Toegangskaart Burj Khalifa verdieping 148 'At the Top SKY' met vervoer (enkele reis)

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 150,70

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk Dubai vanuit Burj Khalifa's hoogste uitzichtsplateau met deze 'At the Top SKY'-premiumervaring. Na Arabische koffie en dadels in een exclusieve SKY-lounge maakt u een ritje in een speciale lift naar verdieping 125, een verdieping boven het grote 'At the Top'-plateau. Geniet van het uitzicht van 360-graden voordat u naar verdieping 148 gaat, het hoogste uitzichtplateau ter wereld. Bewonder het uitzicht vanaf de lounges en een terras, luister naar de fascinerende verhalen over de toren en breng een bezoek aan de SKY-tentoonstelling op de begane grond met schaalmodellen en andere bezienswaardigheden.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies uit een middag of avond. Als het moment is aangebroken gaat u op eigen gelegenheid naar de begane grond van de Dubai Mall.
Wanneer u aankomt, neemt u plaats in de luxe lounge, gereserveerd voor 'At the Top SKY'-gasten, en ontmoet u uw vriendelijke gastambassadeur. Geniet van heerlijke Arabische koffie en dadels en hoor boeiende feiten en cijfers over de Burj Khalifa en hoe en waarom het werd gebouwd.

Daarna volgt u uw ambassadeur in een speciale SKY-lift en beklimt u de 555 meter hoge toren. U bekijkt een reeks prachtige visuele projecties over de toren en de bezienswaardigheden van Dubai.

Verlaat de lift op verdieping 125, ééntje boven het grote 'At the Top'-uitzichtplateau. Bewonder vanaf hier het uitzicht van 360 graden en gebruik de verrekijkers om de hoogtepunten van de stad te bekijken. U krijgt een mooi perspectief, ook dankzij de videoshow ‘Dubai – A Falcon’s Eye View’ . Terwijl u er rondloopt, hoort u leuke weetjes over de Khalifa van uw goed geïnformeerde ambassadeur.

Vervolgens gaat u terug naar de lift en gaat u nog 23 verdiepingen omhoog tot verdieping 148, het hoogste uitzichtplateau ter wereld. Geniet van het duizelingwekkende uitzicht vanuit de luxe lounges, neem foto's van het terras, gebruik de interactieve schermen met informatie over Dubai's iconische bestemmingen en bezoek de boutique voor SKY-souvenirs.

Na ongeveer een uur op verdieping 125 en 148, keert u terug naar de begane grond en komt u meer te weten over de Burj Khalifa in de exclusieve SKY-tentoonstelling. Zie schaalmodellen van de toren en kom van alles te weten over het ontwerp en onderhoud, zoals de hoogstandjes die nodig zijn om de buitenkant schoon te houden.

Zodra u genoeg van de tentoonstelling hebt gezien, eindigt uw ervaring wanneer u de Burj Khalifa verlaat bij Dubai Mall.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dubai Mall
Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Daluren-entree met transfer
Code: Off-Peak plus Transfer

Daluren-entree inclusief transfer. Raadpleeg uw bevestigingsgegevens voor de exacte toegangstijd. (Voeg 'Speciale wensen' bij uw reservering met de gegevens van het hotel)

Van
USD 150,70
Prijsgegevens
Piekuren-entree met transfer
Code: Peak plus Transfer

Piekuren-entree inclusief transfer. Raadpleeg uw bevestigingsgegevens voor de exacte toegangstijd. (Voeg 'Speciale wensen' bij uw reservering met de gegevens van het hotel)

Van
USD 178,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart Burj Khalifa verdieping 148 'At the Top SKY' met vervoer (enkele reis)

Premium 'At the Top SKY' experience at Burj Khalifa

Inbegrepen:
 • Toegangskaartje
 • Gedeelde transfer (enkele reis) naar de bezienswaardigheid 
 • Toegang tot verdieping 125 en 148
 • Koffie en dadels
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 30 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kinderen moeten te allen tijde worden begeleid door een volwassene
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Alle bezoekers moeten bij de beveiligingscontrole door een detectiepoortje
 • Klanten moeten uiterlijk 7 dagen vóór de reis bij de plaatselijke organisator bevestigen. U ontvangt de gegevens na het boeken
 • De naam van de primaire passagier kan na de boeking niet worden gewijzigd
 • Boekingen kunnen binnen 72 uur voor de vertrekdatum niet meer worden gewijzigd
 • De exacte toegangstijd wordt 30 dagen vóór de reis bevestigd
 • Daluren en spitsuren zijn als volgt (alleen als richtlijn):-
Spitsuren: 9:30 tot 19:00 uur
Daluren: 20:00 tot 22:00 uur

Let op: tijdens de maand van de Ramadan (15 mei tot 17 juni 2018) zijn de entreetijden als volgt:
Daluren 11:00 uur tot 17:00 uur
Spitsuren 18:00 tot 23:30 uur

Belangrijke informatie:
 • U moet uw hotelinformatie voor ophalen doorgeven bij reservering
 • Alle vouchers moeten worden afgedrukt en getoond bij aankomst
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.