Viator

Dolfijnen- en zeehondenshow in het Dubai Dolfinarium

  • Tourcode: 7020DOLPHSHOW
  • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Duur: 45 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

  • Gegevens
Bekijk een leuke dolfijnen- en zeehondenshow in Dubai Dolfinarium. Neem plaats rond het binnenzwembad en zie tuimelaardolfijnen en pelsrobben springen, twisten, jongleren en stunts uitvoeren in een energieke, gezinsvriendelijke show. Upgrade om de show vanuit VIP-plaatsen te bekijken voor een extra bijzondere ervaring.
Op de ochtend van de show reist u zelfstandig naar het Dubai Dolfinarium. Vervolgens kunt u plaatsnemen bij het indrukwekkende, overdekte zwembad met dolfijnen om lekker te genieten van de bruisende voorstelling.
Kijk hoe een groepje tuimelaardolfijnen en pelsrobben het water induiken en hilarische capriolen, spelletjes, dansen en ander spetterende stunts uitvoeren.

Zie ze door hoepels springen, met ballen jongleren en zelfs zingen en schilderen en bewonder hun aangeboren intelligentie en speelsheid. Terwijl u kijkt, leert u fascinerende feiten over hoe ze leven en eten, en geniet u van de kans om dicht bij enkele dolfijnen te komen tijdens de bijzondere fotomomenten.
Daarna kunt u bijtanken met een maaltijd of drankjes (op eigen kosten) in het Aziatische restaurant van het dolfinarium en de attractie verlaten wanneer u dat wilt.

Let op: tijdens de Ramadan (6 juni tot 6 juli 2016) zal deze activiteit niet beschikbaar zijn.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Dubai Dolfinarium
Vertrektijd:
11:00 uur
Duur:
45 minuten (circa)

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Dolfijnen- en zeehondenshow in het Dubai Dolfinarium

Dolphin Acrobatics, be taken on a magical journey

Inbegrepen:
  • Dolfijnen- en zeehondenshow
  • VIP-zitplaatsen (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
  • Toegang tot Creek Park (ca. AED 5,00)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Zorg ervoor dat u 30 minuten vóór de door u gekozen tijd aanwezig bent
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.