Dagtrip naar Machu Picchu vanuit Cusco

 • Locatie: Cusco, Peru
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 346,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een van de zeven nieuwe wereldwonderen op slechts een treinreis afstand. Wij komen aan op station Aguas Calientes waar onze medewerker ons helpen de bus in helpen. Vervolgens rijden we naar boven over de kronkelende weg naar Machu Picchu en genieten we onderweg van een prachtig uitzicht over de rivier Urubamba en de canyon. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, zal ons versteld laten staan met haar terrassen, ceremoniële heiligdommen, trappen en stedelijke gebieden. Overal om ons heen is energie. Op de afgesproken tijd nemen we de trein terug naar Cusco, van waaruit we worden vervoerd naar het hotel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Zitplaatsen naar keuze
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Treinreis
Machu Picchu is in ongeveer 1450 op het hoogtepunt van het Inca-rijk voltooid en is een kleine 100 jaar later na de Spaanse verovering van Peru verlaten. Het wordt vandaag de dag door velen beschouwd als het nieuwe spirituele centrum van de wereld.

Vanaf Cusco wordt u naar het treinstation gebracht om te genieten van een prachtige 1,5 uur durende treinreis naar Aguas Calientes. Om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten, kunt u kiezen uit drie verschillende opties.

De Expedition-optie is geschikt voor avontuurlijke reizigers die comfort en veiligheid willen, zonder de extra poespas. Deze optie vertrekt vanaf station Ollantaytambo, op ongeveer 1,5 uur van Cusco. Uw reis naar Machu Picchu begint! De stoelen zijn opnieuw bekleed met inheemse weefsels zodat die er authentiek uitzien. U kunt snacks kopen, evenals extra opbergruimte voor rugzakken.

De Vistadome-optie is een comfortabele manier om naar Machu Picchu te reizen. Vertrek vanaf station Ollantaytambo op ongeveer 1,5 uur van Cusco en geniet van prachtige panoramische ramen om optimaal te genieten van het spectaculaire landschap en de ideale momenten om foto's te maken. Onderweg worden heerlijke snacks en warme en koude drankjes geserveerd (op eigen kosten).
De Executive Class-optie vertrekt vanaf het Ollantaytambo-treinstation dat op ongeveer 1,5 uur van Cusco ligt en vanaf waar u uw comfortabele reis naar Machu Picchu begint. Geniet vanuit de trein van het schitterende uitzicht. In de trein zit u in comfortabele stoelen met een uitklaptafeltje waar u voor uw gemak gebruik van kunt maken. In de trein worden snacks en drankjes (op eigen kosten) aangeboden.

Bij aankomst op het Aguas Calientes-treinstation, stapt u over op een kleine bus en gaat u naar de ruïnes van de 'heilige stad' Machu Picchu. Uw ervaren gids wandelt met u door de hoofdstraten van deze schitterende ruïnes. Wandel over de stadspleinen en beklim delicaat gevormde stenen trappen. Esoterische wijsheid beschouwt Machu Picchu als het nieuwe spirituele centrum van de wereld. U krijgt de tijd voor uzelf om optimaal te kunnen genieten van dit overweldigende wereldwonder en om deze onvergetelijke ervaring in te laten zinken.

In de namiddag keert u voor de terugreis naar Cusco terug naar het treinstation in Aguas Calientes.
BELANGRIJK: voor de Machu Picchu-dagtrip zijn uw paspoortgegevens nodig (volledige naam en paspoort-ID). Geef uw paspoortgegevens op in het extra verzoekenvak want anders wordt de tour niet bevestigd.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit bepaalde hotels in Cusco
Vertrektijd:
Vertrektijden van de tour verschillen afhankelijk van de geselecteerde treinoptie, klasse Expedition, Vistadome of Executive. U wordt bij uw hotel opgehaald vóór de onderstaande vertrektijden: 4:00 – 5:00 uur
Duur:
14 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Optie voor de Expedition-trein
Code: EXPED

Dagtrip vanuit Cusco naar Machu Picchu. Inclusief entreeprijs, buskaartje naar de citadel van Aguas Calientes en vervoer heen en terug in de trein met Expedition-optie.

