Natuurtour met versnaperingen bij Al Maha Desert Resort plus vervoer vanuit Dubai

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 163,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bewonder de flora en fauna in de woestijn van de Verenigde Arabische Emiraten op deze fascinerende 5 uur durende natuurtour vanuit Dubai. U reist in een Mercedes-Benz G-Wagon met een professionele safarigids, doorkruist Dubai Desert Conservation Reserve om van alles te spotten, van Arabische oryxen en woestijnvaranen tot zeldzame inheemse planten. Leer van alles over het kwetsbare ecosysteem, hoe de bedoeïenen planten uit de woestijn in de keuken en als medicijn gebruiken en grijp uw kans om overal foto's van te maken. Daarna gaat u lekker ontspannen en van het magische landschap genieten bij versnaperingen die u worden aangeboden bij het befaamde Al Maha Desert Resort.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
U wordt bij uw hotel in het centrum van Dubai opgehaald in een Mercedes-Benz G-Wagon met airconditioning en u kunt van het uitzicht genieten terwijl u de woestijn met zijn vele duinen inrijdt.
Na ongeveer een uur komt u aan bij Dubai Desert Conservation Reserve. Deze verbluffende plek is het eerste nationale park van de Verenigde Arabische Emiraten, bedoeld om een bijdrage te leveren aan het behoud van de unieke woestijnhabitat van de regio en de honderden dier-, vogel- en plantensoorten die hier hun thuis hebben. Stap bij aankomst in uw superstijlvolle Mercedes-Benz G-Wagon met een professionele safarigids achter het stuur, met wie u door het park gaat rijden.
Onderweg hoort u intrigerende feiten over het kwetsbare ecosysteem en speurt u door de uitstekende verrekijker die u in bruikleen krijgt naar dieren. Wilde dieren die u kunt spotten, zijn bijvoorbeeld de zeldzame Arabische oryx, woestijnvaranen, gazellen en de ongrijpbare wilde Oman-kat. Houd uw camera in de aanslag om ze allemaal te fotograferen! Uw gids zal u ook inheemse plantensoorten laten zien en daarbij vertellen hoe de bedoeïenen deze al eeuwenlang gebruiken in de keuken en als medicijn.
Na ongeveer 90 minuten rijden gaat u richting Al Maha Desert Resort, een exclusief hotel dat zich in het park bevindt. Hier krijgt u wat lichte versnaperingen voorgeschoteld, zoals gebakjes, scones en andere hapjes, vergezeld van vers sap, koffie of thee. Praat over uw belevenis in de woestijn, ontspan en geniet van het magische landschap.
Vervolgens stapt u in de minibus voor de terugreis naar Dubai, waar u bij uw hotel wordt afgezet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
8:00 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Natuurtour met versnaperingen bij Al Maha Desert Resort plus vervoer vanuit Dubai

Conservation Drive With Refreshments at Al Maha

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per Range Rover met airconditioning 
 • Lichte versnaperingen en sap, koffie of thee
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 10 jaar mogen niet mee op deze tour
 • Let op: Gidsen in de volgende talen (Arabisch, Duits, Spaans, Portugees, Frans, Russisch) zijn alleen beschikbaar op aanvraag en beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.