Viator

Rondvaart door Kopenhagen met toegang zonder wachtrij tot Tivoli

 • Locatie: Kopenhagen, Denemarken
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 28,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Bewonder het schilderachtige Kopenhagen vanaf het water tijdens deze 1 uur durende rondvaart inclusief toegang zonder wachtrij tot Tivoli. Stap aan boord van een rondvaartboot en vaar langs de bezienswaardigheden van Kopenhagen aan het water, waaronder het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, paleis Amalienborg en de charmante wijk Christianshavn. Daarna kunt u diezelfde dag genieten van toegang zonder wachtrij tot het Tivoli-park vol plezier. Laat u meevoeren in de spannende kettingdraaimolens, achtbanen en het reuzenrad, en geniet van minder heftige ritten, voorstellingen, parades en restaurants op uw gemak. Blijf zo lang als u wilt in Tivoli — uw ticket is geldig tot het park sluit.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Stap aan boord van een rondvaartboot in Nyhavn of Gammel Strand in het centrum van Kopenhagen. Voordat uw cruise eindigt, ontvangt u een kaartje waarmee u de wachtrij kunt overslaan naar Tivoli om daar zelfstandig na de boottocht tijd door te brengen. Uw ticket is alleen geldig voor dezelfde dag van uw cruise.
Houd uw camera in de aanslag als de boot de aanlegplaats verlaat en luister naar informatief commentaar van de gids aan boord terwijl u langs Kopenhagens bezienswaardigheden aan de waterkant vaart. Zie de Kleine Zeemeermin, het havenstandbeeld ter ere van het beroemde sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Kom meer interessante feiten te weten over het standbeeld en hoor meer over Andersens leven in Kopenhagen aan het einde van de 19e eeuw.
Bekijk het Deense parlementsgebouw en andere gebouwen, en kijk uit naar het paleis Amalienborg — de verblijfplaats van het Deense koninklijke huis sinds de 18e eeuw. Kijk ook uit naar de futuristische Zwarte Diamant, thuisbasis van Kopenhagens koninklijke bibliotheek en kunsthal.
Vaar langs de gracht van Christianshavn door de pittoreske wijk Christianshavn, één van Kopenhagens gewilde plekken, en bewonder de kleurrijke gevelhuizen die zo kenmerkend zijn voor deze buurt.
Na een uur eindigt uw cruise bij Nyhavn of Gammel Strand, en gaat u zelf naar Tivoli. Loop met uw ticket-zonder-wachtrij de lange wachtrijen bij de hoofdingang voorbij en ga direct naar binnen. Tivoli zit boordevol kermisattracties en is geopend in 1843, waardoor het 's werelds op één na oudste pretpark is.
Blijf in het park zo lang u wilt — met uw ticket kunt u blijven tot aan de sluitingstijd in de avond. Maak een ritje met het reuzenrad, draai rondjes in 's werelds hoogste kettingdraaimolens en geniet van superspannende ritten en minder heftige attracties in uw eigen tempo. Wanneer u een pauze nodig hebt, is er nog veel meer te zien en te doen, van voorstellingen en concerten tot cafés, restaurants en nog veel meer.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Gammel Strand of Nyhavn, Kopenhagen
Vertrektijd:
Regelmatige vertrektijden vanaf 9:30 uur. Kies uw gewenste tijdstip op de dag. Controleer de exacte vertrektijd op locatie bij de kassa in Nyhavn of Gammel Strand of kijk op uw voucher voor meer informatie.
Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Rondvaart door Kopenhagen met toegang zonder wachtrij tot Tivoli

Grand Tour of Copenhagen with Tivoli

Inbegrepen:
 • Live commentaar van gids aan boord
 • Toegang zonder wachtrij tot Tivoli (dezelfde dag als cruise)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Uw Viator-voucher kan worden ingewisseld voor twee kaartjes: een ticket voor een panoramische rondvaart en een toegangskaart zonder wachtrij voor de Tivoli-tuinen. U moet daarom uw voucher bij het vertrekpunt inwisselen voordat u aankomt bij de Tivoli-tuinen.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.