Dagtour snorkelen in Kisite Marine Park en vislunch op Wasini Island

 • Tourcode: 58380P1
 • Locatie: Diani Beach, Kenia
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 130,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens

Geniet van de populairste bootsafari in Kenia met snorkelen en duiken in het beroemde Kisite Marine Park, op slechts 50 km van Diani Beach.

Ga snorkelen en/of scubaduiken in warm water met ongerept koraal en een divers zeeleven. Hier wonen dolfijnen, schildpadden, schaaldieren, morenen en een ongelooflijke verscheidenheid aan vis- en koraalsoorten.

Pilli Pipa zeilt met twee dhows en kan daarom het aantal plaatsen per boot laag houden voor extra veiligheid en individuele service. 

U krijgt de kans om twee keer te snorkelen in Kisite Marine Park voordat u naar uw Robinson Crusoe-privérestaurant op Wasini Island vaart voor een traditionele en verse Swahili vislunch (vegetarische opties zijn ook beschikbaar).

Uw excursie met ons is inclusief vervoer van en naar uw hotel in Diani/Mombassa, alle entreeprijzen voor het Marine Park, het gebruik van moderne en goed onderhouden snorkeluitrusting, snacks en drankjes aan boord van uw dhow evenals alcoholische dranken en vislunch op Wasini Island

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands
Tekst Engels
Tekst Nederlands

Profiteer van 's morgens vroeg gratis ophalen bij uw accommodatie in Diani of Mombassa voor de rit van 50 km naar Shimoni, een traditioneel vissersdorp dat dient als vertrekpunt voor deze dag avontuur.

Bij aankomst in Shimoni om ongeveer 8:30 uur wordt u begeleid naar de steiger van de Kenya Wildlife Service, waar u aan boord stapt van uw traditionele Arabische dhow en begroet wordt door uw vrolijke bemanning en de kapitein. Geniet van ambachtelijke Keniaanse koffie en vers gezette thee met ochtendsnacks terwijl we koers zetten naar Kisite Marine Park, onze snorkelbestemming.

Zodra iedereen lekker zit, duurt het ongeveer 40 minuten tot de eerste snorkelsite.
U krijgt een veiligheidsinstructie, een introductie over de boot, interessant commentaar over de lokale geschiedenis en het leven in zee, en snorkeladvies.
Tegelijkertijd houden we een oogje in het zeil voor de populaties tuimelaardolfijnen, bultrugdolfijnen, walvishaaien en bultruggen die hier leven!

Voordat u aankomt bij Kisite Marine Park, wordt u uitgerust met snorkelmaskers en snorkels, vinnen en indien nodig een reddingsvest. Uw zeegidsen vandaag beoordelen uw snorkelvaardigheden en ervaring, en geven u tips en begeleiding. Alle beginners die één-op-éénhulp nodig hebben, krijgen hun eigen snorkelgids toegewezen die hen helpt in het water.

Bij aankomst in Kisite Marine Park gaat u tweemaal snorkelen, telkens ongeveer 45 minuten lang.
Uw ervaren zeegidsen wijzen moeilijk te vinden vissen en zeedieren aan. We nemen ruim de tijd om dit ongerepte koraalrif te verkennen en combineren dit met ongelooflijke uitzichten zoals schildpadden, morenen, roggen, grote scholen kleurrijke vissen en nog veel meer.

Als we klaar zijn met snorkelen en dolfijnen spotten, maakt u de korte tocht naar ons Pilli Pipa-restaurant midden op Wasini Island, een echte verborgen parel van het gebied waar u een authentieke en verse Swahili vislunch krijgt geserveerd door lachende en zingende Swahili dames.
Geniet van vers gevangen krab en vis die op verschillende manieren zijn bereid, samen met een overvloed aan andere lokale lekkernijen. Wij kunnen rekening houden met verschillende dieetwensen indien van tevoren vermeld. Alcoholische en non-alcoholische dranken zijn inbegrepen bij de lunch.

Na de lunch in ons paradijselijke eilandrestaurant kunt u genieten van Keniaanse koffie of proeven van onze speciale ambachtelijke citronellathee die we maken met citroengras uit onze achtertuin.
Geniet in onze droomlounge bij het strand van een welverdiende pauze om na te denken over uw dag vol avonturen.

Om ongeveer 16:00 uur varen we in 5 minuten met de boot terug naar het dorp Shimoni, waar u wordt teruggebracht naar uw hotel. Als u geïnteresseerd bent, kunt u de beruchte plaatselijke slavengrot bezoeken om meer te weten te komen over de geschiedenis van de slavenhandel, die hier tot de 19e eeuw actief werd gedreven.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels Diani Beach en Mombassa.
Vertrektijd:
Ophalen bij het hotel begint tussen ongeveer 7:10 en 7:20 uur vanaf Diani Beach.
Vertrek vanaf de steiger in Shimoni om ongeveer 8:45 uur
Duur:
1 dag (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands
Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Dagtour snorkelen in Kisite Marine Park en vislunch op Wasini Island

Snorkelling in Kisite Marine Park

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij uw hotel
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • GST (Goods and Services Tax)
 • Boot in eigen bezit met volledige vergunning en kapitein
 • Entree National Park
 • ‘Morning tea’ en snacks
 • Koude frisdranken en water aan boord tijdens de tour
 • Professionele zeegidsen en snorkel-/duikinstructeurs
 • Huur van alle snorkeluitrusting inclusief: snorkelmaskers, snorkelmaskers op sterkte, snorkels, vinnen, reddingsvesten en reddingsboeien. Al onze uitrusting wordt geïmporteerd uit Nederland en regelmatig onderhouden en vervangen.
 • Lunchbuffet met vis (vegetarische optie beschikbaar)
 • Onbeperkt wijn, bier en frisdrank in ons Pilli Pipa-restaurant op Wasini Island
Niet inbegrepen:
 • Uw eigen strandhanddoek
 • Zonnebrandcrème
 • Waterbestendige schoenen
 • Hoed en zonnebril
 • Fototoestel
 • Zwemkleding
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Alle duikers die aan een gecertificeerde duik willen deelnemen, moeten bewijzen dat ze een duikbrevet hebben (leuke duiktochten beschikbaar voor niet-gecertificeerde duikers). Voor duiktochten gelden extra kosten.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.