Zelfstandige dagtrip naar Malmö vanuit Kopenhagen met rondvaart

 • Locatie: Kopenhagen, Denemarken
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 124,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Steek de Sontbrug over naar de coole stad Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, op deze zelfstandige dagtrip vanuit Kopenhagen. Malmö ligt niet ver van de wereldstad Kopenhagen, maar verschilt in cultureel opzicht met een fameuze relaxte vibe. Geniet van uw vrije tijd om de stad met zijn charme in uw eigen tempo te verkennen, zoals de cafés en winkels van Lilla Torget, en geniet tevens van een ontspannen rondvaart met commentaar. Vanwege het persoonlijke karakter van de tour worden er maximaal vijftien personen op de tour toegelaten.

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Geniet aan boord van uw minibus met airconditioning op uw reis vanuit Kopenhagen en maak kennis met uw kleine groep. Uw reis oostwaarts duurt minder dan een uur en gaat over de beroemde Sontbrug die de twee landen verbindt.
Bij aankomst ontmoet u een lokale gids en ontvangt u een korte introductie van de stad voordat u alles op uw gemak gaat verkennen. Wandel rond de twee belangrijkste pleinen Stora Torget en Lilla Torget, of maak gebruik van de gunstige valuta en bezoek de winkels in Malmö. Geniet van de moderne kunst in de stad met een bezoek aan Moderna Museet Malmö, gehuisvest in een voormalige krachtcentrale, en sta versteld van de tentoongestelde moderne kunst van Picasso, Dali, Matisse en nog veel meer. Entreeprijzen voor alle bezienswaardigheden zijn voor eigen rekening.
Een rondvaart is inbegrepen bij uw dagtrip, dus wanneer het tijd is stapt u aan boord voor een rondvaart van 1 uur. Slinger door grachten en onder bruggen terwijl u om de oude binnenstad van Malmö heen vaart en luister naar commentaar over de Zweedse geschiedenis en bekende personages, monumenten en verhalen.
Aan het einde van de middag stapt u weer in de minibus en kunt u zich ontspannen tijdens de terugreis naar Denemarken. Uw rondleiding eindigt nadat u bent afgezet bij het beginpunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vester Voldgade/Lavendelstræde nabij het stadhuis
De coördinaten van de halte zijn: 55°40'31.8"N 12°34'15.0"O
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Zelfstandige dagtrip naar Malmö vanuit Kopenhagen met rondvaart

Magnificent Malmo Day Trip from Copenhagen

Inbegrepen:
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Engelssprekende chauffeur geeft informatie over uw omgeving 
 • Professionele gids aan boord die Engels en Zweeds spreekt
 • Tour met gids door de kanalen van Malmö incl. Koffie, thee en cake
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Klanten moeten een geldig paspoort meebrengen. Voor klanten van binnen de EU wordt een ander soort geldig ID-bewijs ook geaccepteerd. 
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: bart g , juni 2016

de brug over de Sont is het enige dat mij heeft geÏmponeerd. Tijdens de boottocht waren er voor de viatorreizigers typische zweedse koeken en koffie voorzien.