Dagtrip vanuit de Costa del Sol naar Tangiers, Marokko

 • Locatie: Costa del Sol, Spanje
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 104,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het betoverende Marokko tijdens een dagtrip naar Tanger vanuit de Costa del Sol. Hoewel Marokko slechts op steenworpafstand van Zuid-Spanje ligt, aan de andere kant van de Middellandse Zee, waant u zich hier in een compleet andere wereld! Dit eendaagse avontuur bestaat uit een typische Berbervoorstelling, een Marokkaanse lunch, een wandeling door de medina, soek en kasba, winkelen in een bazaar in Tanger en retourtransfers voor de veerboot. Een bijzonder intensief dagje Marokko dus.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
Uw dagtrip naar Tanger in Marokko begint met een mooie rit van de Costa del Sol naar Algecias of Tarifa, op het zuidelijkste puntje van Spanje. Hier gaat u aan boord van een snelle veerboot naar Marokko via de Straat van Gibraltar (45 tot 60 minuten), waarna u de exotische Marokkaanse stad Tanger bereikt in een comfortabele touringcar met airconditioning.

Uw tour door Tanger begint met een panoramische sightseeingtour door de stad, gevolgd door een wandeling door de kleine soek, de medina (oude wijk) en de kasbah (oude vesting). Bewonder de rijke architectuur van Marokko, slenter over de kruidenmarkten, bezoek een van de lokale bakkers voor heerlijk brood (op eigen kosten) of aanschouw een slangenbezweerder.

Hierna kunt u heerlijk winkelen in een typische bazaar, waar u allerlei soorten tapijten en handwerk zult zien. Geniet van een traditionele Marokkaanse lunch in een plaatselijk restaurant en doe u tegoed aan gerechten als couscous, tajine en andere lokale lekkernijen. Laat u tijdens de lunch vermaken door een Berberdansvoorstelling.

Hierna volgt een korte onderbreking bij Cap Spartel, waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samenkomen. Vervolgens kunt u traditionele muntthee proeven en in een plaatselijke winkel meer te weten komen over de rituelen van muntthee. Hierna brengt u een bezoek aan de grot van Hercules en de witte zandduinen aan de Atlantische Oceaan. Als u wilt, kunt u hier een ritje maken op een kameel (op eigen kosten)! Als alternatief kunt u van vrije tijd genieten om de prachtige omgeving verkennen.

Op de terugweg naar de veerboot kunt u genieten van het uitzicht op het Marokkaanse landschap. Na het oversteken van de Straat van Gibraltar kunt u ontspannen in de comfortabele touringcar die u vanaf de Spaanse haven terugbrengt naar de Costa del Sol.

Let op: het reisplan en het tijdschema van deze reis zijn van december tot en met april onder voorbehoud vanwege het tijdschema van de veerboot en de ramadan.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centrale ontmoetingsplaatsen in de volgende gebieden langs de Costa del Sol.
 • GEBIED 1: Torremolinos - Fuengirola
 • GEBIED 2: Marbella - San Pedro
 • GEBIED 3: Estepona
Vertrektijd:
De tour vertrekt tussen 5:30 en 7:50 uur. Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener om uw exacte ophaaltijd en -locatie te controleren (contactgegevens staan op uw bevestigingsvoucher).

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip vanuit Estepona
Code: MOROCCOESTE

Dagtrip naar Tanger, Marokko vanuit Estepona met meertalige gids

Engels
Van
USD 104,66
Prijsgegevens
Trip vanuit Fuengirola
Code: MOROCCOFUEN

Dagtrip naar Tanger, Marokko vanuit Fuengirola met meertalige gids

Engels
Van
USD 104,66
Prijsgegevens
Trip vanuit Marbella
Code: MOROCCOMARBE

Dagtrip naar Tanger, Marokko vanuit Marbella en San Pedro met meertalige gids

Engels
Van
USD 104,66
Prijsgegevens
Trip vanuit Torremolinos
Code: MOROCCOTORRE

Dagtrip naar Tanger, Marokko vanuit Torremolinos met meertalige gids

Engels
Van
USD 104,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip vanuit de Costa del Sol naar Tangiers, Marokko

Tangier, Morocco
©thinkstock 153688778

Inbegrepen:
 • Lunch
 • Tocht per veerboot
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Houd er rekening mee dat het terrein in Tanger ongelijk en heuvelachtig is en dat tijdens de trip veel gewandeld wordt
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Naam op het paspoort, het paspoortnummer, de vervaldatum en het land van alle deelnemers moeten bij boeking opgegeven worden
 • Een rit op een kameel is optioneel en tegen een meerprijs
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Bij deze tour zijn meerdere ophaallocaties mogelijk
 • Let op:de wachttijden bij de paspoortcontrole zijn afhankelijk van het aantal passagiers. Dit aantal kan variëren naar gelang de dag en/of het seizoen waarin de excursie plaatsvindt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: FPM J , juli 2014

Erg lange busrit wat we van te voren niet hadden ingeschat.de bezienswaardigheden waren erg miniem.ook was het een heel comercieel gebeuren om de plaatselijke foeristenindustrie te sponseren. Je werd continui achterna gejaagd door de plaatselijke bevolking en de Gide greep op geen enkele manier in ook al rees de irritatie bij ons en vele anderen de pan uit. We hoorden ook van meerdere mensen dat ze een klacht zouden indienen over deze tour. Prijs/ product verhouding is erg scheef. Er is veel meer van te maken dan dit. De bustour liet alleen de muren van het paleis zien en vier meter op een kameel kan je ook geen ritje noemen.169 euro, daar hadden we veel leukere dingen mee kunnen doen bv een dag Mijas bijvoorbeeld!!! Zonde van je geld deze tour en zou hem beslist niet aanbevelen bij anderen, jammer!!!!