Arabische Rassoul-lichaamspakking, massage en gezichtsbehandeling in de Spa CORDON in Dubai

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 225,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Gun uzelf een luxe-ervaring in de veelgeprezen Spa CORDON in Dubai. U wordt opgehaald bij uw hotel en hebt voldoende tijd om te ontspannen in de hamam of het bubbelbad voordat een decadent trio van behandelingen begint. Na een lichte exfoliërende behandeling kunt u wegdromen terwijl een Arabische Rassoul-lichaamspakking zijn kalmerende werk doet. Hierbij worden drie natuurlijke soorten modder gebruikt. Daarop volgt een prikkelend hotstonemassage met stenen uit de woestijn. Eindig met een speciale verjongende gezichtsbehandeling en een aantal lichte versnaperingen en ga volledig opgefrist terug naar uw hotel.

Hoogtepunten

 • Allesomvattende tour
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Uw ervaring begint als u wordt opgehaald in uw hotel in het centrum van Dubai en vervolgens kunt u relaxen op weg naar de wereldberoemde Spa CORDON. Deze elegante, befaamde spa is een heerlijke oase met gedempte geluiden, stoomcabines, bubbelbaden en wellness- en schoonheidsbehandelingen: een waar toevluchtsoord in de stad.
Neem een slokje van uw welkomstdrankje en trek ondertussen uw badkleding aan, voordat u gaat genieten van de stoomcabine, het bubbelbad, de sauna en de regendouche. Mocht u iets nodig hebben, dan staat de spa-butler geheel tot uw dienst. Vervolgens loopt u door naar de ontspanningsruimte, waar zich overgeeft aan de rustgevende sfeer. Daarna wordt u naar uw behandelruimte begeleid door een van de therapeuten van de Spa, die allen een internationale opleiding hebben gehad.
Geniet van drie heerlijke behandelingen, die beginnen met een lichte scrub van de huid. Eerst ontspant u tijdens uw Arabische Rassoul-lichaamspakking als uw huid wordt ingesmeerd met drie warme, natuurlijke soorten modder die een soort zachte cocon vormen. Terwijl de reinigende modder in de huid dringt en reinigt, profiteert u van een hoofdmassage, voordat u de modder weer afspoelt onder de zachte douche.
Ontspan nog meer met de hotstonemassage met stenen uit de woestijn. De masseuse gebruikt hiervoor warme basaltstenen en de door uw gekozen, speciaal samengestelde massageolie, zodat alle spierspanning verdwijnt. Geniet volop van de lange bewegingen en het stimuleren van drukpunten tijdens deze 1 uur durende massage, voordat u een op uw huid afgestemde gezichtsbehandeling krijgt. Voel de kou van de marmeren stenen op uw huid en voel hoe ze de huid verkwikken, verstevigen en alle spanning laten verdwijnen. Ten slotte kunt u kiezen uit een reeks internationale huidverzorgingsproducten voor een laatste, verzorgende touch.
Na deze 2 uur durende behandeling komt u in de ontspanningsruimte langzaam weer terug in de gewone wereld, met gratis drankjes en lichte hapjes. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw hotel, waar uw ervaring eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
10:00 of 14:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: 10AM

Arabische Rassoul-lichaamspakking, massage met hete stenen en gezichtsbehandeling met koude stenen in Spa CORDON, vertrektijd 10:00 uur

Van
USD 225,00
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: 2PM

Arabische Rassoul-lichaamspakking, massage met hete stenen en gezichtsbehandeling met koude stenen in Spa CORDON, vertrektijd 14:00 uur

Van
USD 225,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Arabische Rassoul-lichaamspakking, massage en gezichtsbehandeling in de Spa CORDON in Dubai

Enjoy a relaxing few hours at Spa CORDEN

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Welkomstdrankje
 • Handdoek en locker
 • Drankjes en lichte snacks in de ontspanningsruimte
 • Gebruik van de spa (sauna, stoomcabines, bubbelbad en regendouche)
 • Arabische Rassoul-lichaamspakking van 30 minuten
 • Massage met woestijnstenen van 60 minuten
 • Express gezichtsbehandeling van 30 minuten met koude stenen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Neem passende badkleding mee om te dragen in de spa en tijdens de hamambehandeling
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
 • Spa CORDON houdt zich aan de wet van Dubai met betrekking tot gelijk geslacht
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.