Engels
Van
USD 346,99
Prijsgegevens
Optie voor de Executive-klasse
Code: EX

Dagtrip vanuit Cusco naar Machu Picchu. Inclusief entreeprijs, buskaartje naar de citadel van Aguas Calientes en vervoer heen en terug in de trein met Executive-optie.

Engels
Van
USD 371,99
Prijsgegevens
Optie voor de Vistadome-trein
Code: VISTA

Dagtrip vanuit Cusco naar Machu Picchu. Inclusief entreeprijs, buskaartje naar de citadel van Aguas Calientes en vervoer heen en terug in de trein met Vistadome-optie.

Engels
Van
USD 383,99
Prijsgegevens
Machu Picchu-treinoptie
Code: TG4

Dagtrip vanuit Cusco naar Machu Picchu. Inclusief entreeprijs, buskaartje naar de citadel vanaf Aguas Calientes en vervoer heen en terug met de nieuwste en panoramische Machu Picchu-treinoptie.

Engels
Van
USD 380,00
Prijsgegevens
Expedition Train Option 2019
Code: TG5

Day trip to Machu Picchu from Cusco. Includes entrance fee, bus ticket to the citadel from Aguas Calientes and roundtrip transportation on the Expedition option train.

Engels
Van
USD 376,00
Prijsgegevens
The Voyager Train Option 2019
Code: TG6

Day trip to Machu Picchu from Cusco. Includes entrance fee, bus ticket to the citadel from Aguas Calientes and roundtrip transportation on The Voyager Train option.

Engels
Van
USD 401,58
Prijsgegevens
Vistadome Train Option 2019
Code: TG7

Day trip to Machu Picchu from Cusco. Includes entrance fee, bus ticket to the citadel from Aguas Calientes and roundtrip transportation on the Vistadome option train.

Engels
Van
USD 415,18
Prijsgegevens
The 360 Train Option 2019
Code: TG8

Day trip to Machu Picchu from Cusco. Includes entrance fee, bus ticket to the citadel from Aguas Calientes and roundtrip transportation on the newest and panoramic 360 Train Option to Machu Picchu.

Engels
Van
USD 410,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Machu Picchu vanuit Cusco

Explore Machu Picchu

Inbegrepen:
 • Begeleide rondleiding door Machu Picchu
 • Lokale Engels- of Spaanssprekende gids
 • Retourtickets voor de trein
 • Buskaartje van Aguas Calientes naar de citadel van Machu Picchu
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel. Let op: sommige hotels liggen in gebieden waar auto's niet zijn toegestaan. Geef de gegevens van het hotel door en spreek desnoods een plek in de buurt van het hotel af voor het ophalen en afzetten.
Niet inbegrepen:
 • Fooien
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • BELANGRIJK: de paspoortgegevens van ALLE reizigers zijn nodig voor de dagtrip naar Machu Picchu (volledige naam en paspoort-ID). Geef de paspoortgegevens van alle reizigers op in het extra verzoekenvak want anders wordt de tour niet bevestigd.
 • Let op: de reistijd per trein varieert afhankelijk van het station waarvan u vertrekt. Herbevestig vóór uw vertrekdatum de exacte vertrektijd en duur
 • Let op: aanpassingen aan de reisdatum worden tot 16 dagen voor de geplande tourdatum geaccepteerd
 • Let op: de rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur. Daarna bent u vrij om Machu Picchu op eigen gelegenheid te verkennen. De vertrektijd is afhankelijk van de treinoptie die u hebt geboekt
Reisplan:
Expedition-treinoptie:
vervoer naar het treinstation. Vertrek met de Expedition-trein naar het stadje Aguas Calientes. Tijdens de reis ziet ook de hangbrug die het begin van het Inca Trail aangeeft. De spoorweg volgt de loop van de rivier Urubamba of Vilcanota naar beneden en gaat een canyon binnen voor aankomst bij Aguas Calientes, de stad die zich aan de voet van de Machu Picchu-berg bevindt. We stappen in onze minibussen en gaan op weg om de ruïnes van de heilige citadel van de Inca's te beklimmen, Machu Picchu. Bezoek deze indrukwekkende archeologische vindplaats en ervaar de onbeschrijfelijke magie en energie die een eerste bezoek altijd met zich meebrengt. Wij zullen de terrassen, gangen, tempels, de zonneklok of "Intihuatana" en andere heilige plaatsen in deze citadel bezoeken. In de middag rijdt u terug naar de stad Machu Picchu (voorheen- Aguas Calientes) om de trein terug te nemen. Aankomst op het station en terugkeer naar Cusco.

