Dubai stadstour met bezoek aan het 'At The Top'-observatieplatform van het Burj Khalifa en lunch

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 179,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Vink de bezienswaardigheden van Dubai af tijdens deze sightseeing-dagtour. Maak in gezelschap van een gids een ritje met de monorail naar Atlantis The Palm om The Ambassador Lagoon te bewonderen, een enorme mariene habitat met exotische vissen en gereconstrueerde ruïnes van de 'verloren stad Atlantis'. Ga vervolgens op rondleiding door de stad en maak foto's van het Burj al Arab-hotel, bezoek Dubai Museum, de goudsoek en de specerijensoek, maak een ritje met de 'abra'-watertaxi over Dubai Creek en besluit de ochtend met een 4-gangenlunch. 's Middags bezoekt u het observatieplatform 'At the Top' van het Burj Khalifa en geniet u vanaf een eersteklas uitkijkpunt van een de fonteinshow in Dubai.
U ontmoet uw gids bij uw hotel in Dubai en reist per touringcar of minibus met airconditioning naar de The Palm, Jumeirah, een luxueuze, kunstmatige archipel. Bij aankomst maakt u een ritje met de monorail naar hotel Atlantis The Palm en vervolgens gaat u naar The Ambassador Lagoon.
Met uw gids aan uw zijde kunt u zich vanaf een bezichtigingsplatform vergapen aan de enorme onderzeese ruimte van The Ambassador Lagoon en exotische vissen, roggen en zelfs een enkele haai uit de Arabische Golf bewonderen. Hoor waarom de lagune het thema heeft van de mythische stad Atlantis en geniet vervolgens enige vrije tijd om zelf op verkenning te gaan.
Zet de tour voort met een fotomoment bij het zeilvormige hotel Burj al Arab en rijd vervolgens naar Dubai Museum, dat gehuisvest is in een oud fort in de historische wijk Bastakiya. Ga met uw gids naar binnen en ontdek het verhaal van Dubai vanaf de vroege wortels tot de huidige metropool terwijl u rond de displays en tentoongestelde voorwerpen wandelt.
Vervolg uw tour met een bezoek aan een lokaal restaurant voor een 4-gangenlunch (zie het reisplan voor een voorbeeldmenu), geserveerd met een fles water. Extra drankjes zijn te koop. Na een verkwikkende lunch gaat u aan boord van een traditionele houten boot, ook wel 'abra' genoemd, en steekt u de Dubai Creek over naar de wijk Deira. Wanneer u aan wal stapt, raken uw zintuigen in vervoering van de parfums en kleuren van de specerijensoek, waarna u doorloopt naar de goudsoek. Wandel met uw gids over de traditionele markt waar schitterend goud en prachtige sieraden worden verkocht en ga er beslist ook zelf op uit om te grasduinen en af te dingen op koopjes.
Vervolgens is het de beurt aan het Burj Khalifa, met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Neem de lift naar het 'At the Top'-observatieplatform op de 124e verdieping en geniet van 360-graden uitzicht over de stad.
Daal tot slot af van de toren en kijk in de vroege avond naar de fonteinshow in Burj Khalifa Lake. Geniet van de muzikale choreografie van de waterstralen en de avondlichten voordat uw tour eindigt en u bij uw hotel wordt afgezet. U kunt er ook voor kiezen om in de binnenstad te blijven en zelfstandig van de avondattracties te genieten.
Let op: minimaal 2 personen per boeking vereist.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:

9:00 uur
Let op: tijdens de Ramadan (6 juni tot 6 juli 2016) en op zaterdag, zondag, dinsdag en donderdag is de ophaaltijd tussen 8:30 en 9:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Het eindpunt is hetzelfde als het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dubai stadstour met bezoek aan het 'At The Top'-observatieplatform van het Burj Khalifa en lunch

See the sights of Dubai on a full-day sightseeing tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer met touringcar of minibus met airconditioning
 • Monorailkaartje enkele reis
 • 4-gangenlunch met een fles water
 • Abra-ticket enkele reis
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot The Lost Chambers
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Reisplan:
Voorbeeldmenu:
Koude voorgerechten:
 • Hummus, augurken, olijven en plat brood
Soep:
 • Arabische linzensoep
Hoofdgerecht: (1 keuze)
 • Kip biryani
 • Basmati-rijstgerecht in Arabische stijl
 • Salonah (verse groenten in een lichtzure tomatensaus)
Nagerecht:
 • Basbousa (griesmeel-sirooptaart met kokos, suiker en amandelen)
Drank:
 • Fles water
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.