Abu Dhabi City Sightseeingtour - Het juweel van Arabië

 • Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 9 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 58,72  Bespaar  USD 17,62

Van USD 41,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 31 januari, reis uiterlijk 30 april 2018 en bespaar 10% op onze eerder aangeboden prijs!

Zie de topattracties van Abu Dhabi, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, op een rondleiding die de hele dag duurt! Bezoek met een deskundige gids indrukwekkende monumenten, zoals de Sjeik Zayed-moskee, en leer alles over de cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden van de stad.

Rijd in een minibus naar het nabijgelegen Zayed Centre, een museum gewijd aan de overleden sjeik Zayed, een leider die door zijn volk liefdevol ‘vader van de natie’ wordt genoemd. Ga naar binnen en ontdek de indrukwekkende collectie Zayed-memorabilia, bekijk foto's, zijn geliefde auto's en zelfs opgezette leeuwen en jachtluipaarden.

Nadat u meer te weten bent gekomen over de man waarvan wordt gezegd dat hij de Verenigde Arabische Emiraten heeft vormgegeven, reist u naar de laatste halte van de tour en bezoekt u de Abu Dhabi Heritage Village, waar soeks en een bedoeïenenkamp zijn nagebouwd.

Talen tour

Gids Engels
Verlaat het centraal gelegen hotel in Dubai met uw gids en reis in ongeveer 1,5 uur naar Abu Dhabi. Abu Dhabi, hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, wordt ook wel het 'juweel van Arabië' genoemd, een naam die getuigt van de prachtige monumenten en opvallende, moderne architectuur.

Tijdens de rondleiding hoort u verhalen over de stad en de bezienswaardigheden, zoals de Sjeik Zayed Bin Sultan Al-Nahyan moskee of 'grote moskee', zoals het gebouw in de volksmond wordt genoemd. Ga naar binnen om meer over het monument te weten te komen en bewonder de enorme ruimte en de grandeur. Het adembenemende gebouw biedt ruimte aan 40.000 gelovigen, wat het tot een van de grootste moskeeën ter wereld maakt.

Stap weer in uw minibus en in een mum van tijd bent u in het Sjeik Zayed-centrum, waar het werk van de overleden sjeik wordt herinnerd. Bekijk memorabilia van de sjeik, zoals zijn jachtgeweren en voertuigen. Kom ook meer te weten over hoe de sjeik de wereld rondreisde en de emiraten zoals we die nu kennen, vormde.

Geniet van een lunch (op eigen kosten) voordat u naar het Abu Dhabi Heritage Village gaat, een openluchtmuseum met taferelen uit het dagelijks leven in de stad toen er nog geen olie was gevonden. Wandel op uw gemak rond en bewonder de nagebouwde soeks en een traditioneel Bedoeïenenkamp compleet met tenten van geitenhaar.

De rondleiding wordt afgesloten met een rit langs de dhow-scheepswerf, waar houten schepen worden gebouwd aan de hand van eeuwenoude methoden. Ten slotte reist u terug naar Dubai waar u bij het beginpunt afscheid neemt van uw gids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Dubai
Vertrektijd:
8:00 uur; bevestig het exacte afhaaltijdstip bij de plaatselijke organisator

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Abu Dhabi City Sightseeingtour - Het juweel van Arabië

Sheikh Zayed

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per bus of minibus
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien naar keuze
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor dit product krijgt u bij de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig kopie van uw paspoort nodig
 • Voor bezoek aan een moskee gelden strenge kledingvoorschriften: vrouwen moeten een losse, lange broek, lange mouwen en een sjaal om het hoofd dragen. Mannen moeten hun schouders en knieën bedekken. U mag niet naar binnen als u zich niet aan deze kledingvoorschriften houdt
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: M j t j v , maart 2015

interessant goede gids

Beoordeling door: Peter J , Netherlands, maart 2014

Goede informatie vooraf, o.a. wat betreft kledingeisen, tijdstip van ophalen/terugbrengen.
Goed verzorgde tour.

Beoordeling door: Alina N , maart 2015

the trip was not so nice as i expected. the guide was always in a hurry. for seeing the mosque was only 30 minutes, for heritage village - 15 min! you are running like crazy to see things. also the guide was not very informative, he didnt tell much about the history or interesting facts of dubai.
please dont forget the long sleeves and the scarf for girls, otherwise it will be really a problem to get in to the mosque.

Beoordeling door: Martine C , maart 2015

Leuke uitstap.
Spijtig dat we Ferrariland niet bezocht hebben.

Beoordeling door: Arie en Wilma , Nederland, juli 2014

Wij vonden het allemaal een beetje tegehaast gaan ,we werden al om 7.00 u opgehaald wat eigenlijk niet erg was maar we waren alweer om 15.00 u terug in Dubai we hadden de moskee gezien en het Herriche museum ,eigenlijk hadden we het Emiratis Palace Hotel ook wel willen zien .wij hadden de indruk dat ze zo snel mogelijk wer terug wilden zijn .