De Voyager-treinoptie:

Een van de zeven nieuwe wereldwonderen op slechts een treinreis afstand. Wij komen aan op station Aguas Calientes waar onze medewerker ons helpen de bus in helpen. Vervolgens rijden we naar boven over de kronkelende weg naar Machu Picchu en genieten we onderweg van een prachtig uitzicht over de rivier Urubamba en de canyon. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, zal ons versteld laten staan met haar terrassen, ceremoniële heiligdommen, trappen en stedelijke gebieden. Overal om ons heen is energie. Op de afgesproken tijd nemen we de trein terug naar Cusco, van waaruit we worden vervoerd naar het hotel. Ter bevordering van verantwoord toerisme biedt Inca Rail authentieke reiservaringen tussen de mystieke Heilige vallei en Machu Picchu, waarbij veiligheid, comfort en aandacht voor details voor de passagier voorop staan.
 
Deze service is bedoeld voor degenen die waarde hechten aan comfort en ruimte aan boord en toont het beste van het spectaculaire landschap van de Andes.
Comfortabele stoelen, grote panoramische ramen en de vriendelijkheid van onze medewerkers zorgen voor een fantastische ervaring die u nooit zult vergeten.

Vistadome-treinoptie:
Vervoer naar het treinstation. Vertrek met de Vistadome-trein naar het stadje Aguas Calientes. Tijdens de reis zullen we ook de hangbrug zien die het begin van het Inca Trail aangeeft. De spoorweg volgt de loop van de rivier Urubamba of Vilcanota naar beneden en gaat een canyon binnen voor aankomst bij Aguas Calientes, de stad die zich aan de voet van de Machu Picchu-berg bevindt. We stappen in onze minibussen en gaan op weg om de ruïnes van de heilige citadel van de Inca's te beklimmen, Machu Picchu. Bezoek deze indrukwekkende archeologische vindplaats en ervaar de onbeschrijfelijke magie en energie die een eerste bezoek altijd met zich meebrengt. Wij zullen de terrassen, gangen, tempels, de zonneklok of "Intihuatana" en andere heilige plaatsen in deze citadel bezoeken. In de middag rijdt u terug naar de stad Machu Picchu (voorheen- Aguas Calientes) om de trein terug te nemen. Aankomst op het station en terugkeer naar Cusco.
 
De 360°-treinoptie:
Vervoer naar het treinstation. Vertrek met de 360°-trein naar het stadje Aguas Calientes. Tijdens de reis zullen we ook de hangbrug zien die het begin van het Inca Trail aangeeft. De spoorweg volgt de loop van de rivier Urubamba of Vilcanota naar beneden en gaat een canyon binnen voor aankomst bij Aguas Calientes, de stad die zich aan de voet van de Machu Picchu-berg bevindt. We stappen in onze minibussen en gaan op weg om de ruïnes van de heilige citadel van de Inca's te beklimmen, Machu Picchu. Bezoek deze indrukwekkende archeologische vindplaats en ervaar de onbeschrijfelijke magie en energie die een eerste bezoek altijd met zich meebrengt. Wij zullen de terrassen, gangen, tempels, de zonneklok of "Intihuatana" en andere heilige plaatsen in deze citadel bezoeken. In de middag rijdt u terug naar de stad Machu Picchu (voorheen- Aguas Calientes) om de trein terug te nemen. Aankomst op het station en terugkeer naar Cusco.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.