4-daagse kampeertocht vanuit Darwin naar Kakadu National Park, Katherine en Litchfield National Park

 • Locatie: Darwin, Australië
 • Duur: 4 dagen (circa)
Van USD 958,57

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Trek diep de Australische Outback in op een kampeertocht vanuit Darwin door Kakadu, Katherine en Litchfield National Park. U reist met speciale terreinvoertuigen naar afgelegen gebieden in de Outback. U zwemt in zoetwaterrotspoelen, gaat kanoën in Katherine Gorge, u ontdekt oude rotskunst en komt meer te weten over de verhalen van de Dreamtime. U kampeert onder de sterrenhemel in permanente campings, geniet van traditionele Australische bush tucker en ervaart het hart van de Australische Outback.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Allesomvattende tour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Day 1: Litchfield en Mary River (L,D)
U reist vanuit Darwin in zuidelijke richting naar het prachtige Litchfield National Park voor een bezoek aan de watervallen die het hele jaar door stromen. Ontdek Florence Falls, Wangi Falls en Buley Rockholes. Geniet van een picknicklunch, wandel door dampende regenwouden en koel af met een duik in één van de schilderachtige Litchfield-zwempoelen. Eindig uw dag in de spectaculaire Mary River Wetlands, waar de exotische vogels niet de enige fauna zijn die u ziet. Geniet van een Australische outback-pubmaaltijd voordat u geniet van uw welverdiende rust op de camping in de Mary River-regio.

Dag 2: Kakadu National Park (O, L, A)
Vandaag bezoekt u het Kakadu National Park, waar u bij Ubirr oude Aboriginal-rotskunst kunt bewonderen. Hier maakt u met uw gids een interpretatieve culturele wandeling door de verschillende rotskunstgalerieën, waarna u naar boven klimt naar een rotsachtige uitzichtspunt met prachtige vergezichten over de Nardab-riviervlakte. Vervolgens gaat u naar Maguk (Barramundi Gorge), waar u na de wandeling een verfrissende duik kunt nemen in de prachtige, heldere dompelbaden. 's Avonds kunt u ontspannen bij het zwembad en genieten van een groepsdiner in de Bistro van de Jabiru-camping.

Dag 3: Kakadu - Katherine (O, L, A)
Deze ochtend kunt u een prachtige vlucht maken over Kakadu (vanaf AUD 150 p.p.). Door zijn enorme omvang is de enige manier om Kakadu echt te bewonderen, vanuit de lucht. Daarna verkent u de andere grote rotskunstlocatie van Kakadu, Nourlangie, of Burrungi, zoals het door de lokale traditionele eigenaars wordt genoemd. Hier geeft uw gids een kort overzicht van hoe de lokale Aboriginal-volken hebben geleefd in een gebied met 20.000 jaar gedocumenteerde bewoning, wat in een deel van de rotskunst wordt weerspiegeld. Na de lunch vertrekt u in zuidelijke richting om het historische goudmijncentrum van Pine Creek te bezoeken, voordat u verder gaat naar Katherine en u klaarmaakt voor uw overnachting op een privécamping aan de grens van Nitmuluk National Park. U valt in slaap met de geluiden van de nachtelijke outback op de achtergrond. 

Dag 4: Katherine Gorge - Darwin (O, L)
Afhankelijk van het seizoen kunt u deze ochtend een rondvaart maken over de inktzwarte wateren van Katherine Gorge, of een kanotochtje maken tussen de tot 70 meter hoge rode rotswanden (beide optioneel en op eigen kosten). Dit 23 miljoen jaar oude natuurwonder is gevormd door de rivier de Katherine die van Arnhem Land naar de Timorzee stroomt. Het is een van de echte wonderen van het Top End. Na de lunch wacht u een werkelijk authentieke inheemse culturele belevenis. In deze interpretatieve tentoonstelling krijgt u niet alleen theoretische kennis over de lokale inheemse cultuur, maar doet u ook praktische ervaringen op, zoals het maken van vuur, het maken van een boemerang, speerwerpen en hebt u de kans om uw eigen inheemse kunstwerk te schilderen dat u mee naar huis kunt nemen als een uniek souvenir. Vervolgens gaat u op weg terug naar Darwin, waar u geniet van een avondje uit om met nieuwe vrienden op het beleefde avontuur te toasten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Melaleuca in Mitchell Street
Of
Hotels in Darwin
Vertrektijd:
6:50 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in Darwin om ongeveer 18:30 uur op dag 4

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

4-daagse kampeertocht vanuit Darwin naar Kakadu National Park, Katherine en Litchfield National Park

