Sightseeingtour naar de stad Al Ain - de Tuinstad

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 58,72  Bespaar  USD 17,62

Van USD 41,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 31 januari, reis uiterlijk 30 april 2018 en bespaar 10% op onze eerder aangeboden prijs!

Omring uzelf met groen en bezienswaardigheden van de 'Tuinstad' Al Ain op deze tour van een hele dag vanuit Dubai! Rijd met een touringcar met airconditioning door de woestijn naar dit lieflijke, rustige stadje dat wordt omringd door het ruwe Hadjargebergte op de grens van Oman. Uw gids vertelt u alles over de geschiedenis. Bewonder het fort Al Jahili, het voormalige koninklijke paleis, twee museums en de ‘falaj’-irrigatiekanalen. Koel uw voeten in de hete bronnen onder aan de berg Jebel Hafeet en eindig met een bezoek aan de traditionele kamelenmarkt!

Talen tour

Gids Engels
U rijdt door de woestijn en verkent Al Ain tijdens deze dagtour. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in het centrum van Dubai kunt u genieten van de rit in de touringcar met airconditioning. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de woestijn terwijl u naar Al Ain wordt gebracht.

Het mooie Garden City is vernoemd naar de groene parken en wordt omringd door het Hajargebergte, dicht bij de grens met Oman. Bij aankomst brengt u een bezoek aan het fort Albert Jahili, een van de oudste gebouwen van de Verenigde Arabische Emiraten. Ga naar binnen, ontdek dit fabelachtig mooie fort en kom meer te weten over hoe het in 1891 werd gebouwd om de palmbossen van de stad te beschermen.

Verken daarna het Sheikh Zayed Palace Museum. Dit gerestaureerde paleis is de voormalige residentie van de overleden president van de Verenigde Arabische Emiraten, Zijne Hoogheid Sjeik Zayed. Het paleis ligt tussen de palmbomen en magnoliabomen en bestaat uit officiële kamers en collecties die eigendom zijn van de regerende familie. Strek uw benen in de oasis van Al Ain en aanschouw de eenvoudige maar ingenieuze Falaj-kanalen. Bekijk de kanalen die door de palmbonen kronkelen en kom erachter hoe ze duizenden jaren werden gebruikt om lokale plantages te irrigeren.

Dan gaat de reis verder naar Al Ain Nationaal Museum, waar nog veel meer relikwieën uit het park zijn tentoongesteld. Bekijk het eeuwenoude aardewerk en de hulpmiddelen en ontdek de recente geschiedenis van Al Ain in de dagen voordat er olie werd ontdekt.

Stop bij de bruisende kamelenmarkt. Bekijk de kamelen en klets met de lokale bewoners terwijl ze hun vee inspecteren en onderhandelen over de prijs. Na de lunch (op eigen kosten) bezoekt u de warmwaterbronnen bij Jebel Hafeet, de berg die uittorent boven de stad. U kunt hier pootjebaden in het water. Daarna keert u terug naar Dubai.

Let op: de volgorde van de hierboven beschreven activiteiten kan veranderen op de dag van uw tour.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vanuit uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
Tussen 7:00 en 8:20 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Sightseeingtour naar de stad Al Ain - de Tuinstad

The U.A.E's largest camel market
©55468981

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegangsprijzen (waar van toepassing)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig

Belangrijke informatie:

Voertuigen:
Bussen die worden gebruikt voor excursies, zijn van de hoogst beschikbare kwaliteit. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een microfoon.

Kledingvoorschrift:
De Verenigde Arabische Emiraten kennen conservatieve tradities op kledinggebied. Zowel mannen als vrouwen moeten ervoor zorgen dat in het openbaar, met name in soeks, winkels en dorpjes, schouders en knieën bedekt zijn.

Fotografie:
Fotografie: normale toeristische fotografie is aanvaardbaar, maar het fotograferen van Arabische vrouwen wordt beschouwd als een belediging. Het is ook vriendelijk en beleefd om toestemming te vragen voordat u mannen fotografeert. Foto's van overheidsgebouwen of militaire installaties zijn niet toegestaan.

Voorwaarden: de reisorganisator behoudt zich het recht voor een deel van deze tour te annuleren vanwege overheidsbeslissingen, officiële feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.