Dagtour naar de oostkust - Oriënt Express

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 58,72  Bespaar  USD 17,62

Van USD 41,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 2 januari 2017 voor reizen tussen 5 november 2016 en 15 januari 2017 en bespaar 10% op de eerder door ons aangeboden prijs!

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ontdek de oude citadels, vissersdorpjes, ruige bergen en woestijnoasen van de indrukwekkende oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. Reis per touringcar met airconditioning door het Hadjargebergte, bezoek de steden Al Dhaid en Dibba Al-Hisn, het onlangs gerenoveerde Fujairah-fort en de Al Badiyah-moskee, de oudste moskee in het land. Neem een duik in de Golf van Oman, stop bij het Al Bithnah-fort en ga op jacht naar Arabische koopjes op de markt van Masafi.

Talen tour

Gids Engels
Stap 's ochtends aan boord van een touringcar met aircondioning buiten uw hotel in Dubai en bereid u voor op een dagtrip naar de verre oostkust van het land met uw lokale gids.

Ga naar het emiraat van Sharjah, rijd langs de palmplantage van Al Dhaid en reis door het ruige Hadjar-gebergte voordat u bij het dorp Dibba arriveert. Stop daar om door de haven te wandelen en meer te ontdekken over Dibba's belangrijke rol in de maritieme handel en kolonisatie sinds het tijdperk van voor de islam.

Ga verder langs de kust, bezaaid met oude vissersdorpjes met elk hun eigen verhaal. Stop bij een lokaal restaurant voor de lunch (op eigen kosten) en voor een kans om af te koelen met een duik in de serene Golf van Oman.

Uw volgende stop is de Al Badiyah-moskee, de oudste bekende moskee in de Verenigde Arabische Emiraten in het emiraat Fujairah. Stel u voor hoe oud deze Arabische tempel is terwijl u een tour maakt langs de constructie van modderstenen. De bouwdatum is onbekend, maar het omliggende gebied is opgegraven en er zijn bewijzen gevonden dat er 4000 jaar geleden al mensen woonden.

Hierna reist u naar het fort van Fujairah, gebouwd in 1670 en onlangs gerenoveerd in de oorspronkelijke staat na een Britse aanval in de 20e eeuw. Het wordt beschouwd als het oudste fort in de Verenigde Arabische Emiraten. Bezoek daarna een andere historische citadel, het Al Bithnah-fort, gebouwd in 1735 en ooit van vitaal belang voor de verdediging van de oostelijke regio van het land.

Na al deze sightseeing is het tijd voor een bezoekje aan de Vrijdagmarkt van Masafi (die ondanks zijn naam zeven dagen per week is geopend). Ga op jacht naar koopjes en zoek naar Arabische tapijten, aardewerk, antiquiteiten, souvenirs en meer.

Aan het einde van de dag kunt u lekker ontspannen in de touringcar tijdens de terugtocht naar Dubai.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Dubai
Vertrektijd:
Tussen 7:50 en 9:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtour naar de oostkust - Oriënt Express

Fujairah Fort, United Arab Emirates
©996184

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
 • Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.