Ubirr Rock

Inbegrepen:
 • Tour met een kleine groep
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • Gratis wijn bij het diner inbegrepen
 • chauffeur en gids
 • Live commentaar aan boord
 • Vervoer per speciaal terreinvoertuig
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree National Park
 • 3 overnachtingen
 • Alle kampeeruitrusting inclusief beddengoed en handdoeken.
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 21 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Gezondheid, fitheid en medisch: Sommige tours vinden plaats in afgelegen gebieden waar door ruig terrein gewandeld moet worden. Passagiers moeten in goede gezondheid verkeren en redelijk fit zijn en alle benodigde medicatie bij zich hebben. Vermeld bij de boeking eventuele eerdere medische aandoeningen in het vak 'Speciale wensen'. Voor deelname aan deze tour dient u een reisverzekering te hebben.
 • Minimumleeftijd 8 jaar
 • Kinderen jonger dan 18 jaar dienen te worden vergezeld door een volwassene
 • Zorg dat uw bagage maximaal 10 kilo weegt. Bagage die deze limieten overschrijdt, kan niet worden meegenomen. Bagage is voor risico van de eigenaar.
 • Campings hebben warm/koud stromend water, toiletten en douches in de buurt. Inclusief beddengoed en een handdoek
 • Maximale groepsgrootte: 21 personen
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Paspoort, reisverzekering en contactgegevens voor noodgevallen moeten bij het boeken worden verstrekt
Reisplan:
Day 1: Litchfield en Mary River (L,D)
U reist vanuit Darwin in zuidelijke richting naar het prachtige Litchfield National Park voor een bezoek aan de watervallen die het hele jaar door stromen. Litchfield National Park geniet terecht zoveel faam en is de perfecte plek om te genieten van de rust van de tropen. Ontdek Florence Falls, Wangi Falls en Buley Rockholes. Geniet van een picknicklunch, wandel door dampende regenwouden en koel af met een duik in één van de schilderachtige Litchfield-zwempoelen. Eindig uw dag in de spectaculaire Mary River Wetlands, waar de exotische vogels niet de enige fauna zijn die u ziet. Houd op een middagwildcruise een oogje in het zeil voor krokodillen. Geniet van een Australische outback-pubmaaltijd voordat u geniet van uw welverdiende rust op de camping in de Mary River-regio.

Dag 2: Kakadu National Park (O, L, A)
Vandaag bezoekt u het Kakadu National Park, waar u bij Ubirr oude Aboriginal-rotskunst kunt bewonderen. Hier maakt u met uw gids een interpretatieve culturele wandeling door de verschillende rotskunstgalerieën, waarna u naar boven klimt naar een rotsachtige uitzichtspunt met prachtige vergezichten over de Nardab-riviervlakte. Vervolgens gaat u naar Maguk (Barramundi Gorge), waar u na de wandeling een verfrissende duik kunt nemen in de prachtige, heldere dompelbaden. 's Avonds kunt u ontspannen bij het zwembad en genieten van een groepsdiner in de Bistro van de Jabiru-camping.

Dag 3: Kakadu - Katherine (O, L, A)
Deze ochtend kunt u een prachtige vlucht maken over Kakadu (vanaf AUD 150 p.p.). Door zijn enorme omvang is de enige manier om Kakadu echt te bewonderen, vanuit de lucht. De vlucht biedt vergezichten over de steile rotsen van het schitterende Arnhem Land, de uitgestrekte overstromingsgebieden en billabongs, die u pas echt een idee geven van de ongelooflijke diversiteit van de ecosystemen van Kakadu. Daarna verkent u de andere grote rotskunstlocatie van Kakadu, Nourlangie, of Burrungi, zoals het door de lokale traditionele eigenaars wordt genoemd. Hier geeft uw gids een kort overzicht van hoe de lokale Aboriginal-volken hebben geleefd in een gebied met 20.000 jaar gedocumenteerde bewoning, wat in een deel van de rotskunst wordt weerspiegeld. Na de lunch vertrekt u in zuidelijke richting om het historische goudmijncentrum van Pine Creek te bezoeken, voordat u verder gaat naar Edith Falls voor een korte stop en een verfrissende duik. Daarna zetten we koers naar Katherine en u overnacht op een privécamping aan de grens van Nitmuluk National Park. U valt in slaap met de geluiden van de nachtelijke outback op de achtergrond. 

Dag 4: Katherine Gorge - Darwin (O, L)
Afhankelijk van het seizoen kunt u deze ochtend een rondvaart maken over de inktzwarte wateren van Katherine Gorge, of een kanotochtje maken tussen de tot 70 meter hoge rode rotswanden (beide optioneel en op eigen kosten). Dit 23 miljoen jaar oude natuurwonder is gevormd door de rivier de Katherine die van Arnhem Land naar de Timorzee stroomt. Het is een van de echte wonderen van het Top End. Na de lunch wacht u een werkelijk authentieke inheemse culturele belevenis. In deze interpretatieve tentoonstelling krijgt u niet alleen theoretische kennis over de lokale inheemse cultuur, maar doet u ook praktische ervaringen op, zoals het maken van vuur, het maken van een boemerang, speerwerpen en hebt u de kans om uw eigen inheemse kunstwerk te schilderen dat u mee naar huis kunt nemen als een uniek souvenir. Vervolgens gaat u op weg terug naar Darwin, waar u geniet van een avondje uit om met nieuwe vrienden op het beleefde avontuur te toasten.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 56 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 25 procent gerekend.
Als u tussen 31 en 55 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 30 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Kris H , mei 2016

een ongelofelijke ervaring. Ik heb prachtige plaatsen gezien. De gids was een expert en zijn verhalen waren prachtig om naar te luisteren. De slaapplaatsen waren ook zeker in orde. Je gaat kamperen dus verwacht zeker geen 3 sterren hotel, maar het was toch eerder Glamping stroom, bedjes, douches, wc's, zwembaden H ad wel gehoopt wat meer te kunnen wandelen. We hebben vaak in de auto gezeten om naar de verschillende plaatsen te kunnen rijden, maar had vaker willen stoppen en rondwandelen. De groep was tof, maar waren vooral gezinnen met kinderen of oudere personen. Over algemeen zeker een aanrader om de parken te zien en meer te leren over de cultuur van Australië.