Toegang tot waterpark Dubai Atlantis Aquaventure in Dubai

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 75,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Suis van de glijbanen van de Aquaventure Waterpark in Atlantis The Palm in Dubai met een toegangskaart die de hele dag geldig is. U kunt zelf bepalen hoe u de tijd doorbrengt: zoef van bijna verticale glijbanen, waag u aan de Aquaconda en glijd over de stroomversnellingen. Laat de kinderen Splasher's Play Area verkennen en rust uit op het strand en in een van de restaurants. Wilt u nog meer uit uw dag halen, kies dan voor een upgrade inclusief toegang tot The Lost Chambers Aquarium, waar u haaien, roggen en exotische vissen in overvloed ziet.
Ga op eigen gelegenheid naar het Aquaventure Waterpark in Atlantis The Palm in Jumeirah, Dubai. Ga met uw toegangskaart naar binnen, geniet van de vele glijbanen en attracties in het park en ontdek waarom TripAdvisor het heeft uitgeroepen tot het 'Beste waterpark in het Midden-Oosten 2015'. U kunt de hele dag in het park, de grootste in zijn soort in het Midden-Oosten, doorbrengen en er in uw eigen tempo van genieten.
Houdt u van adrenaline, ga dan naar de Tower of Neptune en suis omlaag over de bijna verticale Leap of Fait-glijbaan van 27,5 meter, die uitkomt in een haaienlagune. Zoef vervolgens van de bloedstollende glijbanen van de Tower of Poseidon. Schiet door de tunnels van de Aquaconda, de Zoomerango en de veelzijdige Slitherine. Waag u aan Poseidon's Revenge, waar de vloer onder uw voeten wegzakt en u naar beneden valt of glijd door een haaientunnel bij de Shark Attack.
U kunt ook van de andere waterattracties genieten. Wilt u even ontspannen? Maak dan een rustig tochtje over een van de rivieren of ga lekker op het zandstrand liggen. Voor de kinderen is er het leuke Splasher's Play Area met waterstralen, glijbanen, kiepemmers en zwembaden.
Huur eventueel een luxe vipstrandhuis (op eigen kosten) op het zand en geniet van maaltijden en drankjes (op eigen kosten) in een van de restaurants in het park. Uw ervaring eindigt wanneer u het park verlaat.
Aquaventure- en Aquarium-upgrade:wilt u nog meer uit uw dag halen? Upgrade dan uw ervaring met een bezoek aan The Lost Chambers Aquarium. The Lost Chambers is ook onderdeel van het Atlantis-resort. Als u een upgrade uitvoert, ontvangt u een kaartje voor toegang op dezelfde dag tot het aquarium dat u voor of na uw bezoek aan Aquaventure kunt gebruiken.

Met meer dan 65.000 zeedieren brengt het aquarium de legende van Atlantis legende tot leven met de mythische ruïnes van de verloren stad Atlantis onder water, die naar verluidt zijn gevonden toen het hotel werd gebouwd. Kom meer te weten over de stad, de gebouwen en de inwoners tijdens een ontdekkingstocht door de kamers en tunnels en bekijk honderden zeedieren, van roggen en exotische vissen tot haaien.
Een rondleiding door het aquarium is ook bij uw ticket inbegrepen. Kom van de gids meer te weten over het leven in de zee en ontdek leuke weetjes over alle dieren in de Ambassador Lagoon. U kunt ook genieten van allerlei speciale ervaringen. U kunt bijvoorbeeld zien hoe de roggen worde gevoerd (op eigen kosten).

Let op: tijdens de periode van (4 juni tot 24 juni 2017) zijn alle attracties bij de Tower of Neptune gesloten wegens onderhoud. Dit geldt voor Leap of Faith, Shark Attack, Shamal, Surge, Plunge, Falls en Stinger. U hebt toegang tot alle andere bezienswaardigheden en attracties die volledig operationeel zijn. Dit is inclusief alle rivieren en lagunes, de kinderzone Splashers, Shark Lagoon met al onze activiteiten met zeedieren, alle zes waterglijbanen bij The Tower of Poseidon en de Zip Line.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Atlantis The Palm, Dubai
Vertrektijd:
Het park is geopend van 10:00 uur tot zonsondergang. Let op: de openingstijden zijn onder voorbehoud, afhankelijk van de tijd van het jaar. Neem contact op met de plaatselijke organisator vóór de reis
Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Aquaventure en Aquarium
Code: Combined Ticket

Biedt toegang tot het Aquaventure Waterpark en The Lost Chambers Aquarium. Voucher te tonen op de Aquaventure Ticketing Plaza.

Van
USD 90,42
Prijsgegevens
Alleen Aquaventure
Code: Entrance Only

Biedt alleen toegang tot het Aquaventure Waterpark. Voucher te tonen op de Aquaventure Ticketing Plaza

Van
USD 75,35
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegang tot waterpark Dubai Atlantis Aquaventure in Dubai

Enjoy a day at the Atlantis The Palm Aquaventure waterpark

Inbegrepen:
 • Toegang tot Aquaventure Waterpark
 • Toegang tot The Lost Chambers Aquarium (indien deze optie is geselecteerd)
 • Gebruik van zwemvest indien nodig
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • De Lost Chambers Aquarium Tour is elk uur op het hele uur beschikbaar van 10:00-20:00 uur in het weekend (vrijdag-zaterdag) en van 13:00-19:00 uur op weekdagen (zo t/m do)
 • Kinderen die kleiner zijn dan 1,2 meter kunnen alleen gebruik maken van het Splashers-gebied
 • Let op: een kopie van de voucher dient te worden afgedrukt en getoond bij de kaartjescontrole
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Melinda v , mei 2016

Heel mooi en groot. Leuke glijbanen en een soort van wildwaterbaan. Echt een aanrader voor zowel jong als oud!

Beoordeling door: biekedekort , februari 2016

Mooi, proper, verzorgd, HEEL GROOT aquapark.
Wij waren hier in februari en het water was ECHT nog wel HEEL koud!
Kinderen vinden dit niet erg en het is zeker een onvergetelijke dag om met kinderen te doen!