PRIVÉZEILAVONTUUR VANUIT COZUMEL IN DE OCHTEND (TOPAZIA 2)

  • Tourcode: 28557P29
  • Locatie: San Miguel de Cozumel, Mexico
  • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 700,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens
Dit is onze prachtige tocht over de turkooise wateren rondom Isla de Cozumel. We zeilen aan boord van de Jeanneau Sun Odyssey 45 Luxury 'Topazia II', een van de meest elegante en luxueuze zeilboten van de Riviera Maya. Gedurende deze dag zeilt u over het turkooise water rond Cozumel, een van de mooiste, ongerepte wateren uit de zeilwereld, waar altijd een behoorlijke wind staat, perfect om te kunnen navigeren en vrijwel zonder golven. De blauwe kleur uit de lucht lijkt over te lopen in de blauwe kleur van de oceaan en dit maakt het een spectaculaire en unieke ervaring: zeilen rond Cozumel en het verbluffende koraalrif!

Talen tour

Gids Engels
Uw dag begint met een welkom aan boord om 09:00 uur op Cozumel in de Marina Fonatur. Daarna begint de zeiltocht rond Cozumel. Ondertussen ontvangt u van onze deskundige bemanning meer informatie over zeiltechnieken, de oceaan, de stromingen, de getijden en de wind. Ervaar echte zeilmanoeuvres en de spanning van het 'besturen' van onze prachtige zeilboot, tegen de wind in net als de ervaren schippers op de oceaan en in het Caraïbische gebied, terwijl u luistert naar uw favoriete muziek of gewoon naar het geluid van de wind en oceaan, zonder motor, voortbewogen door alleen de wind (echt zeilen!). Er is een stop gepland om heerlijk te zwemmen in de turkooisblauwe oceaan. Het water is hier zeer rustig, als een natuurlijk zwembad. U zwemt in zeer kristalhelder en kalm water dicht bij de kust van Cozumel. Na het zwemmen kunt u genieten van frisdrank en mineraalwater. Pas na het zwemmen mag u het nationale bier proeven dat ook is inbegrepen bij uw tour. We keren om 13:00 uur terug naar de pier van Cozumel - Marina FONATUR.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Marina Fonatur
Vertrektijd:
Ochtendtour om 09:00 uur elke dag vanaf Marina Fonatur (zeilboot Topazia 2)
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Marina Fonatur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

PRIVÉZEILAVONTUUR VANUIT COZUMEL IN DE OCHTEND (TOPAZIA 2)

Relaxing time!

Inbegrepen:
▪ Mineraalwater en frisdrank tijdens de tour 
▪ Snack tijdens het zeilen 
▪ Biertjes na de activiteit op het water 
▪ Zeilsessie over het prachtige zeekanaal en het open water rond Cozumel. 
• Zwemmen in de turkooise zee
▪ Vrije tijd om te genieten van de zee en de zon.
Niet inbegrepen:
* Vervoer naar en van de Marina Fonatur
* Fooien
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Houd er rekening mee dat er geen restitutie kan worden geboden als u de tour/activiteit mist omdat het cruiseschip laat of niet aankomt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.