Avontuur van halve dag op ATV met twee zitplaatsen op Curaçao

 • Tourcode: 9023P3
 • Locatie: Willemstad, Nederlandse Antillen
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 153,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Neem deel aan deze tour van een halve dag om de meest mooie delen van Curaçao te ontdekken op een ATV (ook wel bekend als een quad). Deze moderne ATV's zijn geschikt voor ervaren en onervaren bestuurders. Deze tour over het oostelijke deel van Curaçao biedt een offroad-avontuur in combinatie met spectaculair uitzicht, unieke bezienswaardigheden en de gelegenheid om een duik te nemen in de Caribische zee. Het is een unieke tour omdat u vaak buiten de gebaande paden komt en veel mogelijkheden krijgt om foto's te nemen
U kunt een tourtijd kiezen om 9:00 of 14:00 uur. U wordt opgehaald bij uw hotel (optioneel) tegen extra betaling en meegenomen naar het hoofdkantoor waar u wordt uitgerust met een helm en bril. Kies voor een enkele of dubbele rit.

Na uitgebreide instructies en een oefenritje, begint de tour bij het Curacao Seaquarium in een rustig tempo over wegen met weinig verkeer waarbij u door prachtige woonwijken van Curaçao komt en een voorproefje krijgt van het 'echte' Curaçao. U zult stoppen om foto's te maken op een plek met een prachtig uitzicht over de oostelijke kant van het eiland. Op de meeste dagen kunt u het naburige eiland Bonaire en de bergen van Venezuela zien, een werkelijk spectaculair uitzicht.

De tocht gaat verder naar de Aloë Vera-plantage waar u een korte uitleg krijgt over dit unieke bedrijf en zijn producten. Hier neemt u uw eerste pauze voor drankjes en toilet.

U gaat verder via binnenlandse wegen naar de St. Joris Bay. Het terrein wordt nu af en toe iets ruiger, maar dat is voor geen van de chauffeurs een probleem. St. Joris Bay is een inham aan de ruige noordelijke kust van het eiland en het habitat van veel zeeschildpadden die normaal gesproken door iedereen makkelijk kunnen worden gespot wanneer ze boven water komen om lucht te happen. De wilde noordelijke kust biedt indrukwekkend uitzicht op de golven die op de rotsen slaan.

Uw gids zal u tijdens de tour hulp bieden en instructies geven over de verschillende soorten terrein. De gids geeft onderweg ook een korte uitleg over het unieke plantenleven en de geschiedenis van dit deel van het eiland. U stopt ook bij de struisvogelboerderij en Playa Kanoa Beach om een pauze te nemen en uw benen te strekken.

De 'verborgen schat' van de reis is een (optioneel) bezoek aan een grot die zelfs de meeste lokale bewoners nog nooit hebben bezocht. De grot ligt bovengronds op een van de hogere stukken van het eiland en zal gegarandeerd uw adem benemen. Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om naar de volgende vlakte te klimmen voor nog meer adembenemende uitzichten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Een centraal gelegen locatie op Curaçao
Vertrektijd:

9:00 uur14:00

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour over het oostelijke eiland voor 2 personen om 9:00 uur
Code: TG1

Tour over het oostelijke eiland van 3 uur

Van
USD 153,00
Prijsgegevens
Tour met ATV voor 2 personen om 14:00 uur
Code: TG2

Tour over het oostelijke eiland van 3 uur. Drankjes, foto's en toegang tot het privéterrein zijn inbegrepen. ATV voor 2 personen.

Van
USD 153,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Avontuur van halve dag op ATV met twee zitplaatsen op Curaçao

Eric's ATV Adventures

Inbegrepen:
 • ATV tour
 • Gebruik van helm
 • Gebruik van veiligheidsbril
 • Lichte versnaperingen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven (extra kosten)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door en te rijden met een volwassene
 • U moet een geldig rijbewijs hebben om met de ATV te rijden
 • Cruiseschippassagiers moeten de volgende informatie verstrekken: naam van het schip, aanlegtijd, tijd van ontscheping en inscheping
 • Houd er rekening mee dat er geen restitutie kan worden geboden als u de tour/activiteit mist omdat het cruiseschip laat of niet aankomt
 • We raden aan dat u zonnebrandcrème meeneemt en een zonnebril en geschikte kleding draagt (lange broek en lange mouwen worden aanbevolen)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.