoek aan het ongelooflijke Atlantis The Palm, op het kunstmatige eiland Palm Jumeirah, voor een heerlijke afternoon tea.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Hapjes en drankjes inbegrepen
De middag begint als u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Dubai. Vervolgens kunt u ontspannen in uw bus met airconditioning terwijl u op weg gaat naar uw eerste kennismaking met een aantal van de recordbrekende architectonische ontwikkelingen van de stad.

Na een fotomoment bij het zeilvormige hotel Burj al Arab gaat u naar de nieuwste wijk van de stad, Dubai Marina. Bekijk de duizelingwekkende torens en rijd verder naar Jumeirah.

Vervolgens gaat u naar nog een architectonisch hoogstandje van Dubai: Atlantis The Palm. Dit spectaculaire hotel ligt aan het kunstmatige eiland Palm Jumeirah en stijgt uit boven de Perzische Golf. Ga naar een van de luxueuze restaurants in de lobby voor een afternoon tea en geniet van een selectie sierlijke vingersandwiches, gebak en scones geserveerd met traditionele Arabische thee.

Vervolgens is het de beurt aan de Burj Khalifa, met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Ga naar het observatieplatform op de 124e verdieping en maak een wandeling van 360 graden rond 's werelds hoogste balkon om te genieten van het bloedstollende uitzicht.

Eindig uw tour bij de Dubai Mall, op tijd voor de schitterende fonteinshow in het Burj Khalifa Lake. Maak nog meer foto's en zie hoe de fonteinen dansen en op de maat van de muziek hun water spuiten, verlicht door 6600 lampjes en lasers.

Keer vervolgens terug naar uw bus waarna u wordt afgezet bij uw hotel waar uw tour eindigt.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
14.30 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Burj Khalifa in Dubai Mall

Aanvullende informatie

Sightseeingtour door Dubai, inclusief toegang tot Burj Khalifa en afternoon tea in Atlantis The Palm

Experience some of the most iconic attractions in Dubai

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Afternoon tea in Atlantis The Palm
 • Entreeprijs voor het observatieplatform in Burj Khalifa
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kledingvoorschrift is informeel maar netjes. Mannen moeten een overhemd en een lange broek dragen. Sportschoenen zijn niet toegestaan.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.